פורום מדרסים - עמוד 25
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרס אורטופדי - סדר בחברות/רשתות לבריאות כף הרגלגליה 29/08/2013 | 23:11האם אתה יכול לנקוב או להפנות אותי לאתר/מסמך שעושה סדר בחברות שמוכרות מדרסים אורטופדים ? יש כל כך הרבה שם בחוץ. זה מבלבל ואני צריכה עזרה בזה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יצרן מדרסים אמין
אורתוטיסט שמואל להב 02/10/2013 | 14:26גליה, צר לי , זה עתה חזרתי מכנס.. האם את רוצה שנגיע אליך, נדמה לי שאת גרה בקריית אונו. שמוליק 0522450955הוסף תגובה
-
שאלה
גליה 08/09/2013 | 13:19האם אבידור המרכז לבריאות הרגל בקניון קרית אונו - זה יצרן אמין ? מוכר לך? אולי זו רשת ? הוא נגיש כי הכללית בקומה 4 והוא בקומה 1...הוסף תגובה
-
אני מודה לך
גליה 08/09/2013 | 13:14רק שיש לי OCD שזו הפרעת חרדה ואני נמנעת מסיבות אישיות להיכנס לרמת גן. תודה בכל מקרה :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יצרן מדרסים מהימן
אורתוטיסט שמואל להב 03/09/2013 | 22:04גליה ערב טוב, כל נעלי הנוחות טובות למי שלא צריך מדרסים. שהרי, היצרן הסיטוני לא יכול לייצר תמיכה משתנה לקשת אורכית-ברור לך שכל רגל צריכה את ההגבהה המתאימה לה. במילים אחרות, נעל לא יכולה להחליף מדרס! לגילוי נאות, יש לי מכון ברמת גן שם ניתן לייצר עבורך מדרסים המתאימים לצורך וכמובן שאנו עונים על כל התנאים כגון: מחשב דריכה, תעודות והכרת מעמד של משרד הבריאות. באם תרצי אותנו צלצלי למספר 03-6121070. שנה טובה ובריאה, שמוליקהוסף תגובה
-
באזור המרכז ויש לי עוד שאלה, ברשותך
גליה 03/09/2013 | 15:50לא מוגבלת בלהגיע לאזור אחר אם הטוב ביותר נמצא שם. אגב, האם נעליים אורטופדיות לנשים כמו שמוכרים בחנויות Lady Comfort או Fly Foot יכולות להחליף את הצורך במדרס אורתופדי לאותה נעל ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יצרן מדרסים מקצועי
אורתוטיסט שמואל להב 03/09/2013 | 15:27גליה, באיזה אזור בארץ את מתגוררת?הוסף תגובה
-
מדרס אורטופדי
גליה 02/09/2013 | 10:45האם יש רשת בארץ שעושה מדרסים אורטופדים, כי אני רואה כמעט רק בודדים באינטרנט והרבה. רשת מהימנה שאתה ממליץ עליה ואני אוכל להיות רגועה שקניתי מדרס איכותי ? (ולא בבית חולים.)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סדר אצל יצרני המדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 01/09/2013 | 00:01גליה, שאלי אותי שאלות יותר מדויקות ואשיב לך. חג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יצרן מדרסים אמין
-
נעל ריצהגידי 27/02/2016 | 14:57היי יש לי קריסה חיצונית ברגל ימין ,ברגל שמאל פחות , יש לי כפות רגלים עם כמעט פלטפוס אני נועל פרל איזומי n2 ,והיא משופשפת בצורה קיצונית בצד ימין חיצונית, האם בגלל זה אני סובל מדלקת בגידים בקרסולים ממש כואב לי בקושי יכול ללכת( מקמ 20 סבלתי מכאיב תופת בקרסולים ) רצתי אתמול מרתון שלם .כמו כן מחפש לעשות מדרסי ריצה ( עשיתי ברעננה על הפנים מאוכזב מחפש מישהו שיפתור לי את הבעיה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שמירה על כפות הרגליים
אורתוטיסט שמואל להב 27/02/2016 | 15:20היי גידי, אשמח לעזור לך. צור קשר 036121070 ובקש תור אלי. רק אחרי בדיקה אוכל לעזור לך. תביא איתך גם את המדרסים שלא טובים וגם את הנעליים המשופשפות. בהצלחה, שמוליק. מכון אורטופדי ברזילי-להב מרמת גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שמירה על כפות הרגליים
-
הגבהה חיצוניתפרלה 15/02/2016 | 14:23שלום! אני פרלה 60, יש לי הפרשי גובה ברגלים כשלש ס"מ גורם ללכת עקום כנראה גם בגלל עקמת בגב בפיזיותרפיה המליצו לעשות מדרס .כך עשיתי וזה מאד לא נוח לי שיש הגבהה דרסטית ברגל אחת למעשה אני מרגישה שכל כובד משקלי על כרית ואצבעות הרגל. אני לא מרגשה יציבה בהליכה . לכן חשבתי לעשות הגבה חיצונית בנעל על כל השטח שווה בחצי וחצי גובה פנמי . כלומר אחד וחצי ס"מ פנימי ואחד וחצי חיצוני השאלה אם זה אפשרי והיכן אפשר לעשות שיראה גם אסטטי כמה שאפשר . אשמח לתשובה מהירה תודה רבה !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הגבהה עקב קיצור אורך רגל
אורתוטיסט שמואל להב 15/02/2016 | 14:41פרלה שלום, אנחנו עושים זאת אך אני לא בטוח שזה הפתרון. בואי לבדיקה עם המדרס ואז נוכל לראות איך ניתן לעזור לך. לתיאום: 036121070 בקשי תור לשמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהה עקב קיצור אורך רגל
-
כאב בכף הרגלהדר 14/02/2016 | 01:19לפני כיומיים נפל לי בקבוק יין על כף הרגל (לא מגובה), באותו רגע היה כאב אך לאחר מכן עבר.. אין נפיחות אין שינוי צבע.. כעבור יומיים החל כאב בבסיס האצבעות.האם יכול להיות שבר או נקע אפילו שהכאב הופיע אחרי כמה ימים? לפנות לרופא או שיעבור לבד?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת רופא
אורתוטיסט שמואל להב 14/02/2016 | 07:35יכול להיות. גש לרופא לבדיקה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת רופא
-
כאב באשך שמאל בגלל מדרס לוחץ?אביב 09/02/2016 | 12:46שלום למומחים אשמח לעזרתכם. בן 37 בריא לחלוטין, סובל כחודשיים מכאב באשך השמאלי. בדיקות אולטרסאונד פסלו בעיה באשכים על ידי שני אורולוגים כירורג כולל אולטראסאוד פסל בקע אורתופד פסל בעיה בגב או באגן (בוצע רנטגן אגן) האם יכול להיות שמדובר באחד מהשרירים המקרבים\מתווכים? לדוגמא, השריר המתוויך הארוך (Adductor longus). האם נתקלתם במקרים כאלו? יתכן שמדרסים לא תקינים שהפעילו לחץ ברגל שמאל גורמים לבעיה? הורדתי את המדרסים כרגע. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב לא מוסבר
אורתוטיסט שמואל להב 09/02/2016 | 15:36אביב שלום, לא שמעתי על כך עד היום ואני 45 שנים במקצוע, אך אני לא שולל. אשמח אם תוכל להגיע אלי עם המדרסים שלך, נעמיד אותך על מחשב הדריכה עם המדרסים וננסה להבין ואולי לתקן אותם. זה אתגר ולכן ללא תשלום. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לא מוסבר
-
למה המדרסים כואבים לישני 02/12/2015 | 14:01יש לי פלנטר פסיה 4 חודשים, בכל פעם שמנסה מדרס פשוט כואב לי..אולי החומר קשיח לי מידי? מתסכל כי שלמתי אלפי שקלים.תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 05/12/2015 | 19:12שני שלום, בלי מדרס לא כואב? בואי אלי עם המדרסים שקבלת ואנסה לעזור. לתיאום: 03-6121070. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
-
מדרסים - המלצהאורי 07/11/2012 | 22:28שלום קיבלתי הפניה לעשות מדרסים, האם יש המלצה על מכון אורטופדי מסוים העובד עם קופ"ח מכבי? תודה רבה אוריהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מכון מומלץ להזמנת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 07/11/2012 | 23:45אורי ערב טוב, שאל את הרופא שלך, הוא בדרך כלל מכיר את המכונים הטובים בסביבת המגורים שלך, כמו כן אתה יכול לשאול חברים/קרובים אולי תקבל מהם כיוון. באם תרצה אתה מוזמן להגיע אלנו למכון, ברחוב ביאליק 79 פינת זבוטינסקי ברמת גן. אנו משרתים את חברי כל הקופות ומשלבים נסיון בן עשרות שנים. מכון אורתופדי ברזילי-להב. 03-6121070 שמוליק, אורתוטיסט מומחה למדרסים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכון מומלץ להזמנת מדרסים
-
גנגליון בבסיס הבוהן ומשאבי גבסאביתר 24/01/2016 | 12:11שלום, אני סובל מזה כ3 חודשים מגנגליון בבסיס הבוהן שמשפיע לי על ההליכה ריצה וכו׳. אני קצין קרבי ואני כרגע מושבת ולא יכול לבצע פעילות ריצה ללא צליעה ממושכת לאחר הריצה. הייתי כבר במספר אורתופדים צבאיים ואזרחיים ונאמר לי שעליי ללכת לבי״ח להתייעצות. ביצעתי מס׳ בדיקות כגון אולטראסאונד רקמות רכות ומיפוי עצמות. במיפוי עצמות התשובה תקינה ובU.S. התגלה קולקציה נוזלית בגודל 7 מ״מ בבסיס הבוהן. הרופא בבי״ח וולפסון המליץ שלא לנתח ונתן לי הפנייה למדרסי גבס בהתאמה אישית והפחתת הלחץ מבסיס הבוהן. עד כמה המדרס שהצבא מנפיק יעיל במצבים כמו אלו והאם מנסיונך יש שינוי משמעותי בשימוש במדרס זה? תודה מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גנגליון בבסיס הבוהן ומדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2016 | 08:57אביתר שלום, מדרסים מותאמים למצבך יכולים להיות מאד משמעותיים. אני לא יודע כמה הצבא מוכן להשקיע במדרסים מתאימים למצבך (שהם מיוחדים לבעייתך ולא כל אחד מבין ויודע איך לטפל בבעיה בעזרת מדרסים). כמו כן חשוב לשמור גם על הרגל השנייה שמטבע הדברים סופגת לחץ עודף. אנחנו יודעים לעשות מדרסים כאלה, אך תאלץ לשלם מחיר רגיל (ואולי לנסות לקבל החזר ממשרד הביטחון) בהצלחה, שמוליק מכון אורטופדי ברזילי-להב ביאליק 79 רמת גן, פינת ז'בוטינסקי 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גנגליון בבסיס הבוהן ומדרסים
-
קואליציה סחוסיתניב 15/01/2016 | 19:05שלום , אני בן 18 וחצי לפני גיוס. לאחר כאבים בכף הרגל שנמשכים כבר תקופה ארוכה לאחר מאמץ פיזי קל/עמידה ממושכת ביקרתי אצל רופא אורטופד . לאחר צילומי רנטגן הופנתי לעשות צילום ct בו עלה חשד לקואליציה בכף הרגל והופניתי שוב לאורתופד על מנת שיאשר את החשד. הרופא אכן אמר כי כי מדובר בקואליציה סחוסית . אבל הוא טוען שיש צורך לעשות mri,בדיקות דם ומיפוי עצמות. אני הבנתי מכמה מאמרים באינטרנט ומהאורתופד הראשון שהייתי אצלו צילום ct מאבחן את הבעיה באופן מלא. אני חודש לפני גיוס ואני צריך לדעת מה המצב כמה שיותר מהר. אז רציתי לשאול האם כדאי לפנות לרופא אחר או שהתהליך והבדיקות הן הכרחיות . בתודה מראש :)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קואליציה סחוסית
אורתוטיסט שמואל להב 15/01/2016 | 20:14ניב, אתה משתמש במדרסים? תהליך הבדיקות הכרחי בכדי לדעת מהי בעייתך. ברגע שתתגייס תהליך הבדיקה עלול להפגם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קואליציה סחוסית
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- איליאקוס
- אינטרפרון
- אמבה
- אטרקסיה
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים