פורום מדרסים - עמוד 28
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
נעלי קט-רגל לילדים לאורך שעות היום - מומלץ?אלי 21/06/2015 | 12:49שלום רב, בני בן ה 7 חובב כדורגל מושבע ולאורך כל היום מבקש לנעול את נעלי הקט רגל החביבות עליו (נייק). נעלי הכדורגל בימינו מותאמים למשחקי כדור. הם צרים ביותר ובעל מבנה שנועד לייצר מהירות ושליטה בכדור. בנוסף פעמים רבות הם מגיעים בסוליה אשר יש לה סוגי בליטות (מעין גולות קטנות) - אני מניח בכוונה של לייצר מהירות. האם ישנה בעיה כלשהי שלבישת נעליים שכאלה לאורך כל שעות היום ובביהס? נ.ב. באותו הקשר לבני יש בוהן אשר נוטה פנימה (קיימת נטייה תורשתית). האם נעל כזו יכולה להעצים תהליך שכזה? תודה, אליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שימוש רציף בנעליים יעודיות
אורתוטיסט שמואל להב 22/06/2015 | 07:50אלי בוקר טוב, טוב שגילית רגישות בעניין, הבן שלך בתקופת צמיחה, בזמן זה יש לגוף שלנו יכולת שינוי והסתגלות (זו אחת הסיבות שאנחנו יכולים ליישר עקמת בעמוד השדרה בתקופת הגדילה) כל לחץ חיצוני צידי על אצבעות כפות הרגליים יגרום לבליטה של עצם המפרק של הבוהן, הטיית הבוהן פנימה והזזת שאר האצבעות הן למעלה והן לצד, כשהמפרקים מעוקמים הם יגרמו לכאבים עזים בהליכה ולהיווצרות יבלות פנימיות וכן לצורה לא יפה של כפות הרגליים ויחייבו להשתמש בנעליים רחבות מהרגיל ומדרסים מיוחדים כל חייו - מצב שבדרך כלל יגרום לבנך לנתח את כפות רגליו לצורך יישור המפרקים. כן, נעל צרה תעצים את התהליך!! כמו כן לא נכון להשתמש באותה נעל כל שעות היום בעיקר בגלל זיהום כמו פטריות שעלולות להיצמד לרגל (פטריות צומחות בסביבה חמה, לחה וחשוכה - אלה התנאים בתוך נעל) - נעליים וכפות רגליים צריכים אוורור. לדעתי בנך צריך להשתמש במדרסים כבר בכדי לנסות ולשמור את כפות הרגליים ולעצור את המגמה של הטיית הבוהן! בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שימוש רציף בנעליים יעודיות
-
מדרסים וסנדליםערן 18/06/2015 | 22:13שלום רב יש לי קשת גבוהה בכף הרגל האם יש פתרון לשימוש בסנדלי טיולים כגון תוספת הגבהה בקשת או הדבקת מדרס לסנדל? יש לי מדרסים שהותאמו לרגלי אך הם מאד מגושמים עם הגבהות צידיות והם נראים פשוט מגוכחים בסנדל. גם סנדלים של טבע נאות עם מדרס נשלף ניסיתי אך הדבר לא לטעמי. האם אפשר לחבר/להדביק מדרסי גרפית לסנדל שכזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת מדרס לסנדלים
אורתוטיסט שמואל להב 20/06/2015 | 16:01אפשר. בוא אלנו עם המדרסים שלך וננסה להדביקם אם לא ניתן נמצא אפשרות אחרת. לתיאום: 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרס לסנדלים
-
גיד אכילסיוסי 02/06/2015 | 07:27כאבים בעכב אכילס.קיבלתי מאורטופד כדורים למשך שבוע.הכאב נותר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת כף רגל
אורתוטיסט שמואל להב 03/06/2015 | 18:28יוסי שלום, בוא אלנו וננסה לעזור לך. לתיאום: 03-6121070הוסף תגובה
-
גיד אכילס
יוסי 03/06/2015 | 15:06לצערי הרבה אינפורמציה לא קיבלתי מלבד שזריקה לאזור מאד מסוכנת. האם הבדיקה אצלכם יכולה לאשש או להגיע למסקנה מה יכול לעזור לי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בעקב אכילס
אורתוטיסט שמואל להב 02/06/2015 | 07:54יוסי שלום? האם האורטופד הסתפק בכדורים בלבד או מצא את הסיבה לכאב? כמה סיבות יש לכאבים כאלה: מכה, קיצור גיד אכילס, קשת אורכית גבוהה/נמוכה מידי, נעליים לא טובות והיווצרות של דורבן. אתה מוזמן לבוא למכון לבדיקת לחצים וכף הרגל בכדי לדעת אם אתה צריך מדרסים שישנו את מנח כפות הרגליים. לתיאום: 03-6121070. בריאות שלמה, שמוליק-אורטוטיסט מומחה למדרסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת כף רגל
-
בוהן קלובה (לת)איציק ממן 02/06/2015 | 10:03איזה תרופה אני צריך לקחת לכאב של בוהן קלובה תודה!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בוהן קלובהאיציק ממן 02/06/2015 | 09:56איזה תרופה אני צריך לקחת לכאב של בוהן קלובה תודה!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תרופות = רופא
אורתוטיסט שמואל להב 02/06/2015 | 10:01בדוק עם הרופא המטפל שמכיר אותך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תרופות = רופא
-
מדרסים דורבן ברגלשואלת 31/05/2015 | 22:01שמוליק שלום, בעצת רופא מומחה לכף הרגל הלכתי לעשות מדרסים במקום שהציע לי. בהתאמת המדרסים נעשתה לי טביעה של הרגליים בספוג והוצעו לי בהנחיית הרופא מדרסים ביו מכניים וזה הסתכם ב 1600 שקל. שילמתי הכל מראש וכרגע אני תוהה אם ההתאמה אכן הייתה מלאה, אפילו לא מדדו אותו ולא נגעו לי ברגל..האם בצורה כזו נתן להתאים מדרסים לכאבי דורבן? האם זה הסכומים שלוקחים בדר'כ? בנוסף, אני רואה שיש אנשים עם כאבי דורבן שהולכים ביום יום רגיל, אני כבר 10 ימים מרותקת בבית, האם מנסיונך אתה מכיר אנשים שזה פשוט פרץ אצלם יום בהיר אחד והם לא מסוגלים לדרוך על הרגל? תוך כמה זמן חוזרים לפעילות רגילה? האם התאמת המדרסים צריכה להיות בשלב שאני לא מסוגלת לדרוך על הרגל? (יש לציין בבדיקה מהירה ביותר של הרופא הוצע לי לחזור לעבודה, מה שנראה לי תמוהה שכן כל הקשת שלי עד העקב וכולל ברגל מעקצצים אפילו בליטוף הכי קטן.....) האם ידוע לך אם מכוני התאמת מדרסים מקבלים ביטול עסקה פחות מ24? אני מרגישה שהכל היה מהיר מדי והקשר בין הרופא למכון הוא קצת מעלה חשד בעיניי... אנא עצתך, האם יש משהו מנסיונך והידע שלך שתוכל להוסיף? (לא בדקתי אם המכון והאדם שהתאים לי את המדרסים בעל תעודה ממשרד הבריאות...) אני אשמח באמת לכל עצה...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אמון במערכת הרפואית
אורתוטיסט שמואל להב 02/06/2015 | 08:09לשואלת שלום, לצורך התאמת מדרסים יש לבדוק בעמידה ובהליכה את מנח כף הרגל, את הזוית של כף הרגל, את צורתה-האם קיים עיוות גרמי, בליטות של עצמות ויש לגעת/למשש בכדי להרגיש המצאות עור נוקשה. עמידה על מחשב דריכה עוזרת מאד להבין על מיקום הלחצים ומרכז הכובד. 1600 ש"ח זה סכום נמוך למדרס ביו מכאני, תלוי מאיזה חומרים עשוי המדרס. כאבי עקב מתחילים כפי שהרגשת ונמשכים לעיתים עד שלושה שבועות. מדרסים נכונים ומתאימים למצבך בצירוף נעל נכונה יקלו מאד. יכול להיות שהרופא לא הבין את עוצמת הכאב ולכן לא נתן לך חופשת מחלה ארוכה יותר, גשי אליו שוב. אפשר לבטל עסקה! בודאי אם הדבר נעשה מיידית. יכול להיות שתתבקשי לשלם סכום כל שהוא על הביטול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אמון במערכת הרפואית
-
פלטפוסגיל 20/05/2015 | 11:39שלום, אני בן 14 וסובל מפלטפוס קל. התאמתי מדרסים .האם יש סיכוי שהפלטפוס יעבור לי במשך השנים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שינוי מנח כפות הרגלים בגיל צמיחה
אורתוטיסט שמואל להב 21/05/2015 | 08:42גיל שלום, יש אפשרות לתיקון המצב בשלושה תנאים: - המדרס עשוי נכון - אתה משתמש במדרסים - לא סיימת צמיחה בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינוי מנח כפות הרגלים בגיל צמיחה
-
ניתוח ארטרודזיס סובטלאריניסו 11/05/2015 | 16:20יש לי מספר שאלות אם באפשרותך לייעץ ולעזור לי. אשמח לשוחח איתך ולשלוח קבצים של אבחון MRI במידת הצורך . אני אובד עצות לגבי ניתוח בקרסול... בקצרה, לפני כ 8 שנים נגרם לי חבלה במסגרת העבודה (מוכר כתאונת עבודה) בברך וקרסול שמאל. מאז אני עובד טיפולים בעזרת כדורים וזריקות של אסטרואידים נותחתי בברך (ארטוסקופייה) בשנת 2010 אך ללא הועיל, הכאבים קיימים חוזרים ונשנים בתדירות יום יומית. מעבר לכך שע"פ המסמכים והאבחון האחרון מתוצאות ה MRI התברר כי רצועת המיניסקוס קרועה שוב ויש לנתח שוב. בפענוח הקרסול של ה MRI ע"י האורטופד שלי הובהר לי כי יש לי מספר בעיות בקרסול ובגדול אני יאלץ לבצע ניתוח ארטרודזיס סובטלארי. אתמול (4.5.15) האורטופד ביצע לי הזרקה לקרסול של דיפרוספן 2 מל' עם לידוקאין לסינוס TERSI בתאריך 18.5.15 צפוי לי תור לצורך הזרקה לברך שמאל של אותם החומרים שהוזרקו לקרסול שמאל. (אסטרואידים) לאחרונה נתן לי כדורים שונים נגד כאבים ודלקות Arcoxia 90 mg tablets Cataflam Tablets of 50 mg T.BREXIN 20 MG*1D יש לציין כי האורטופד איננו ממליץ על ניתוח מסוג זה בגיל שלי, וכי המשך הטיפול מבחינתו הוא בהזרקות וכדורים לקרסול ולרגל. שאלתי אליך- האם באמת ניתוח זה איננו מומלץ? מה הם סיכויי ההצלחה של ניתוח שכזה? אני נוטל כדורים נגד כאבים כבר מספר שנים ללא הואיל לכאבים. מה אתה ממליץ לעשות? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניסו שלום,
אורתוטיסט שמואל להב 12/05/2015 | 16:28צר לי, זה לא קשור בהתמחות שלי, נסה לכתוב בגוגל: פורום כף רגל וקרסול, מהם תקבל תשובות. בריאות מהירה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניסו שלום,
-
-
תשובת מומחה
מנח כף הרגל ותורשה
אורתוטיסט שמואל להב 03/05/2015 | 21:29בדרך כלל כן, יש אלמנט של תורשה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מנח כף הרגל ותורשה
-
יש לי פלטפוס, ונעל אלגנטrubi 30/04/2015 | 21:32אני רוצה לנעול נעלי אלגנט בתור עו''ד, ואני מתקשה ללכת עם נעליים אלו ללא ספידה או מדרס, השאלה האם מדרס טוב, יתן לי תחושת נוחות כמו בנעלי ספורט, או לפחות יתקרב לכך, ואיזה מדרס מומלץ לי לקחת א} 3/4 או שלם ? ב} מדרס קשה או רך? ג?האם כדאי לבקש בולם זעזועים ד} איזה סוג מדרס עלי לבקש, כי הבנתי שיש הרבה סוגים נ.ב - יש לי פלטפוס אשמח לתשובה מפורטת, משום שאני לא מסוגל ללכת, בנעלי עקב, אפילו בלי קשר לפלטפוס.... תודה רבה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נוחות בשימוש
אורתוטיסט שמואל להב 01/05/2015 | 21:18הנוחיות תלויה בגמישות הגידים בכף הרגל. כן, ניתן להזמין מדרס ארוך ולקצרו בעת הצורך. השיקול של "הריסת" נעל לא רלוונטי, הנוחיות ומנח כף הרגל חשובים יותר.הוסף תגובה
-
עוד שאלה
rubi2 01/05/2015 | 13:22והאם מדרס קשה, הוא הורס את נעל, ואם כן האם יותר הורס ממדרס רךהוסף תגובה
-
מדרס קשה
rubi 01/05/2015 | 13:16האם מדרס קשה הוא פחות נוח , כי הוא קשה ? והאם אפשר להזמין מדרס רגיל, ואם ילחץ לי אנחנו נחתוך אותו ל 3/4הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פירוט נוסף
אורתוטיסט שמואל להב 01/05/2015 | 12:17מדרס שעשוי מחומרים רכים חייב להיות עבה לכן מדרס העשוי מחומר קשיח יכול להיות דק. לנעל אלגנטית , שמטבע הדברים אין בה נפח עודף, עדיף חומר קשיח שהוא לא תופס נפח גדול-חומר קשיח. אם יש נפח עודף בנעל ניתן לעשות את המדרס ארוך. ניתן לעשות בולמי זעזועים לכל אורך המדרס אך הם תופסים נפח רב לכן המלצתי לעשות סיליקון רק בעקבים.הוסף תגובה
-
מדרס לעלי אלגנט
rubi 01/05/2015 | 10:01תודה רבה לך כתבת שאני צריך דק, ולכן קשיח , למה אני צריך קשיח, ואם הוא יהיה רך? כתבת 3/4, אבל כך לא יהיה לי נוח לכאורה, משום שאדרוך בחל הקידמי על מצע הסוליה של הנעל שהוא ממש לא נוח, לא כדאי שיהיה שלם אבל בסופו דק? האם כדאי לי לבקש בולם זעזועים, והאם בולם הוא שייך רק בעקב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס לפלטפוס ונעל אלגמטית
אורתוטיסט שמואל להב 01/05/2015 | 09:34שלום רובי, מדרס בהחלט יקרב את כף רגלך למנח נכון. אתה צריך מדרס דק (ולכן קשיח), 3/4 באורך - בכדי לא לתפוס נפח בחלק הקידמי , שהוא צר לכשלעצמו, ולבקש סיליקון, לפחות 5 מ"מ עוביו בעקבים בכדי לרכך את מכת ההליכה. בהצלחה, שמוליק שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נוחות בשימוש
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים