לקיחה עודפת (יום ה- 22) של גלולה למניעת הריון מה צריך לעשות במידה ונערה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/11/2001
1 דקות קריאה
שאלה:

לקיחה עודפת (יום ה- 22) של גלולה למניעת הריון מה צריך לעשות במידה ונערה המשתמשת בגלולות למניעת הריון (הרמונט) לוקחת בטעות גלולה נוספת ביום ה 22 במקום להפסיק ביום ה 21 ? האם זה משפיע על מחזור הווסת?

תשובה:
יש לחכות 7 ימים ולהמשיך לקחת את הגלולות כרגיל. טעות כזו לא תגרום להפרעה במחזור הווסת. [11/07/2001]