בעיה עם מדרס
פורום מדרסים
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070- בעיה עם מדרסירון 22/07/2017 | 23:32שלום. עשיתי מדרס לפני שבועיים. בחנות שעושה מדרסים במקום. "מדרסי אטרקס". האמנתי למדרסן שאמר שהמדרס מותאם אישית לגמרי. אחרי שבוע של שימוש, התפרק החלק של העקב, באתי לחנות כועס ואז אמרו שזה פעם ראשונה שזה קרה שפשוט הדבק שהשתמשו היה מקולקל, אח"כ חזרתי אחרי כמה ימים כי כאב לי כל הכפות רגליים, העקב,האיזור האמצעי, הכריות והרגשתי שמשהו לא תקין. באתי ועשו לי פרצופים שאני בא יותר מידי, (לפני ששילמתי התנהגו אחרת). בכל מקרה כעסתי. ואיימתי שאני רוצה את הכסף, ואז המדרסן הצעיר(שלמד בחו"ל) הם עובדים ביחד המדרסן הצעיר והמדרסן המבוגר כשהמדרסן המבוגר לא נמצא אז הצעיר נמצא(לא זוכר איפה למד המבוגר), ישר אמר שיש אנשים שהחומר ששמו התלוננו שעושה להם כאבים ואז ישר שמים קשיח וזה יותר טוב ואז מוציא לי מדרס חדש. אבל גם המדרס החדש היה לא טוב בכלל. והתרשמתי שהטקטיקה הייתה להוציא לי מדרס חדש במקום לתת לי החזר כספי פחות עלויות ייצור. בכל מקרה שוב חזרתי עם כאבים עם המדרס החדש ומסתכלים עליי מוזר כאילו שאני מפריע להם במכירות.וגם הסתכלתי בכף רגל והמדרס החדש גרם לי לפצע לחץ(כנראה שהשיטה לא באמת מדוייקת אם המדרס גורם לפצע לחץ, אבל אמרו לי שזה מדוייק לגמרי, אפילו יותר מיציקת גבס ישירות לכף רגל) והמדרסן סידר את זה. יש לציין שזה יותר חנות נעליים ובחלק האחורי של החנות עושים מדרסים. בכל מקרה לא היה אכפת לי מכל החרטוטים שמרחו אותי אבל נשארתי עם כאבים חזקים וגם בפעם האחרונה שהגעתי ושוב התלוננתי על הכאבים אמרו שאני אתרגל למדרס וזהו. אין להם מה לעשות. אז נשארתי עם כאבים. מתוסכל ומוצבן על ההתנהלות והיחס. כשרואים לקוח חדש מול הפנים שלי מתנהגים אחרת אליו ואליי. ואני בא כי המדרס לא טוב ויש לי כאבים חזקים כפי שפירטתי וגם דקירות באצבעות מאז שעשיתי את המדרס ואפילו טיול קצר עם הכלב אני חוזר ממנו עם כאבים(מה שלא היה לפניכן עם מדרסים קודמים שהיו לי). מה ניתן לעשות ? האם ניתן להתלונן במקום מסוים ? אשמח לעצות כי בתחושתי ולפי התנהלות של המקום עבדו עליי, ואני מתכוון לשבת מחוץ לחנות ולהזהיר אנשים ולספר מה חוויתי ומה קיבלתי ואולי אפילו להחזיק שלט בכניסה לחנות של "לא לקנות כאן". יש לי פלטפוס שמצריך מדרס. אשמח לעצות ולתגובות על מה שכתבתי. ומה בתכלס ניתן לעשות. כי השקעתי סכום לא מבוטל,ואני רוצה לפחות 70% אחוז בחזרה ולקנות במקום אחר. אף פעם לא חוויתי בשום חנות מדרסים אחרת מה שקרה לי בחנות הזאת. עם הדבק, עם האיכות של המוצר, היחס,פצע לחץ והכאבים מהמוצר הבינוני הזה.הוסף תגובה
- תשובת מומחה תלונה על מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 24/07/2017 | 17:44שוב אני מבקש לבדוק תעודות. תעודה בשם "הכרת מעמד" של משרד הבריאות מוכיחה שאתם מדברים עם בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה. אני מניח שלא בדקת המצאות תעודה שכזו. למען שמם הם צריכים להיות הוגנים ולהחזיר חלק מהסכום בכדי שלא יקלקלו לעצמם. אשמח אם תגיע אלי ואנסה לעזור לך. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
- בעיה עם מדרסירון 22/07/2017 | 23:41רק מציין 2 דברים ששכחתי. בחיים לא ביקשתי החזר כי אף פעם לא היו לי כאבים כאלה ממדרסים שלא עוברים וגם מקרינים לברך ולשרירים ברגליים בנוסף לכאב ברגל. דבר שני, המדרס השני שהוציאו לי הוא עם פלסטיק ממש ארוך יותר מחצי מהמדרס. למרות שבהפניה האורותופד רשם חצי קשיח. זה ממש לא חצי קשיח.תודה.הוסף תגובה
- תשובת מומחה תלונה על מדרסים
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אטוויזם
- אימונופלואורסצנציה
- אוקסימטר
- אינטרפזה
- איזוטופ
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים