התרופות צפורל וסדורל בהריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 31. לפני כמה שבועות חליתי בדלקת בדרכי השתן והרופא נתן לי צפורל ועוד סוג של כדורים שצובעים את השתן באדום, שאני לא זוכרת את שמם. לפני יומים גיליתי שאני בהריון. אני עדיין לא יודעת את גיל ההריון. מה הסיכון בלקחת את האנטיביוטיקה הזאת בזמן ההריון?

תשובה:
צפורל היא אנטיביוטיקה המותרת לשימוש בהריון. הכדורים האדומים הם כדורי סדורל, גם הם מותרים לשימוש בהריון. תוכלי לקרוא על התרופות שקיבלת באינדקס התרופות של אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=334