ציפרלקס לעומת סרוקסאט לטיפול בדיכאון קל וחרדות
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/05/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת כבר שנים מתחושת ריקנות ועצבות, ותקופות מסויימות בחיים היו לי התקפי חרדה. האם סרוקסאט יעיל לטיפול בדיכאון קל ובחרדות? האם ציפרלאקס עדיף? שמעתי שלסרוקסאט יש תופעות לוואי קשות יותר. האם זה נכון?

תשובה:
גם סרוקסאט וגם ציפרלקס יעילים לטיפול בדיכאון קל ובחרדות. הציפרלקס היא תרופה חדשה יותר, הפועלת מהר יותר (הזמן עד לקבלת תוצאות קצר יותר) וגורמת לפחות תופעות לוואי. תוכלי לקרוא על שתי התרופות באינפומד: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=202