לחי נפוחה שלושה ימים אחרי עקירת שן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני לאחר עקירת שן בינה כלואה תחתונה + שן בינה עליונה (מעליה). עברו שלושה ימים ועדיין כל הלחי שלי נפוכה מאוד ואיני יכולה לפתוח את הפה בצורה נורמלית. האם זה בסדר? כל האיזור מסביב לניתוח מוגלתי מאוד.

תשובה:
המצב אותו את מתארת סביר מאוד. יותר מכך, שיא הכאב ואי הנוחות מופיעים ביום השלישי, ולאחר מכן צפויה הקלה בהדרגה. אני ממליץ לך מנוחה מבחינת פתיחת פה (להימנע מפיהוקים גדולים וכדומה), כדורים נגד כאבים, ואנטיביוטיקה במידה ונרשם לך ( לא בהכרח ). במידה והכאב אינו פוחת, גשי לרופא השיניים שלך. בברכה, ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים