פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 88
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
כאב בבטןרפי 05/04/2011 | 10:16שלום רב, אני בחור כבן 22 בריא בדרך כלל, בהמלך השנה האחרונה אני סובל מאי נוחות בבטן העליונה מצד שמאל מין הרגשה כאילו הבטן נהייתה קשה בצד שמאל של הבטן. לעיתים ישנם גם דקירות בצדי הבטן. היצאות הם פעם אחת בבוקר קצת במאמץ. לפני שבוע הייתי בשיעור בלימודים והתחלתי לראות מטושטש בעין שמאל{אם יש קשר]עם סחרחרות. בחילות גם גם כן יש. בדיקות שביצעתי- אולטרסאונד בטן:תקין{2 פעמים} קולונסקופיה:תקין. דם סמוי בצואה:תקין. תבחין נשיפה של החיידק:תקין. בדיקות דם תקינות למעט crp ערך 9 וesr הערך 38 בנוסף אני מאוד דיכאוני עקב מצב זה סובל מכאבי ראש ומאכיל את עצמ סרטים שזה סרטן... האם בדיקות אולטרסאונד בטן מספיק טובה.??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 06/04/2011 | 09:56רפי , ניתן לטפל בבעיה בעזרת רפואה סינית לפי ההמלצות שהציע אבי קודם לכן (דיקור,צמחי מרפא ותזונה) אנו רואים המון מקרים כאלה ומטפלים בהצלחה. תוכל לקבוע פגישה כמו שהומלץ קודם . בהצלחההוסף תגובה
-
כאבי בטן
רפי 05/04/2011 | 16:23b12 תקין,צרבות יש לפעמים, איך אפשר לרפא זאת ברפואה הסינית.?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2011 | 12:50שלום רפי , לאחר שעברת את כל הבדיקות לא הייתי מציע לך לייסר עצמך "בסרטים". האם יש גם צרבות ? מה מצב ה-B12? ברזל ? האם חלף טשטוש הראיה ?אם לא ,יש לפנות לרופא המטפל . באופן כללי ,ניתן לטפל בתופעות שהזכרת ברפואה סינית . אנו משלבים תזונה מניעתית ,צמחי מרפא ודיקור סיני על מנת להתמודד עם כל הבעיות שהזכרת . הנך מוזמן לפנות אלי במרפאתנו ולקבוע פגישת אבחון וטיפול . מקווה שעזרתי . אבי פלדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
-
הפה כל הזמן מתייבש וריר סמיך מופיע בצדדי הפהלירן 05/04/2011 | 02:34שלום שמי לירן ויש לי שאלה אני בן 27 לפני שנה בערך התחיל אצלי תופעה מוזרה הפה שלי התחיל להתייבש במשך כל היום והריר שלי סמיך מאוד וגם מתחיל לצאת לי קצף סמיך מהצדדים של הפה מתי שאני מדבר ואפילו שאני לא מדבר ואני אדם שמקפיד על היגינה אישית שזה אומר ציחצוח שיניים ומי פה כמה פעמים ביום וגם לגבי שתיה אני שותה הרבה יותר מ- 2 ליטר מים ביום עשיתי בדיקות דם והכול יצא תקין (גם הסוכר יצא תקין ) וזה מוזר כי לפני כמה שנים אני לא סבלתי מהדבר הזה וגם אני לא יודע למי לפנות ואפילו רופא המשפחה שלי לא יודע מה לעשות הוא מפנה אותי לאף אוזן וגרון או שהוא מפנה אותי לרופא פה ולסת האם ידוע לכם התופעה הזאת ואיך מטפלים בדבר כזה...........תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ריור יתר/פה יבש
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2011 | 12:45שלום לירן , אני מבין שאינך נוטל תרופות ואתה אדם בריא . מה אומר רופא אף אוזן גרון ? האם בדקו את בלוטת הפרוטיד( בלוטת רוק) ברפואה הסינית אנו מתייחסים לאדם ולא למחלה .כאשר יש מקרה כמו שאתה מתאר אנו מתארים זאת כחוסר איזון בתנועת הנוזלים בגוף והצטברות ליחה ולחות . בטיפול ננסה ליצור איזון בגוף ע"י דיקור וצמחי מרפא . כמו כן הנושא התזונתי בהחלט יכול להצטרף למערכה . לאחר שבדקת מבחינה מערבית ולא נמצא אף ממצא משמעותי ,הנך מוזמן לקבוע איתי פגישה במרפאתנו ולנסות לטפל בשיטה הטבעית. בהצלחה :-). אבי פלד -רפואה סינית ותזונה טבעיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ריור יתר/פה יבש
-
ניקוי רעליםקורין 04/04/2011 | 16:48שלום. ברצוני לדעת מה דעתכם עלתוכנית ניקוי רעלים. למשל דיאטת אורז... ואיך היא בתבצעת? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניקוי רעלים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2011 | 12:17היי, תוכלי לפנות למרפאתנו ולקבל את כל האינפורמציה . 036439355 .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניקוי רעלים
-
גזים וכאבי בטןאמנון 04/04/2011 | 09:12שלום רב, מזה חודש גזים נפיחות בבטן מדי פעם לחץ וכאבים בבטן תחתונה. בדיקות סקר, תרבית שתן, צואה, לא העלו ממצאים. בבדיקה קודמת ערמונית נמצאה תקינה, לפני כשנתיים נמצא כבד שומני בבדיקות אולטרסאונד ובוצעה דיאטה מסודרת - גם אז הבעיה החלה בגזים. ותבחין הליקובקטור יצא שלילי. מתנזר מחלב רגיל ולעיתים שותה חלב דל לקטוז אם בכלל. לוקח פרוביוטיקה IB מזה שבועיים פעם ביום בערב ויש הטבה קלה. מה אפשרי / מומלץ לעשות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
אמנון 04/04/2011 | 11:05לא התכוונתי לפרסם שום דבר. השאלה היתה ספציפית כדי להתיחס ספציפית מפני שכל מוצר עשוי להיות במינון אחר... גם לא לכל אחד מתאים כל מוצר. ניסיתי משהו אחר שעשה לי תופעות לוואי. תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אין להסתמך על תוספי תזונה בלבד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/04/2011 | 11:03ראה תשובתי הקודמת . בדבר מניעה או לא , כדאי שמטפל ינחה אותך ... הדעות מתחלקות ,יש האומרים לפני אוכל ואחרים - אחרי . נסה את כל האופציות עד שתגיע לנכונה לך ... ו...בלי פרסומות בבקשה ! :-)הוסף תגובה
-
שאלת הבהרה
אמנון 04/04/2011 | 10:47האם אין מניעה לקחת פעמיים ביום פרוביוטיקה IB (באופן ספציפי של חב' אלטמן) ומתי כדאי לקחת מבחינת שעות יום ? כמו כן, האם ביחד עם תרופות אחרות או בנפרד וכמה זמן להפריד ? תודה תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גזים וכאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/04/2011 | 10:31שלום אמנון , הקפדה על תזונה נכונה לאורך זמן רב כגון הינעות מפחמימות פשוטות כגון בצקים לחם ודברי מתיקה ,תוצרת חלב ועוד ..(אך לא רק מה לאכול אלא איך -אכילה איטית,לעיסת המזון,לא לשתות יחד עם המזון ועוד..) בנוסף נטילת פרוביוטיקה איכותית (לא תמיד מספיק פעם אחת ביום) ,אנזימי עיכול ואולי תוספי תזונה / צמחי מרפא המותאמים לך אישית ע"י מטפל . גזים ונפיחות תופעה לא נעימה ומפריעה למהלך החיים התקין . ממליץ לקבוע פגישה במרפאתנו לשם קבלת יעוץ וטיפול מקיף. בהצלחה אבי פלד -רפואה סינית :-)הוסף תגובה
-
תודה
-
אשמח לעזרהחן 03/04/2011 | 19:37שלום, אימי בת 59 גובה 1.60 מ' לערך ומשקלה 65 קילו. מזה כשנה היא סובלת מבטן נפוחה (בטן הריונית), היא מציינת כי הבטן אינה קשה ללא הרגשת נפיחות (במובן שכמו שמרגישים לאחר אכילת ארוחה גדולה). כמו כן היא סובלת מיציאות לא סדירות - לעיתים יש לה יציאות סדירות ולעיתים לא. (כהן לא סדירות היא נעזרת לעיתים בתה הטיבטי). יש לציין כי היא אינה אוכלת המון וכי מבנה גופה רזה להוציא את הבטן הבעיה הולכת ומחמירה ומאז החלה הבטן רק הלכה וגדלה. אימי ביצעה בדיקות רבות בניהם - קולונוסקופיה ולרינגוסקופיה ללא ממצאים חריגים, אולטרסאונד - שגילו על אבנים בכליות, בדיקת הליקובקטר - שתוצאתו הייתה חיובית (יש לציין כי גם אני עברתי בדיקות הליקובקטר שיצאה חיובית אך לא סבלתי מנפיחות בבטן), בדיקות דם - תקינות חוץ מכלוסטרול (היא נוטלת כדורים ונמצאת במעקב) אימי מעשנת, נוטה לאכול מתוקים לרוב וגרעיני אבטיח אך מבחינת אוכל במהלך היום היא אוכלת מעט מאוד (עד הצהריים שותה קפה, בארוחת הצהריים אוכלת כריך כלשהו, ממעטת באכילת ארוחות חמות, לעיתים לא אוכלת ארוחת ערב ואם כן זה מסתכם בעוד כריך) היא הייתה אצל מספר רופאים בניהם גסטרו ותזונאית שאמרו כי אין משהו נוסף שניתן לעשות. אנחנו ממש אובדי עצות. ולא יודעים איך עוד לטפל בבעיה, אשמח לשמוע כל עצה שהיא וממה יכולה לנבוע בעיה זו.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התקשרות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/04/2011 | 10:24שלום חן , מספר הטלפון של המרפאה - 4/ 036439355 . המזכירה תוכל לומר לך את כל הפרטים . אשמח לעזור אבי פלד :-)הוסף תגובה
-
תודה על הזריזות
חן 03/04/2011 | 23:50אשמח לקבל פרטים נוספים כגון איך מגיעים אלייך ומה העלויות של הטיפולים אפשרי גם למייל או בכל דרך אחרת שתראה לנכון...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 21:21שלום חן, לאחר שעברה את כל הבדיקות ואין ממצא חריג חשוב ומומלץ לטפל בבעיה בעזרת רפואה סינית . תזונתה ,אורח חייה (עישון למשל),החיידק שנמצא ועוד ,כל אלו בהחלט משתנים חשובים בפתרון הבעיה והסבל שלה . ניתן לטפל בהצלחה רבה .אשמח לראות אותה ולהתחיל תהליך טיפולי. הטיפול משלבים תזונה,צמחי מרפא ,תוספי תזונה המותאמים לפי בדיקות הדם, דיקור סיני ומגע כגון שיאצו/טווינא לפי הצורך. אבי פלד-רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקשרות
-
אפשר לנקות איתי כיורים !ארגמון 02/04/2011 | 14:21שלום לכם: בתקופה האחרונה התחזקה אצלי מאד תופעה כזו: אני שותה משקאות מוגזים ואפילו נס קפה, ותוך כ- 2 דקות אחרי זה הפה שלי הופך לחמוץ כאילו אני חומצה. אני מפסיק זאת בגירגור בפה של חצי כפית סודה לשתייה, אבל תסכימו איתי שזה נורא לשתות קצת משקה מוגז ומיד כל הפה חמוץ בצורה נוראה. הדבר הזה היה לי בעבר אבל רק לעיתים רחוקות אבל כאמור בתקופה האחרונה זו זוועה של ממש. אני בגיל 60 ואין לי בעיות קיבה ידועות ועיכול המזון בסדר גמור. אם זה חשוב לציין אז יש לי קצת יתר לחץ דם ואני נוטל נורמלול 25 מ"ג להפחתת לחץ הדם כבר מספר שנים, ולא היו לי בעיות כלשהן בגלל השימוש בתרופה. אודה לכם לתשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 16:41שלום , כמו שנכתב קודם לכן מומלץ לבקש בדיקת אולטרא סאונד לבטן עליונה / כיס מרה ואולי אף לשקול בדיקת נשיפה לשלילת חיידק הליקובקטר פילורי . :-) אגב נקודה למחשבה -לפעמים צריך להימנע/לצמצם דברים "קטנים" על מנת לא להימנע מדברים גדולים בהמשך ...הוסף תגובה
-
לדוקטור ראול שלום
03/04/2011 | 14:39תודה לתשובתך. כמובן שהפתרון הכי קל הוא להפסיק לשתות מוגז ונס קפה אבלללל,,, למה אני צריך להיות פתאום בעונש כשאני אוהב לשתות נס קפה ( אגב,בדרך כלל פעם ביום . זה הכל) ואני אוהב לפעמים לשתות מוגז? זה לא היה בצורה נוראה כמו בזמן האחרון, ושכחתי להוסיף שגם במקרה אכילת פיצוחים מופיעה הבעיה. הייתה לי תקווה שאקבל כאן השערה כלשהי ממה אולי נובעת הבעיה, אבל אני מתאר לי שהיית כותב זאת אם הדבר היה אפשרי. בתודה לתשובה שכתבת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חמוץ לו
דר' ראול רודריגז 03/04/2011 | 09:38שלום,אם הבעיה מתקיימת רק כאשר את שותה נס או מוגז הפיתרון הוא להפסיק ...פשוט לא ? אם זה כל הזמן יש לחשוב לבצע אולטרא סאונד בטן (אולי בכיוון של אבנים בכיס מרה ) .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
-
שלום לאבי וראולנשירה 02/04/2011 | 21:21שלום רב בעבר שאלתי פה שאלה לגבי תוסף ועכשיו ארצה לשאול את דעתכם המקצועית לגביו. אם כרופאים\מטפלים הייתם נותנים לפציינט את התוסף QI BAO MEI RAN DAN לטפל בנשירה, האם הייתם ממליצים ליטול את התוסף על בטן ריקה או אחרי ארוחה? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אוקיי. תודה!
03/04/2011 | 11:15הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
qi bao mei..
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 09:44היי, לרוב מומלץ על בטן ריקה /חצי שעה לפני אוכל או לפי המלצת המטפל. :-)הוסף תגובה
-
אוקיי. תודה!
-
מחלת קרוהןרעיה 03/04/2011 | 01:54שלום!לבן שלי-בן 26 גילו קרוהן..בקולונוסקופיה ראו אפטות מרובותב TI ואודם ואירטמה בוושט דיסטלית.הוא אינו מטופל תרופתית -עדיין.הוא מעשן(הוריד כמות ל18-20 סיגריות ליום-מ30 שישן קודם.)רופא כתב:השילוב של עישון,גיל צעיר באיבחון ומחלה פריאנלית מעלה חשש למהלך אגרסיבי בעתיד.ורוצה שבן יתחיל טיפול משולב בנוגד TNF וטיאופורין.כעבור כחצי שנה-יהיה מקום לשקול מעבר למונטרפיה.מה קורה שמורידים מער' חיסון?זה מסכן חיים?אין דרך אחרת לטפל בקרוהן?דברים כמו עשב חיטה,ויטמינים,אומגא 3,פרוביוטיקה ועוד...לא יכולים לעזור?בבקשה-תענה לי.בן מיואש לגמרי.בתודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרוהן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 09:52שלום ,ניתן לטפל במחלת קרוהן ולצמצם נזקים עתידיים בעזרת הרפואה הטבעית אבל ! חשוב לדעת שאין קסמים ולכן יצטרך הבן לקחת אחריות ולבצע שינויים תזונתיים (למשל הימנעות מפחמימות פשוטות,בצקים ,תוצרת חלב ועוד) ,לקיחת תוספי תזונה וצמחי מרפא לאורך זמן . ניתן לקבוע פגישה. בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרוהן
-
טיפות יובלקס בהריוןשירי 02/04/2011 | 23:46אני בשבוע 5 להריון וסובלת מעצירות קשה ביותר האם אני יכולה להשתמש בטיפות יובלקס בזמן ההריון? הטיפות האלו מאוד עוזרות לי לרב אם לא תוכל להמליץ לי על משהו אחר חוץ משינוי תזונה שלא ממש מקל? אני סובלת קשות תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 09:49שלום, מומלץ דווקא כן לשנות תזונה ולשלב פעילות גופנית ... קשה להמליץ לך להשתמש בתכשירים כאלה ואחרים או לא ואיני ממליץ לקבל המלצות כאלה באינטרנט נוכח הריונך. יחד עם זאת תכשיר זה אינו מומלץ בהריון . נסי שזיפים יבשים שהושרו כל הלילה במים ולשתות את המים בבוקר . ( מזל טוב אגב :-) )הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
בדיקת תרבית צואהערן 02/04/2011 | 19:35קיבלתי לעשות בדיקת תרבית צואה אבל ללא הדרכה אלא רק את הערכה. אז אני שואל איך עושים זאת? איזה צואה לתת? של הבוקר ? של הלילה לפני? אני לא יודעהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תרבית צואה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/04/2011 | 09:42שלום ערן,מומלץ לתת צואה של בוקר ולשלוח את הבדיקה מיד אחכ (חלק מהטפילים אינם מחזיקים מעמד זמן רב) . תוכל להתייעץ עם הרופא המטפל לשאלות נוספות .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תרבית צואה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- תזונה
- סוכר
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול