דלג לתוכן

חוש טעם (sense of taste)

1 דקות קריאה
החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
רופאים בתחום
ד"ר יעל מליניאק
ד"ר יעל מליניאק משפחה
4.9
( 39 חוות דעת )
"טיפול מספק, מקצועי ויסודי עם הקשבה והבנת מצבי.."
ד"ר מיכאל ינקו
ד"ר מיכאל ינקו פסיכיאטריה
4.8
( 78 חוות דעת )
"דר" מיכאל ינקו רופא מקצועי , קשוב , אכפתי , בעל אוזן קשבת ממליצה מאוד"
ד"ר אסתר גנלין - כהן
ד"ר אסתר גנלין - כהן נוירולוגיה
5.0
( 6 חוות דעת )
"ד"ר גנלין מדהימה, אמפטית, סבלנית, מקצועית, מצאנו אוזן קשבת לאתגרים שלנו עם ילדנו"
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו