מחפש תרופה שגורמת להקאה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/10/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

רציתי לברר אילו תרופות גורמות להקאה בדומה לאיפקאק? מכיוון שכבר לא ניתן להשיג תרופה זו, רציתי לברר אם קיימים עוד סוגי תרופות כאלו בשוק.

תשובה:
סירופ האיפקאק אכו אינו קיים יותר בשוק, ולמיטב ידיעתי, עדיין אין לו תחליף. אינני יודעת מה הסיבה שבגינה אתה משתמש בסירופ מסוג זה, אבל במקרה של הרעלה יש לפנות למיון לשם שטיפת קיבה וטיפול. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד