מפסיקים לפחד מהרמת סינוס: עכשיו זה כבר יותר קל
הרמת סינוס נחשבת להליך מורכב, מסובך וכואב. פיתוח ישראלי חדש הופך את הפעולה לפשוטה. הכל על שיטת iRaise
כאשר רוצים לשקם פה על ידי שתלים, לעיתים נדרשת השתלת עצם לעיגון השתל. מעל השיניים הטוחנות העליונות קיים חלל הסינוס. חלל זה עלול להיות גדול כך שרק מילימטרים בודדים של עצם מפרידים בין חלל הסינוס לפה. במקרה כזה, נוצר הצורך לבנות עצם. בניית עצם זו נעשית על ידי הרמת סינוס.
הדרך הנפוצה לביצוע הרמת סינוס היא השיטה הפתוחה. זו טכניקה כירורגית מורכבת בה נעשית פתיחה רחבה של רקמת החניכיים וחלון בקיר העצם אל חלל הסינוס. מורכבות התהליך גוררת סיבוכים שונים וכן תופעות לוואי אתם נאלץ המתרפא להתמודד ביניהם: נפיחות, כאבים ושטפי דם.
קראו עוד: כך תצחצחו נכון: 10 טיפים שיעזרו לכם לשמור על בריאות הפה
שיטה חדשנית, המכונה iRaise, הינה פרי פיתוח ישראלי, המאפשר לבצע ההרמה ולהחדיר את תחליף העצם אל חלל הסינוס בתהליך פשוט וללא טראומה. , התהליך מתקצר באופן משמעותי ומסתיים עם תופעות לוואי מזעריות - לא יותר מביצוע שתל רגיל.
מהי שיטת iRaise ?
שתל iRaise תוכנן במיוחד לצורך הרמת סינוס ומאפשר ביצוע הפעולה על ידי החדרת תחליף עצם נוזלי דרך תעלה פנימית. התהליך מתבצע על ידי שלושה שלבים מרכזיים. תחילה, חודרים את העצם ומגיעים אל רצפת הסינוס. דרך השתל שהותקן באופן חלקי מכניסים תמיסת מים פיזיולוגיים אשר דוחפת את הרירית שעוטפת את דפנות הסינוס ומפרידה אותה מהעצם ללא טראומות. כעת מכניסים את תחליף העצם ומחדירים את השתל לכל אורכו. במידת הצורך ניתן להוסיף שתלים נוספים.
שלב 1: חדירה אל העצם עד לרצפת הסינוס
שלב 3: החדרת תחליף עצם
ההליך הייחודי כולל צמצום משמעותי בחיתוך העצם והחניכיים. עובדה זו הופכת אותו לפחות טראומטי מהשיטה הרווחת, קרי ניתוח כירורגי פולשני ומורכב. שיטה זו הינה פרוצדורה פשוטה ובטוחה שאינה מלווה בתופעות לוואי מורכבות, כגון נפיחות וחבורות באזור הפנים.
מהם יתרונות השיטה?
הרמת סינוס בשיטתiRaise הופכת את הרמת הסינוס
לתהליך פשוט וזמן ההתאוששות קצר וזהה לזה של שתל רגיל
למי השיטה מתאימה?
השיטה מתאימה לכל מתרפא בתלות במצבו הרפואי הכללי.