א-סימטריה בין האשכים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 23. האם זה בעייתי שהאשכים לא שווים הן בגודלם ושיש ביניהם הפרשי גובה?

תשובה:
בדרך כלל אין בעיה. אצל רוב האוכלוסייה אין סימטריה בין האשכים. הדבר צריך לעורר דאגה רק אם זו תופעה חדשה. במקרה כזה יש להיבדק על ידי אורולוג. בברכה ד"ר איציק לוי רופא בכיר המרפאה לסיקור, מניעה וטיפול במחלות המועברות במגע מיני מומחה בפנימית, מחלות זיהומיות ומחלות המועברות במגע מיני