שלום רב.
פורום רפואה סינית ומערכת העיכול
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא ותזונה טבעית) משנת 2003 , מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו . בעל קליניקה פרטית בכפר סבא מטפל במכבי טבעי דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל שיטות טיפול עיקריות: אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית תחומי טיפול עיקריים: כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד. לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >> 0528030123- שלום רב.לימור 16/02/2011 | 12:47אני בחודש שמיני להריוני ואני מזה מספר ימים מיואשת עד כדי דמעות. יש לי תופעה מוזרה לאחר שחזרתי מבית חולים בשל צירים מוקדמים ואולי תוכלו לתת לי מענה. אלף יש לי שני טחורים שעדיין לא טופלו וכל איזור פי הטבעת צורב לי ושורף לי. מזה מספר ימים אני מרגישה כאילו כל רגע עומד לצאת לי שילשול ויוצא מין נוזל כזה צואתי וגזים נוזליים ואז שאני באה להוציא הקיבה תקועה ולא יוצא כלום וזה עושה לי כאבי תופת. בכל פעם יוצאת חתיכה קטנה כזו כאשר אני מתאמצת בחוזקה ברמות שזה גורם לי כאבים או שיוצא על התחתון. מעבר לכך כשמתחיל לי הנוזל הזה והרצון כביכול לשלשל, מה שלא יוצא כלום בסוף, זה עומד לצאת לכיוון פי הטבעת ואז אני מרגישה שריפה ענקית במקום ומתחילה לצרוח מכאבים. אינני יודעת כיצד להגדיר את הבעיה שיש לי מעולם לא נתקלתי בדבר כזה, זה לא עצירות ולא שילשול. האם התופעה הזו מוכרת בהריון? מזה יכול להיות? האם זה וירוס? שלשום ניסיתי נר גליצרין אחד מה שגרם להחמרת התופעה שכל רגע זה עומד לצאת ויוצא משהו מימי, אך צואה ממש לא יוצאת, רק חתיכה קטנה פה ושם, פעם קשה כמו סלע ופעם רכה יותר. אינני יודעת מה לעשות אני אוכלת רק אורז לבן כדי לעצור את הנוזל המימי הזה והצואה הנוזלית שכל פעם מלכלכת את התחתון, אני מתקלחת עשר פעמים ביום וכל פעם זה מתחיל מחדש. מה עושים? יכול להיות שנדבקתי בחיידק כלשהו? האם השריפה הזו והכאב יכולים להיות כתוצאה מהטחורים? בכל פעם שאני שותה או אוכלת דברים שמעודדים יציאה, הקיבה מתחילה לפעול, אני מרגישה כאילו כל רגע זה עומד לצאת, זה מתחיל לשרוף ברמות על ואז שאני באה להוציא זה נתקע ומלכלך עוד קצת ועוד קצת. אני מפחדת לשתות ולאכול ואני מפחדת שאני לא עושה נזק להריון. אנא ענו לי בהקדם אני מיואשת וחסרת אונים. לימורהוסף תגובה
- תשובת מומחה המלצה דר' ראול רודריגז 21/02/2011 | 15:24לא הייתי ממליץ להשתמש בו בהריון ללא המלצת רופא !הוסף תגובה
- טחורים בהריוןאליה 21/02/2011 | 13:44הסיפור שלך מאוד מזכיר לי את שלי בתקופת ההריון. מכיוון שאני מעדיפה לא לקחת תרופות אלא רק ויטמינים (בהריון הייתי חייבת לפעמים לקחת בניגוד לאמונתי) אבל בקשר לטחורים הרופא המליץ לי על בוטשר'ס ברום Butcher`s Broom (Ruscus aculeatus) של סולגאר. זה תוסף תזונה טיבעי והייתי לוקחת אותו 3-4 פעמים ביום. שזה עבר המשכתי לקחת 1 ביום במשך שבועיים. בהצלחה ובריאותהוסף תגובה
- תשובת מומחה טחורים בהריון Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/02/2011 | 10:59שלום ,תחילה אני מניח שהיית אצל הרופא . מה מסקנתו ? הציע משחה ? התופעה נשמעת מוכרת אך בכל מקרה קשה לאבחן מבלי לראות אותך ולכן אנסה לתת טיפים כלליים. כדאי לאכול דגנים מלאים כגון אורז מלא, גריסי פנינה , כוסמת , קינואה וקטניות ( שעועית יבשה,חומוס, מאש, אזוקי ועוד ) כדאי להימנע ממזונות שומניים ,מטוגנים, שומנים רווים , חיטה , פירות הדר ,עגבניות ,בוטנים ומוצרי חלב וחלב פרה בעיקר !!!!!!!! כדאי להוסיף שמן פשתה – 1-2 כפות מדי יום משחת הממליס – למריחה חיצונית נטילת פרוביוטיקה להרבות בשתיית נוזלים ואם יש אמבט אז כדאי לשבת בו יום יום . לייעוץ מקיף יותר ניתן לקבוע פגישה . בהצלחההוסף תגובה
- תשובת מומחה המלצה
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול