פורום מדרסים - עמוד 23
מכון אורתופדי ברזילי להב מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070
- בחירת מכון להכנת מדרסיםדור 25/08/2016 | 14:34שלום רב, רקע: קשת גבוהה, בזמן עמידה המשקל מופעל על החלק החיצוני של כף הרגל (כלומר, משקל הגוף מופעל על האזור הקרוב לזרת ולא על החלק הפנימי הקרוב לבוהן - מתנצל על ההסבר המסורבל). כמו כן, נאמר לי כי יש לי נעילת יתר בברכיים (לא יודע אם רלוונטי). כתוצאה מתלונות על כאבי ברכיים מתמשכים (הכאב אינו זהה בין שתי הברכיים), הופנתי לטיפול פיזיוטרפיה (בפעם השנייה). הפזיוטרפיסטית המליצה על מדרסים. שאלות: בהתבסס על התיאור הנ"ל, האם אני זקוק למדרסים? במידה וכן, אילו מכוני מדרסים יתאימו למשימה? (להבנתי בניית מדרסים אינה דבר הנמצא תחת פיקוח ולכן קיימים שרלנטים בתחום). תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 25/08/2016 | 22:14היא צודקת. לפי התיאור שלך אכן אתה צריך מדרסים. לגבי המכון חשוב שתראה שתי תעודות במקום, אחת שהם מוסמכים לעשות הנעלה רפואית ותעודה שנייה שהוא אורטוטיסט, כלאמר, מבין לא רק בכף הרגל אלא גם בביומכאניקה של הרגל והגוף (בגלל הברכיים) . אם אתה באזור המרכז תוכל להגיע לביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן, מכון אורטופדי ברזילי-להב 03-6121070הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים
- דרבן בקרסוליגאל אמיר 21/08/2016 | 10:24האם המדרס יכול להתאים גם לדרבן מעיק בקרסול (בליטה שמוסיפה מספר למידת הנעליים).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה דורבן בקרסול אורתוטיסט שמואל להב 25/08/2016 | 21:25יגאל שלום, לא בטוח.צריך יותר פרטים. אולי צילום. תוכל לשלוח למייל: Shmulik@barzelay.co.ilהוסף תגובה
- תשובת מומחה דורבן בקרסול
- איזה סוג של מדרס?דני 18/08/2016 | 19:07שלום, הומלץ לי על מדרס .... בעקבות כאב בעקב(דורבן), בכרית כף הרגל ובאצבעות ולאחר אבחון אורתופד בהשטחה קלה של הקשתות , צניחה של ראשי מסרקים ופסיה פלנטרית. במכון מוכר וגדול בחיפה, הוצע לי מדרס גרמיט ברוב חלקו האחורי. השאלה היא האם חומר קשיח זה יוריד את הלחץ מהעקב? ממה שהבנתי ,הסיבה העיקרית למדרס מגרמיט בגלל שהוא דק יותר ונכנס לכל נעל.(נמדד ומותאם ע"י מחשב והליכון) זה באמת חשוב אך האם זה מה שמכריע? מרגישה קצת מבולבלת. שלא לדבר על המחיר באלפים. האם זה החומר הטוב ביותר שעשוי לעזור במדרס מותאם אישי? מה עוד עלי לדעת לפני הזמנת המדרס תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מדרס עקב דורבן אורתוטיסט שמואל להב 21/08/2016 | 08:13בוקר טוב, סוג המדרס לא קובע לגבי עזרתו לבעייה, מה שקובע הוא איך עושים את המדרס. נכון שמדרס גרפיט דק . בהצלחההוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרס עקב דורבן
- נעל היתעלמות מייתרת מידרס.killbill 20/08/2016 | 14:43נעלתי נעלי היתמלות מושלמות עבורי . העיפו יבלת מסמר בעקב, נוחות, הליכה קלה, מורידה מישקל מהבירכיים עד כדי שמייצר מידרסים מנוסה ומוערך אמר שלא צריך איתם מידרסים. נעלי ההיתעמלות האלו הוגדרו על ידי על ידי החברה המייצרת ניו בלאנס כנעלי חיטוב ובכל מקרה החברה הפסיקה לייצר אותם. הבעיה היחידה עם הנעליים היא שאני לפחות לא יכולה להחליף אותם ומשום כל נעל אחרת גורמת לבעיה מורגשת כניראה צווארית ודיזינס קבוע. הבנתי שמומחה יכול להביט על הנעליים ולקבוע מה הטכנולוגיה או השיטה והאם יש חלופות. האם מוכר לך נושא כזה ולמי לפנות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- היתנצלות על שגיאות המקלדת.killbill 20/08/2016 | 14:46מקווה שההודעה הובנה על אף שגיאות המקלדת. בברכההוסף תגובה
- היתנצלות על שגיאות המקלדת.
- הורדת מדרסיםשלמה 14/08/2016 | 11:41שלום אני הולך עם מדרסים מגיל 15 ועד היום גילי 75 לאחרונה היו לי כמה נפילות ברחוב בעת הליכה קשה נאמר לי שהגורם הוא נעלים והמדרסים האם להוריד את המדרסים שאינני מרגיש צורך בו תודה שלמה בן זאבהוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הפסקת שימוש במדרסים? אורתוטיסט שמואל להב 14/08/2016 | 13:30שלום שלמה, לדעתי לאחר הרגל של שימוש רב שנים במדרסים לא בטוח שכדאי לך להפסיק. כשאומרים שהגורם הוא נעליים ומדרסים אני מניח שהכוונה למצבים שהנעל לא מתאימה או לא יציבה או שחוקה. אותו כנל לגבי המדרסים, יכול להיות שהם שחוקים, נוקשים מידי או לחלופין רכים מידי ואולי שקעו ולכן לא מייצבים את כף הרגל. גש למומחה שיבדוק את התאמתן למצבך. אשמח אם תגיע אלי ואוכל לייעץ לך. 03-6121070. מכון אורטופדי ברזילי-להב. ביאליק 79 פינת זבוטינסקי בר"ג. בריאות טובה, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה הפסקת שימוש במדרסים?
- שחיקת נעליים בסוליית הנעלניר 04/08/2016 | 22:51שלום אני בן 25 ויש לי פלטפוס המוגדר בשפת הצבא קל לא הורידו לי פרופיל על זה אני הורס נעליים בצורה מחרידה עקב ההליכה שלי במיוחדת בחלק האחורי של הנעל והסוליה נשחקת לכיוון אחד ככה בשתי הרגליים ולעיתים אני גורר את הרגל בהליכה אשמח לקבל הערכה ראשונית כאן למרות שזה קשההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הקשר בין שחיקת נעליים למנח כף הרגלים אורתוטיסט שמואל להב 05/08/2016 | 14:19ניר שלום, הערכה כללית שלי היא שמפני שמנח כפות רגליך לא תקין ישנם לחצים לא מאוזנים על סוליית הנעליים ולכן השחיקה. בד"כ שימוש במדרסים יכול מאד לעזור אך בגלל שמידי פעם אתה גורר רגל צריך לבדוק לעומק את הסיבה לכך. האם יש לך חולשת שרירים? האם יש לך כאבי גב תחתון חזקים? האם עברת CVA? (אם אתה לא יודע מה משמעות המונח הרי שאין לך) האם יש לך סקוליאוזיס? אני מציע שתקפוץ אלי להערכה ראשונית והכוונה. לתיאום : 03-6122070. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה הקשר בין שחיקת נעליים למנח כף הרגלים
- נעלי joya/kybootאיתי 24/07/2016 | 11:40מה ההבדלים בין נעלי ג'ויה (טכנולוגיה שווייצרית) לקיבוט (kyboot) ואיזה יותר טובות ולמה משמשת כל נעל? הבנתי שמה שאיכותי ומייקר את הנעל זו הסוליה ושהיא מחליפה מדרס, אך אני חייב מדרס בהתאמה אישית כי אצלי המבנה בעייתי, האם ניתן לשים בהן מדרס במקום הסוליה שקיימת והאם יש טעם בכלל לקנות אם מוצאים את הסוליה ונשארים רק עם התמיכה מסביב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה נעליים לבעייה נקודתית אורתוטיסט שמואל להב 25/07/2016 | 21:46שלום איתי, נעל טובה היא נעל שמרגישים בה טוב. הנעליים המדוברות נותנות רכות בדריכה בזכות סוליה רכה מהרגיל. זו טכנולוגיה שלא מתאימה לכל אחד או לכל בעייה. מי שצריך מדרס חייב להשתמש בו גם בנעלים כאלו אך מאד יתכן שהרכות בנעל תבטל את יתרון המדרס, כל מקרה לגופו.הוסף תגובה
- תשובת מומחה נעליים לבעייה נקודתית
- מדרסים וריצהs 17/07/2016 | 16:11שלום. בהמשך לתשובתך לשאלתי הקודמת. איך אדע שהוסיפו שכבת סיליקון, אם מצופה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה אם את לא סומכת על בעל המקצוע עדיף לא לעשות אצלו את המדרסים ! אורתוטיסט שמואל להב 17/07/2016 | 16:51הוסף תגובה
- תשובת מומחה אם את לא סומכת על בעל המקצוע עדיף לא לעשות אצלו את המדרסים !
- כאבים למרות מדרסיםפזית 14/07/2016 | 10:43שלום, קיבלתי את המדרסים לפני כשבוע, אני מבינה שיש זמן הסתגלות, השאלה אם הם יכולים בזמן הזה להכאיב? אני ממש סובלת. שבוע הבא ביקורת אבל לא בטוחה שזה הסיפור. כבר ניסיתי מדרסים ברמה ירודה וגם איתם מאוד כאבו לי כפות הרגליים (הבנתי יחסית מהר שהם לא טובים והפסקתי). ממש אובדת עצו. וכואבת!! אשמח לתובנות מה אמור לקרות בתהליך ההסתגלות כיוון שמדובר במעבר לאי נוחות. תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה זמן וצורך בהסתגלות למדרסים אורתוטיסט שמואל להב 16/07/2016 | 18:56פזית שלום, נכון, צריך זמן הסתגלות ששונה בין אדם לאדם. מקובל שתוך 10 ימים תסתגלי למדרסים. מי אמר שהמדרסים החדשים אכן מתאימים לנעל, לצורה, לגמישות של כף הרגל? ההנחיות שלי בזמן מסירת המדרסים הן שהמדרס לא נוח בימים הראשונים אך לא צריך להכאיב ! גשי לייצרן והסבירי במדוייק מה מפריע והיכן ותני להם לסדר זאת. אם לא יצליחו לאחר מספר נסיונות דרשי את הסכום ששילמת בחזרה וגשי למקום אחר לעשיית המדרסים. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה זמן וצורך בהסתגלות למדרסים
- מדרסים וריצהs 13/07/2016 | 09:42שלום. האם מותר לרו עם מדרסים שעשויים מגרפיט? האם יש בהם בולמי זעזועים? אני משערת שאם עשויים מחומר קשיח, אזי אינם בולמים זעזועים. האם כך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה מדרסים קשיחים ובולמי זעזועים אורתוטיסט שמואל להב 16/07/2016 | 18:49צודקת. אכן כך. אך מי שצריך מדרסים קשיחים, כמו אלו שעשויים מגרפיט, ורוצה לרוץ או צריך גם בלימת זעזועים מקבל/ת ציפוי מעל המדרס, או רק בעקב או לכל אורך המדרס-הכל לפי הצורך, מהסוג המתאים. בולם מסיליקון שעוביו 8 מ"מ הוא הטוב והיקר ביותר ומחייב ציפוי מעליו ששומר מקריעה. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים קשיחים ובולמי זעזועים
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים