פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 87
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
גזים במערכת העיכולעמי 16/04/2011 | 09:08עקב גזים רבים במערכת העיכול נבדקתי בקולונ. + גסטרוק. אין ממצאים שלילים כולל ביופסיות. מה שנאמר לי שיש דלקת בקיבה ללא חידק הליקובקטר. עשיתי בדיקות צליאק + העמסת סוכר ולא נמצא דבר שלילי. קיבלתי תרופה לנזופארזול לקחת חצי שעה לפני ארוחת הבוקר. מזה שבוע אני נוטל את בתרופה אבל הגזים עדין קימים. האם לא רצוי שאקח לפני ארוחת צהריים שהיא העקרית שלי ? עברתי מלחם דגנים שיפון ללחם רגיל אולי לא מתעכל טוב ? מה ניתן עוד לעשות ??? בברכההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גזים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/04/2011 | 10:18שלום עמי , דווקא במקרים מסוג זה ידה של הרפואה הטבעית על העליונה . התאמת תזונה ,צמחי מרפא ודיקור סיני נותנים מענה טוב לבעיות מסוג זה . לגבי הלנטון לא נוכל לתת המלצה כאן אבל תוכל לשלב משקה אלוורה ואני מאמין שזה יעזור בהתלבטות . לגבי הלחם - בחירה שגויה לדעתי .או שתימנע לחלוטין מלחם או שתצמצם לפרוסות בודדות וכדאי משיפון ללא שמרים . אלו כמובן המלצות על קצה המזלג והנך מוזמן לקבוע פגישת יעוץ וטיפול במרפאתנו . חג שמח :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גזים
-
שלשולים גסטרין גבוהtx,r 15/04/2011 | 15:11שלום, מזה 4 חודשים אשתי סובלת משלשולים מימיים 2 - 5 ביום, כאבי בטן במותן, גזים. בבדיקת גסטרין התוצאות : 1200 ו- 1750. לפני כשנה עשתה קולונסקופיה וגסרוסקופיה והיו תקינות. עשתה בדיקות דם וצואה - תקינות. בדיקת וידיאו קפסולה למעי הדק - תקינה. אולטרסאונד בטן כולל לבלב - תקיןץ ממתינים לסי.טי בטן דגש על הלבלב. מה אתה מיעץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גסטרין גבוה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/04/2011 | 10:13שלום ,אין ספק שהתוצאה גבוהה ביותר.חשוב מאוד לבצע את הסיטי לבלב על מנת לשלול בעיות אחרות. המון פעמים הבעיה נובעת מהפרשת יתר של גסטרין או מחומציות נמוכה בקיבה. האם היא נוטלת תרופות? האם בבדיקות הדם גם הברזל נמוך? קשה לייעץ ללא תמונה שלמה . ממליץ לחכות עד לתשובת הסיטי ואז ננסה לתת עצה טובה יותר . חג שמח :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גסטרין גבוה
-
עווית בוושטאבי 13/04/2011 | 10:25אני בן 40 ובשנים האחרונות הופיעה אצלי תופעה כלהלן: כמעט בכל פעם שאני חולה (חום, שיעול וכו'), לאחר מס' ימים של מחלה אני נתקף לפתע בכאב עז מאיזור הוושט, הדומה לכיווץ שריר חזק. תופעה זו נמשכת כ-10 דקות בערך, בה הכאב במרכז הבטן הינו עז, ובמקביל השרירים בגפיים מעוצבבים בקצב מהיר ונוטים למצב מכווץ מאד. אני מפעיל מאמץ למתוח אותם, לנשום באיטיות ולהמתין עד חלוף התופעה. אשמח לקבל הסבר לתופעה זוהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
עווית בוושט
אבי 15/04/2011 | 12:17טרם פגשתי רופא גסטרו, אך בכוונתי לבדוק את הנושא. תודה רבה! אביהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/04/2011 | 11:27שלום,מהי אבחנת הרופא ? באם לא הגעת לבדיקה ,ממליץ לקבוע תור לגסטרואנטרולוג וזה ייתן אבחנה . במידה והיית אצל רופא ללא ממצאים ,אשמח לראותך במרפאתנו לצורך אבחנה וסיוע בעזרת דיקור,צמחי מרפא ותזונה טבעית . בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
עווית בוושט
-
מחפשת פתרון טבעי לגזים לתינוק13/04/2011 | 21:19אבל לא פתרון שהוא הומאופתי כי הבנתי שזה לא באמת יעיל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
ניסית גרפווטר?
ריקי 14/04/2011 | 20:13תכשיר טבעי ולא הומאופתי שלי עזר מאוד עם הילד שלי לפני שנה. תתני 10 טיפות לפני כל ארוחה ואם צריך גם בין ארוחות, ויש לך שקט (-:הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גזים לתינוק
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/04/2011 | 11:24שלום,בן כמה התינוק ? לא אמרת אם את מניקה או לא.. בשנים הראשונות עניין הגזים שכיח ביותר עד להבשלת מערכת העיכול . כמו כמו כן,הרבה פעמים גזים הם תוצר של פורמולות חלב שונות /יניקה מהירה מדי (כדאי לנסות פטמת בקבוק צרה יותר של למשל). לא יודע לגבי המוצרים ההומאופתיים אם עובדים או לא.צריך לנסות .אצל כל אחד זה משפיע אחרת.. ניתן לצמצם את התופעה ע"י עיסוי בטן עם כיוון השעון ,מריחת שמנים על בסיס אניס או קמומיל וכדאי גם לעשות "אופניים" כאשר התינוק שוכב על גבו ממליץ לך באם את מניקה לשתות תה קמומיל /אניס וזה עשוי לסייע במידת ומה שיותר חשוב הוא שאם את מניקה יש לשים לב לתזונתך ולשנות בהתאם. מקווה שעזרתי :-)הוסף תגובה
-
ניסית גרפווטר?
-
-
תשובת מומחה
קנדידה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/04/2011 | 09:50הנחת היסוד היא שלכולם יש קנדידה .השאלה היא דרגת החומרה . יש מספר שיטות אבחון כגון בדיקת דם , בדיקת צואה ולדעתי הטובה מכולן היא האבחנה הקלינית (תשאול מורכב וסקירת כל מערכות הגוף ) וקביעת דרגת החומרה לפיהן . אם הנך חושש שיש לך קנדידה אשמח לראותך במרפאתנו לצורך אבחון מעמיק וטיפול בהתאם . בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קנדידה
-
דימום המתלווה לצואה אך לא בתוכהיוני 12/04/2011 | 01:11רופאים יקרים שלום! בשלושה חודשים האחרונים החל דימום מסיבי אצלי בכל יציאת צואה . יש להוסיף כי לאחרונה זה נהיה בתדירות גבוה יותר לעומת שבעבר זה היה קורה לעיתים, וכמעט בכל פעם זה קורה אצלי כעת. הדימום מתבטא ב"צביעת" מי האסלה באדום של דם בצורה ברורה ובמקרים טובים רק על המגבון. בצורה ברורה ניתן לראות שהדם נלווה לצואה ולא חלק ממנה. אבקש ראשית סליחה על המבוכה הנוצרת בדיון על הנושא הזה אך כנראה שהבריאות חשובה מכל מבוכה כלשהי. אשמח לתשובה מהירה לטיפול יעיל :) תודה מראש !!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דימום בצואה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/04/2011 | 09:45שלום יוני , אף אחד אינו שש לדבר על עניינים מסוג זה ,אך מה לעשות , לפעמים חייבים להתגבר על המבוכה ולו על מנת למנוע החמרה ולקבל טיפול בזמן . תחילה הוא צריך ללכת לרופא המשפחה על מנת לדווח על הבעיה . הרופא יבדוק תחילה אם מדובר בטחורים ובמקרה הצורך יפנה את האחיין לגסטרו אנטרולוג לבדיקה פולשנית .הבדיקה אינה כואבת ונעשית בטשטוש קל . בבדיקה מוחדרת צינורית /מצלמה המדגימה את חלל המעיים על מנת לחפש ממצאים כגון דלקת /דימום פנימי ועוד . קשה להעריך ממה הוא סובל ומן הסתם יהיה זה לא מקצועי לעשות זאת כאן .חשוב מאוד להגיע לרופא במיוחד לאור העובדה שתופעה זו מתמשכת. האם הוא עייף? יורד במשקל ? כאבי בטן ? שלשולים ? במידה ואין ממצאים "מיוחדים" כדאי לקבוע פגישה במרפאתנו לצורך אבחון וטיפול בשיטה הטבעית . מקווה שעזרתי :-)הוסף תגובה
-
דימום המתלווה בצואה - המשך
יוני 12/04/2011 | 18:02אבי פלד היקר שלום רב, ראשית אני בן 36 אך זה לא משנה כי רשמתי את זה בישביל אחיין שלי הסובל מהתופעה , הוא בן 15 הוא לא בדק בכלל אצל רופא, מפני שחושש מהמבוכה בבדיקה מסוג זה 1. התוכל לתאר את מהלך הבדיקה? 2. התוכל להעריך ממה הוא סובל לפי דעתך המקצועית מדימום המגיע בעת יציאת הצואה? תודה רבה מראש, ותדעו שאתם מדהימים באכפתיות שלכם :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דימום בצואה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/04/2011 | 10:14שלום יוני,בן כמה אתה ? מה אומר הרופא ? במידה ולא היית אצל הרופא ,יש לפנות אליו לצורך מעקב ובדיקות מתאימות. (בדיקות דם כולל B12 וברזל ,קולונוסקופיה וכו' בהתאם להנחיותיו) נשמח לשמוע .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דימום בצואה
-
כאב בטן תחתונה לגברמילי 10/04/2011 | 23:10ערב טוב, בעלי בן 37, בריא, שוחה באופן קבוע. לאחרונה החל להתלונן על כאב עמום שמופיע וחולף לסירוגין באזור השמאלי של הבטן התחתונה. הוא לא יודע להצביע על סיבה להתחלת הכאב (לאחר אוכל, לפני מתן שתן וכו). רק שהכאב חולף אחרי מס' דקות. על מה זה עשוי להצביע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
דר' ראול רודריגז 11/04/2011 | 07:55שלום, אולי מדובר בהתכווצות שרירים ואולי לא ....אין מספיק פרטים כגון יציאות,כאבים אחרים בגוף,תרופות הלכות תזונה ועוד ועוד ... אם העניין מציק ניתן לבדוק ע"י רופא /אולטרסאונד . אם אין ממצא ניתן לפתור לרוב ע"י דיקור סיני .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
-
דם בצואהשי 09/04/2011 | 18:51היום במהלך ישיבה בשירותים , כשקמתי ראיתי שיש דם אדום בסמוך לצואה וגם קצת על הנייר. יש לציין שלא היה כאב כלשהו בעת ה"יציאה" . על מה זה מלמד? מה צריך לעשות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דימום בצואה
דר' ראול רודריגז 11/04/2011 | 07:52שלום, אם התופעה הייתה חד פעמית סביר להניח שזה שום דבר . אם העניין חוזר מומלץ לבדוק כמו שאמרתי ...הוסף תגובה
-
דם בצואה
שי 10/04/2011 | 18:50אני בן 36 והופעת הדם בצואה , היתה פעם אחת , בפעם לאחר מכן לא היה כלום .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דם בצואה
דר' ראול רודריגז 10/04/2011 | 07:58שלום שי,בן כמה אתה ? תחילה אין צורך להילחץ יכולות להיות מספר סיבות לכך כגון טחורים פנימיים שלא כואבים בהכרח , עצירות ועוד . בכל אופן אם התופעה נמשכת /מלווה עם כאב / גיל 45 ומעלה יש ללכת לבדיקה אצל הרופא המטפל . במידה ואין ממצא כלשהו ניתן לטפל בעזרת צמחי מרפא המפסיקים דימום,דיקור וכמובן תזונה . ניתן לקבוע פגישה במרפאתנו . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דימום בצואה
-
החזר קיבתי ושטיליאנה 08/04/2011 | 17:12שלום. רציתי לדעת איזו השפעה יש לחיידק ההליקובקטר על חולי ההחזר קיבתי ושטי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ריפלוקס והליקובקטר
דר' ראול רודריגז 10/04/2011 | 08:00בהחלט יש השפעה ולשאלתך , יש טיפול אפקטיבי בעזרת צמחי מרפא ותזונה טבעית . ניתן לקבוע פגישת ייעוץ וטיפול במרפאתנו .הוסף תגובה
-
החזר קיבתי ושטי
ליאנה 08/04/2011 | 17:39בנוסף,הייתי רוצה לדעת אם יש טיפול מתאים בעזרת רפואה סינית תודה מראש,ליאנההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ריפלוקס והליקובקטר
-
בדיקת צואהקורין 05/04/2011 | 15:55שלום ממי מקבלים לעשות בדיקת צואה? מרופא המשפחה? או שאני צריכה ללכת לרופא גסטרו? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת צואה
דר' ראול רודריגז 06/04/2011 | 09:57שלום קורין,מגיעים לרופא המשפחה ומבקשים הפניה..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת צואה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- דקסטרן
- חלבון, פרוטאין
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול