פורום מדרסים - עמוד 26
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
ספוג,גבס והמצאות חדשותשני 28/12/2015 | 17:44קראתי ששיטת פוטבאלנס מתיימרת להיות טובה יותר משיטת הספוג והגבס. האם מדובר בגימיק או אמת? באיזה מנח ושיטה הכי מדויק לקחת? https://www.facebook.com/www.footbalance.co.il/photos/a.1665584437002118.1073741829.1565005287060034/1665584220335473/?type=3&theaterהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ספוג,גבס והמצאות חדשות מהן צריך לעיתים להזהר
אורתוטיסט שמואל להב 28/12/2015 | 20:04שני, אין שחור או לבן. כל מדרס יכול להיות טוב או מצוין או לא מתאים - הכל תלוי בבעל המקצוע. אם הוא מבין את מקצועו, אם הוא למד ויש לו תעודת מעמד של משרד הבריאות הוא יכול לעשות לך מדרס מעולה בכל שיטת לקיחת מידה שהיא. את המנח צריך להחליט המקצוען, את השיטה יחליט המקצוען, את סוג החומר/העובי והרכות יחליט בעל המקצוע על פי מספר קריטריונים, כגון: סוג הפעילות, סוגי הנעליים, מנח כפות הרגלים, עיוות גרמי, משקל, נפח פנוי בנעליים ועוד. רק בריאות, שמוליק מכון אורטופדי ברזילי-להב ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי רמת גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ספוג,גבס והמצאות חדשות מהן צריך לעיתים להזהר
-
כאבים ברגל שמאלקרן 28/12/2015 | 07:50לפני שלושה חודשיים עשו לי סריקה בחברת פוטבאלנס ומצאו לי שיש לי קריסה ברגל שמאל רגל ימין אני ידעתי מזמן אבל התברר שיש לי גם בשמאל שבוע שעבר קניתי מגף שלא מתאים לבעיה שלי ועכשיו יש לי כאבי תופת ברגל שמאל שמקרינים מלמעלה עד למטה יש לי מדרסים שעשיתי בחברת פוטבאלנס ואני לא יודעת מה לעשות עם הכאבים האלה אני עושה דיקור וקבעתי תור לרופא אורטופד יכול שזה בגלל שלא הלכתי בלי המדרסים והכול מתחיל מהבעיה שיש לי הקריסה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי תופת ברגל שמאל שמקרינים מלמעלה
אורתוטיסט שמואל להב 28/12/2015 | 08:03קרן שלום, כן, קרוב לוודאי שהכאבים הם מפני שלא השתמשת במדרסים שתפקידם לייצב את כפות הרגליים. זו בעיה שהמכון יפתור לך. להערכתי הרופא יפנה אותך למכון על מנת שיבדקו ויתאימו, אם אפשר, את המדרס למגף. בהצלחה, שמוליק מכון אורטופדי ברזילי-להב ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי, רמת-גןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי תופת ברגל שמאל שמקרינים מלמעלה
-
הכנת מדרסים ואבחנהאלמוני 08/12/2015 | 22:19שלום, הייתי בייעוץ אצל פרופ' מאיר ניסקה שכתב: pain both heels about four years ago while standing in army service pain more in standing' no pain in first step. shoe inserts improved the pain. Pes plano Valgus Good ROM of the ankle and subtalar Tenderness in the planter fascia proximal, Tight achilles, Hyperlaxity of joints אבחנה planter fascitis המלצות: for stretching of the achilles הערות: for accomodative shoe inserts with some medial arch support. ניסיתי מדי פעם מתיחות, פיזיו וטיפולים משלימים שלא הועילו ומדרסים עזרו חלקית. בשפה פשוטה מה יש לי לפי האבחנה? האם הוא פירט לאורתוטיסט הנחיות בדיוק איך להכין עבורי מדרסים? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גמישות יתר בגידים
אורתוטיסט שמואל להב 09/12/2015 | 16:48טוב, יש לך גמישות יתר בגידים ולכן נפילה חזקה של החלק הגרמי כלפי מטה. ככל שמנסים ליישר את הזוית של כף הרגל הכאבים יגברו ולכן צריך בהדרגה להגדיל את כף הרגל לזוויות הנכונות בהדרגה. אני מעריך שאתה צריך מדרס ביו-מכאני קשיח מצופה בחומרים רכים שיקלו על הלחץ. אני לא יודע אם יש כאלה גרביים בארץ ומי מוכר אותם. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
המשך
אלמוני 09/12/2015 | 12:21תודה רבה על התגובה המהירה. יש לי גם פלטפוס שטוח מאוד עם פרונאציה ניכרת (רופא אחר הוסיף בליטה גרמית עם לחץ של הנאביקולר כלפי הרצפה, דלדול בכריות השומן). אני עם הסיפור הזה כבר 4 שנים, עושה עיסוי ומתיחות ושימוש במדרסים, אך עדיין יש לחץ,עומס וכאב בעמידה (גם שהיא קצרה). הבנתי שזה לא דורבן. מה לעשות? הוא אמר שהמדרס לא יפתור את הכאבים והעומס שם ורק יכול להקל. מה לעשות? איזה מתיחות אתה ממליץ והיכן אפשר לקנות את הגרב המיוחדת שמותחת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"מה יש לי" - ואיך עוזרים לי?
אורתוטיסט שמואל להב 08/12/2015 | 22:49יש לך קיצור בגיד אכילס, יש לך קשת אורכית גבוהה מידי ויש לך מתיחה של הגיד הראשי שמחזיק את הקשת האורכית בכף הרגל. הרופא רשם לטכנאי מה יש לך והוא סומך עליו שהוא מבין מה הבעיה וידע לעזור לך. הרופא לא מנחה את הטכנאי איך לעשות את המדרס ובאיזה חומרים להשתמש. גש לטכנאי שמחזיק תעודה של משרד הבריאות בשם " הכרת מעמד כאורטוטיסט" , רק אחד כזה יבין וידע לעזור לך. אם לא תמצא אתה מוזמן להגיע אלנו. מכון אורטופדי ברזילי-להב, ביאליק 79 ר"ג. 03-6121070 אני הייתי עושה מתיחה כל ערב, אחרי שבועיים כבר תרגיש טוב יותר. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
שכחתי..the strassburg sock
אלמוני 08/12/2015 | 22:22שכחתי לשאול, הרופא המליץ לי לרכוש "the strassburg sock", מעין גרב שמותחת נראה לי את הגיד אכילס ואת הפלאנטר פסיאטיס למשך חודש-חודשיים בשינה. היכן ניתן לרכוש זאת בארץ? איזה דגם מומלץ? זה נסבל? האם זה פותר את קיצור גיד אכילס והפלנטר פסיאטיס? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גמישות יתר בגידים
-
מדרסי fit step proעדי 30/11/2015 | 16:04שלום, קיבלתי הפנייה מהאורטופד בקופת החולים למדרסים, האבחון הוא : FLAT FOOT – PES PLANUS PLANTAR FASCITIS (TRAUMATIC) עם ההפנייה מהקופה הלכתי למרכז האורטופדי בתל אביב, שם הציעו לי מדרסי " Fit step pro" ב2200 ש"ח!. המחיר הגיוני או מוגזם לגמרי?, מה הממלצה שלך ומה טווח המחירים בערך לסוג המדרס שאני צריך? תודה, עדיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
עדי 30/11/2015 | 18:31תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים לכף רגל בעלת קשת גבוהה ונפילה חזקה של הקשת פלוס דורבן
אורתוטיסט שמואל להב 30/11/2015 | 17:51עדי שלום, אם המדרס טוב - המחיר סביר. בדוק שיש להם תעודת הכרת מעמד של משרד הבריאות כאורתוטיסט ! רצוי לבדוק את לחצי הרגליים במתקן דריכה לפני עשיית המדרסים. בדוק שהמכון מייצר את המדרסים במקום ולא אצל צד שני. בדוק באם הם עושים את המדרס בהתאמה אישית לפי מידת גבס. בדוק שבמדרס יש התייחסות ל PLANTAR FASCITIS והתייחסות ל PES PLANUS ושהם נותנים אחריות לפחות לשנה. אם כל התנאים קיימים קרוב לוודאי שהמדרסים יהיו טובים עבורך. בהצלחה, שמוליק. מכון אורטופדי ברזילי-להב, ביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי , רמת גןהוסף תגובה
-
תודה
-
שבר במסרק 5רועי 25/11/2015 | 17:07שלום, לפני כשבוע שברתי את מסרק 5 ברגל שמאל העצם בגדול חצי שבורה- חלק ממנה עדיין מחובר וכתוב באבחנה : שבר בסיס מסרק 5 ללא תזוזה, מנח מקובל בעוד כשבוע אמורים להוריד לי את הגבס לדברי האורטופד- האם זה תקין? תוך כמה זמן שברים כאלה נוטים להחלים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שבר במסרק חמישי
אורתוטיסט שמואל להב 26/11/2015 | 08:541- זה תקין. לאחר ההורדה הרופא יבדוק ויחליט אם צריך להמשיך לתקופה נוספת. 2-ההחלמה תלויה בגיל , במיקום ובגודל/חומרת הבעיה בריאות מלאה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שבר במסרק חמישי
-
לקיחת מדרסיםnir 24/11/2015 | 23:30נתקלתי בכירופרקט שהסביר שקיימת אצלו "הטכנולוגיה החדישה מבית אורטו-לאב של משטח סריקה של 5 מצלמות לייזר, תמונה תלת-מימדית של כף הרגל ומקומות העומס בה, תוכנת עריכה ותכנון מדרס מבוססת אוטוקאד, מחרטת CNC גדולה וממוחשבת לדיוק של אלפית המילימטר, וחומרי גלם משובחים, כפי שמעבדת אורטו-לאב יודעת לייבא ולייצר עבורנו ולפי דרישתנו". האם מדובר בשיטת לקיחה מומלצת? http://www.dr-chiro.co.il/216949/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D/הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוכנות דיגיטליות לייצור מדרסים קיימות מזה מספר שנים,
אורתוטיסט שמואל להב 25/11/2015 | 09:28בוקר טוב, אני חסיד של שילוב בין תוכנות ובין ניסיון וידע אישיים. האם מכונות מתחשבות בסוגי פעילויות? עומסים משתנים? גמישות יתר בגידים? בעיות לב? זרימת דם? אצלי במכון ישנה תוכנת סריקת לחצים של כפות הרגליים, היא עוזרת מאד אך, לכשעצמה, לא מספקת וצריכה את הידע והניסיון שלנו כאורתוטיסטים , את המדרסים אנחנו עושים במעבדה שלנו במקום ולא מקבלים אותם דרך משלוח מחו"ל כך שנוכל לתת מענה בהתאם לצורך. חשוב לקחת נכון מידות, להבין את מהות הבעיה ולהתאים את סוג המדרס הנכון לבעיה. אם הם טובים, בכנות איני יודע. ההתמחות שלהם היא בכירופרקטיקה שההתמקדות שלה היא בעמוד השדרה! אורטוטיסט מתמחה במכשירים ומדרסים (אורטוטיסט = מומחה בייצור מכשור רפואי אישי). בהצלחה ובריאות מלאה. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוכנות דיגיטליות לייצור מדרסים קיימות מזה מספר שנים,
-
הנחה בקניית מדרסיםרקי 16/11/2015 | 11:43האם מכבי עושים הנחה בקניית מדרסים? ואם כן, איפה יש חנויות בי-ם שבהם ניתן לרכוש את המשאבים בהנחה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יש להכנס לאתר של מכבי ולראות שם את התשובות
אורתוטיסט שמואל להב 17/11/2015 | 08:25הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יש להכנס לאתר של מכבי ולראות שם את התשובות
-
מדרסים ונעלייםברק 27/10/2015 | 03:53שלום, האם יש להכין את המדרסים שיותאמו לנעליים קיימות? או לקנות נעליים תוך כדי מדידתם עם המדרסים? במילים אחרות, מה קודם, מדרסים או נעליים? תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צר לי, אני לא נוהג להמליץ על מכונים, אך
אורתוטיסט שמואל להב 27/10/2015 | 21:57שאל חברים, משפחה מי מהם עשה מדרסים והאם הוא מרוצה. בדוק שהמקום מצויד בתעודת אורטוטיסט שנתנה ע"י משרד הבריאות-מכון לואיס, זה אומר שהמטפל בך יודע מה הוא עושה. נסה את המדרסים שהקופה מאשרת לך, יכול להיות שהם לא יהיו מספיק טובים עבורך ואולי תאלץ לעשות מדרסים נוספים. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תודה רבה!
ברק 27/10/2015 | 15:55האם קיימים מדרסנים מומלצים בירושלים? בינתיים מצאתי את אייזנר ואת מדיפוט בתלפיות, האם יש לך רשמים מאחד מהם? יש לי הפניה ממכבי, ומדרסים הם דבר מאוד חשוב בשבילי עקב קריסת קרסוליים וכאבי ברכיים חריפים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מה קודם? קניית נעל או מדרסים?
אורתוטיסט שמואל להב 27/10/2015 | 11:40ברק שלום, שאלה נכונה, המדרסים מותאמים לבעיה בכף הרגל, לצורתה ולצורך (פעילות ספורטיבית, נעל אלגנטית, סכרת..) ואת הצורה החיצונית של המדרס קובעים לפי מידת הנעל. נעליים צריך להחליף רק אם הם שחוקות, שינוי בגובה הסוליה או לא מתאימות לצורך , למשל: חיזוק חיצוני או חיזוק פנימי שהם הפוכים לצורך או נפח פנימי לא מתאים. תמיד להתחיל עם המדרסים ולהתייעץ עם הטכנאי לגבי נעליים, בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צר לי, אני לא נוהג להמליץ על מכונים, אך
-
פיתוח חדש לבעיית דורבן וכאבי עקביובל 01/10/2015 | 23:13לאחרונה קראתי באתר "וואלה רפואה" מאמר על פיתוח ישראלי חדש בו כתוב כי המדרס בנוי בצורה שונה לחלוטין מהמוכר עד כה לרפואה, על כך מעידים אישורו ורישומו כפטנט בארה"ב ומגובה במחקרים ואישורים של אורטופדים מומחים. השאלה שלי, האם שמעת על כך ומהי התרשמותך? (מקריאה עולה כי המדרס של מכון "ברק אורטופדיה" (שוקי ברק יהושע)הושווה למדרס סיליקון כחול ולמדרס של הנעל ולא למדרס שמותאם בהתאמה אישית ועל כך לא הבנתי את הייחודיות כאשר ההשוואה נעשית מול מוצר מדף), אך הבנתי שהמכון מקצועי, מומלץ ע"י אורטופדים מומחים ושנרשמו לו מס' פטנטים לגבי מדרסים. http://yoatzim.walla.co.il/item/2887952הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוג מדרס שכזה היה בנמצא כבר לפני 44 שנים כשנכנסתי למקצוע!
אורתוטיסט שמואל להב 04/10/2015 | 11:08רק שאף אחד לא חשב לעשות פטנט על זה. אני למדתי בגרמניה לפני 44 שנים על סוג המדרס הזה. זה באמת לא נכון להשוות בין מדרס שבונים בהתאמה אישית לבין מוצר מדף. הנייר יודע לספוג הכל.. יש בארץ כמה מכונים מקצועיים שיודעים לפתור בעיות בצורה מקצועית ויודעים מה הם עושים. חייבים לבדוק שלמכון יש תעודה שהונפקה ע"י משרד הבריאות המוכיחה על ידע מקצועי. אשתדל בהמשך להעביר לינק לדוגמת תעודה. חג שמח, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג מדרס שכזה היה בנמצא כבר לפני 44 שנים כשנכנסתי למקצוע!
-
גיד אכילסיוסי 16/09/2015 | 13:33כאבים עזים בגיד אכילס מזה כשלושה חודשים.לפי המלצת האורטופד עשיתי מדרסים.נשלחתי לעשות פיזוטרפיה.כל זה מקל אך לא מועיל.לפעמים קשה לי ללכת. לדברי הרופא נשארה אופציית הזריקה שלא מומלצת על ידו.מבקש את עזרתכם אם יש עוד איזה טיפול או משהוא שאוכל לעשות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבים בגיד אכילס
שמואל להב, אורטוטיסט מומחה למדרסים 16/09/2015 | 14:32יוסי שלום, שלח תמונה של המדרסים מלמעלה ומהצד.הוסף תגובה
-
כאבים בגיד אכילס
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אטרקסיה
- אליקסיר
- אוקסיהמוגלובין
- איברון
- אינטרפזה
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים