התחלתי היום להשתמש ברואקוטן 20 מ"ג ליום . רוצה לשאול על: 1 : הסרת שיער ב
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

התחלתי היום להשתמש ברואקוטן 20 מ"ג ליום . רוצה לשאול על: 1 : הסרת שיער בזמן הטיפול - מה ההשפעה שלה על העור ? 2 : האם אני יכולה להשתמש בקרם הגנה נגד השמש בזמן הטיפול ? הרופא שלי אמר "לא" אבל קראתי בדף למטופל ברואקוטן שכן.

תשובה:
בתקופת השימוש בתרופה וכ- 6 חודשים לאחר הפסקתה יש להימנע מהסרת שיער בשעווה או על ידי לייזר. יש להימנע מחשיפת יתר לשמש, ובכל חשיפה אפילו מזערית לשמש - לשים קרם הגנה.