פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 28
-
כאבים בכתף שמאל לאחר פגיעת ספורטרעיה 03/08/2022 | 14:43שלום רב,הודגם קרע שלם של הגיד לאורך של כ-2 ס"מ,הודגם קרע שלם בחלק הדיסטאלי,נוזל בכמות חריגה(bursa) במפרק הגלנואיד -נוזל יתר תוך מפרקי. מהו הטיפול המומלץ במצב הנתון. איך להקל על הכאבים ולהחזיר יכולת תפקוד? האם המצב הפיך/ ניתן לריפוי . אני בת 59.תודה מראש על התשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל לאחר פגיעת ספורט
דר' ירון סלע 04/08/2022 | 08:42שלום רב רעיה, ותודה על פנייתך ! בטרם ניגשים למענה לשאלתך , "מה הטיפול המומלץ..."? יש לפרט מידע חסר. באיזה בדיקה הודגם הקרע ? האם ב US או ב MRI. על איזה גיד מדובר ? ישנם גידים רבים בכתף. מה התלונה ? כמה זמן התלונה? מי בדק אותך עד כה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? מה הרקע הרפואי הכללי והמצב הבריאותי ? מה עיסוקך (פיזי או משרדי ?), מה הטיפול שהוצע לך עד כה ? אלה הן רק חלק משלל השאלות שיש לשאול ולברר במפגש רפואי , שלא לדבר על פרטי הבדיקה הגופנית המכוונת לכתף, החסרים לחלוטין... אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל לאחר פגיעת ספורט
-
כאבי מרפקים וברכיםאיציק 10/10/2017 | 00:06שלום רב, שאלה לפורום הנכבד. אני בן 46, בריא, לא לוקח שום תרופות, לא סובל ממחלות או תסמינים כלשהן, אם אני חולה אז זה ממש ולעתים רחוקות מאוד ואפילו לא זכור לי מתי זה קרה. אני אוכל בריא, ולאחרונה חזרתי לעשות ספורט, ריצה וחדר כושר. כדי להוריד ממשקלי כ 10 ק"ג מיותרים. אני לא מעשן , אבל בעבר הייתי מעשן מעט. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים במרפקים ובברכיים ובעקבות כך הפחתתי מהספורט, ועשיתי אולטראסאונד לבירור מקור הכאב. יש לי בורסיטיס קל בברך אחת, הודגם דיפ אינפראפטלר בורסיטיס קל בברך שניה וכן הודגמה רצועה מעט בלתי אחידה, ללא עדות במרפק ימין "הודגם גיד קומון אקסטנזור בלתי אחיד הכולל בתוכו ממצא היפואקואי באורך 0.2 ס"מ: היכול להתאים לקרע חלקי קטן" אין עדות לבורסיטיס אולקרנון ואין עדות לנוזל במפרקים של המרפק. יתר הממצאים באולטרסאונד תקינים עשיתי גם בדיקות דם, כלליות והן כולם בטווח הנורמה ובנוסף, עשיתי גם את הבדיקות הבאות כדי לשלול דלקת מפרקים: תוצאות בדיקות: Rheumatoid Factor = 40 IU/mL (גבוה) C-Reactive Prot.= 0.5 mg/L (בטווח הנורמה) ESR = 8 mm/h (בטווח הנורמה) אציין כי הכאבים בברכיים ובמרפקים החלו לאחר שהתחלתי לעשות שוב ספורט. לפני כן לא היו לי שוב כאבים. כמו כן, ביחס לכאבים הללו, הם לא גורמים לי סבל, אני לא לוקח כלום להקל על הכאבים, אין לי נפיחויות או אודם באזורים הללו או תסמינים אחרים. כעת אני קצת נח מהספורט ואין לי כאבים כלל וכלל בברכיים ואני מרגיש פחות כאב במרפקים השאלה שלי היא כיצד להתייחס לתוצאה הגבוהה של RF ? מה עלי לעשות ? אין תורים זמינים ונקבע לי תור לאורתופד ולראומטולוג לעוד הרבה זמן וקשה לי להמתין כי אני בלחץ אשמח לתשובתכם המהירה תודה, איציקהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עשיתי בדיקה RHEUMATOID FACTOR
דר' ירון סלע 04/08/2022 | 08:38שלום רב לך, ותודה על פנייתך! פנייה זו אמורה להיות בפורום ראומטולוגיה ולא בפורום אורתופדי בתחום הכתף/מרפק. נא להפנות לפורום המתאים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי מרפקים
דר' ירון סלע 02/08/2022 | 12:57בריאות שלמה איציק !הוסף תגובה
-
אישה 02/08/2022 | 12:03התוצאה יצאה RHEUMATOID FACTOR תוצאה<10 האם תקין או לאהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אם נקרע לי גיד בירך זה גורם לכאבים בברך
דר' ירון סלע 18/03/2022 | 12:12שלום רב ותודה על פנייתך ! הפנייה אינה לפורום הרפואי הנכון באתר זה. נא לפנות לפורום העוסק בירך וברך ולא בכתף ומרפק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
אם נקרע לי גיד בירך זה גורם לכאבים בברך
שמחה רז 13/03/2022 | 19:37האם זה גורם לנפיחות וכאבים בברךהוסף תגובה
-
כאבי מרפקים וברכיים
איציק 22/10/2017 | 16:32דר' ירון סלע הנכבד, המון תודה על תשובותיך המפורטות והמקצועיות ובכלל על הסבלנות. יום נפלא, איציקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע קטן בגיד המרפק
דר' ירון סלע 22/10/2017 | 16:26זו שאלה מצוינת איציק. האיחוי מתבצע על ידי הצטלקות ושינוים רקמתיים הנוצרים בגוף. זהו מצב טבעי ופיזיולוגי עמו הגוף מתמודד באזורי אחז גיד-עצם שונים בגופינו. אזור המרפק הנו שכיח ביותר לתופעה זו. תרופת ה"ארקוקסיה" ממשפחת ה NSAIDS הנה רק דוגמה אחת של תרופות אלו המפחיתות את התגובה הדלקתית ובכך מקלות על עוצמת הכאב. לכן, צדקת באמירתך שהיא מקלה הדלקת ומפחיתה הכאב. המלצתי- לא לקחת ארקוקסיה אם לא כואב. היא "חזקה" ובמידה מסוימת "אליה וקוץ בה" - יש לה השלכות לא קלות על הקיבה ושלל איברים פנימיים בגופנו. יש להשתמש רק אם יש הכרח. בהצלחה איציק !הוסף תגובה
-
כאבי מרפקים וברכיים
איציק 22/10/2017 | 16:05דר' נכבד שאלה נוספת ברשותך, כיצד הקרע הקטן בגיד המרפק (0.2 מ"מ) מתאחה ? האם הארקוקסיה שקיבלתי אמורה לרפא את הדלקת או שתפקידה רק לשכך את הכאבים ? האם כדאי לקחת ארקוסיה אם לא כואב לי ?הוסף תגובה
-
כאבי מרפקים וברכיים
איציק 22/10/2017 | 16:00ראיתי תודה, זה אמור להיות קטן מ 20 יחידות יום נפלא, איציקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משמעות ערך הבדיקה
דר' ירון סלע 22/10/2017 | 15:57המשמעות היא שכמות הנוגדנים קטנה מ 15.62 יחידות המדידה המסוימות של מעבדה זו. אינני יודע מה ערכי הייחוס של נוגדנים אלו (כיוון שהמספרים משתנים ממעבדה למעבדה...) לרוב אמורה להיות מצוינת תגובת ייחוס (כגון - נורמלי או לא נורמלי, או ערכי קיצון של הנורמה המספרית). בהצלחה איציק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
anti CCP IgG
דר' ירון סלע 22/10/2017 | 15:48שלום רב איציק, תודה על העדכון. לא הבנתי מה התשובה. האם צוין שחיובי או שלילי ? בכל מקרה, במידה וחיובי, בוודאי שחזור אל הראומטולוג המפנה, לקבלת חוות דעתו המלומדת.הוסף תגובה
-
כאבי מרפקים וברכיים
איציק 22/10/2017 | 15:34דר' נכבד תודה על תשובתך המפורטת. בינתיים התייעצתי עם ראומטולוג והופניתי לבדיקת ANTI CCP מצורף התשובה של בדיקת המעבדה. anti CCP IgG ? תודה, איציקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי מרפקים וברכיים
דר' ירון סלע 22/10/2017 | 15:08איציק שלום רב ותודה על פנייתך ! אני מבין את מקור דאגתך. כרעם ביום בהיר נחתה עליך תשובה לא צפויה בבדיקת הדם וכעת יש להתמודד עם ה"אבן שנזרקה למים" ויצרה גלים סביב. תחילה אומר, שיש לבצע בדיקת אורתופד וראומטולוג כמתוכנן. אין תחליף לבדיקת גופנית טובה ! מעודד לשמוע את כל מה שציינת, ויש לזכור תמיד שאנו מטפלים בבני אדם ולא בבדיקות המעבדה. אם אין שום התאמה (קורולציה) בין הבדיקה המעבדתית ובין הממצאים הקליניים והתלונות, הרי שיש להתייחס למעבדה רק כתוסף עזר באבחנה, ולא למהות ולעיקר. יחד עם זאת, יש לברר לעומק ולשלול על הסף התחלת תהליך דלקתי כרוני. הייתי ממליץ לבצע בדיקה חוזרת. פעמים רבות , במעבדה אחת יש ערך "חיובי" ובמעבדה אחרת הערך "שלילי" . לכן, הייתי בראש ובראשונה חוזר על ערכי ה R.F. הייתי כמובן מתייעץ עם ראומטולוג לאחר מכן, כי זהו הרי "לחם חוקו" . הממצא בברך מצריך בירור על ידי מומחה ברך או התייחסות ב"פורום ברכיים" באתר (בקצרה אומר, ש"בורסיטיס" מתחת לעצם הפיקה הנה שכיחה ביותר ואינה מסוכנת או מהותית לטווח הארוך...). הממצא במרפק מעיד על דלקתיות באזור אחז הגידים המיישרים -ממצא שרואים רבות בתופעת "מרפק טניס" ויש לטפל ולהתייחס בהתאם. אסכם ואומר, במידה והמנוחה הביאה עמה מזור, טוב שכך. בצע פעילות פיזית מדודה ומתונה עד למימוש הבירור על ידי המומחים בתחום. בברכה רבה ובהצלחה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
עשיתי בדיקה RHEUMATOID FACTORאישה 02/08/2022 | 12:05התוצאה יצאה RHEUMATOID FACTOR תוצאה<10 האם תקין ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דר' ירון סלע 02/08/2022 | 12:57שלום רב ותודה על פנייתך ! הפנייה לא מופנת לפורום הנכון. נא לבדוק באתר זה, תחום ראומטולוגיה בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
צניחה שנה וחצי אחרי שבר בכתףהודיה 28/07/2022 | 13:12רוצים לסגור לאימי מתנת יום הולדת צניחה לפני כשנה וחצי שברה את הכתף אין כאבים בדרך כלל אבל לא יכולה להרים את היד עד למעלה האם יש סכנה בצניחה במקרה הזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צניחה שנה וחצי אחרי שבר בכתף
דר' ירון סלע 28/07/2022 | 13:27שלום רב הודיה ותודה על פנייתך ! אני משוכנע שאת רוצה עבור אמך לא פחות מאשר את הטוב ביותר. האם את משוכנעת, שעצה ממני עבור אמך בנושא רפואי , ללא בדיקתה וללא קבלת כל מידע רפואי על מצב כתפיה, היא אכן הדרך הנכונה והטובה ביותר להתנהל ? אני יודע שאת יודעת שהתשובה היא לא! מה שכן מומלץ, זה לתאם איתי תור, על מנת שאבדוק את אמך, אשוחח איתה, אעבור על הבדיקות הרפואיות ביסודיות, ואספק לה את ההמלצה הנכונה ביותר עבורה. אני זמין במרחק של שיחת טלפון אחת. את מוזמנת לאתר אותי באינטרנט מחוץ לפורום הנוכחי. אשר מהווה פלטפורמה קולקטיבית ולא פרסונלית. אאחל לך לאמך בריאות שלמה ומזל טוב !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צניחה שנה וחצי אחרי שבר בכתף
-
מתיחת שריר בשריר הטרפזיעל 25/07/2022 | 14:17שלום, לפני שנה ו 3 חודשים עקב תנועה לא טובה היה לי קרע דרגה 1( מתיחת שריר) בשריר טרפז ימין. הכאבים בין הצוואר לכתף היו מאוד חזקים. כעבור 7 חודשים הכאב הופיע רק פעם בשבועיים ואחרי שנה ו 3 חודשים חשבתי שאולי החלים. לפני חודש כאב לי בצד שמאל של הכתף ועשיתי טעות ולקחתי את זרוע ימין כדי לעשות בשמאל עיסוי נקודת טריגר ושוב קרעתי את שריר הטרפז בימין. מאותו רגע כאב חזק שנמשך כבר חודש כ 80 אחוז מהזמן. במידה וקרעתי בדיוק את אותו המיקום ואת הצלקת שהיתה הפעם ההחלמה יותר בעייתית? או שזה לא משנה וגם הפעם המקום אמור להצטלק איפה שהיתה צלקת שנקרעה באותו אופן? והאם כרית חימום יכולה לעזור לזירוז ההחלמה על ידי הזרמת דם? כי תמיד לוקח לי המון זמן ומשום מב בטרפז זה הכי כואב לעומת מתיחות שריר במקומות אחרים שהיו לי. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מתיחת שריר בשריר הטרפז
דר' ירון סלע 26/07/2022 | 11:25שלום רב יעל ותודה על פנייתך ! בנוגע לשאלותיך הספציפיות- "במידה וקרעתי בדיוק את אותו המיקום ואת הצלקת שהיתה הפעם ההחלמה יותר בעייתית? או שזה לא משנה וגם הפעם המקום אמור להצטלק איפה שהיתה צלקת שנקרעה באותו אופן?" על מנת שאוכל לענות עליהן, עלי להכירך לעומק, לשאול שאלות מכוונות ולבצע בדיקה גופנית מכוונת לצוואר /שכמות וכתפיים. יש לברר את חגורת הכתפיים שלך דו צדדית. האם נבדקת בנושא על ידי מומחה צוואר ו/או מומחה כתף בעבר? במידה ולא, אני ממליץ לך להיבדק. זמן רב חלף ועד עדיין סובלת. יש לברר לעומק האבחון ודרכי הטיפול. אין לי אפשרות לל"קיצורי דרך" מעל דפי הפורום ללא בדיקה גופנית. בנוגע לשאלה- "האם כרית חימום יכולה לעזור לזירוז ההחלמה על ידי הזרמת דם?" אני מציע פשוט לנסות ולראות. במקביל לקביעת תור למומחה בתחום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מתיחת שריר בשריר הטרפז
-
כתף שמאללא הבנתי מה לכתוב בכינוי 25/07/2022 | 10:11אני נכה יושב בכיסא גלגלים אני בגיל 82 אורטופד בבדיקה בכתף שמאל מצאו לי 2 קרעים התחלתי פיזוטרפיה לפני כמה קמתי מהכיסא ושמתי את רוב הכוח להתרומם ביד שמאל ויש כאבים בכתף בחלק העליון של הכתף וגם בזרוע ויש לי לפעמים זרם ביד אני מבוגר ולא יכול עם הכאבים אבקש מה לעשותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כתף שמאל
דר' ירון סלע 25/07/2022 | 12:29שלום רב ותודה על פנייתך. לצערי הפנייה אינה ממוקדת וקצת קשה להבנה. מומלץ להיבדק על ידי מומחוה כתף. ללא ספק, כיסא גלגלים ועומס על כתף לאורך שנים יוצרים נזקים לכתף. יש לברר מה מידת הנזק. יש לברר גם את הצוואר ועצבים פריפרים ביד לאור הזרמים יש לשקול בירור EMG לצוואר וליד. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף שמאל
-
כאבים בכתף ומגבלות תנועהיוסי 24/07/2022 | 00:27שלום, אני בן 38 ולפני 6 חודשים cאימון שהרגשתי שעשיתי בו תנועה לא טובה בכתף והחלו לי כאבים עזים ממש למחרת בכתף מבלי יכולת להרים אותה ולאורך היד וגם בצוואר. הכאבים בצוואר השתפרו אך הכאבים בכתף המשיכו וגם מגבלות התנועה. אני אדם שצריך את היד לעבודתו ושעשה ספורט באופן תדיר עד לפני הפציעה שוחה 3 קילומטר 3 פעמים בשבוע. בבירור רפואי ובבדיקות נמצאו הממצאים הבאים: צילום - ממצא שמתאים לשבר היל זקס. mri עם חומר ניגוד- קרע ברצועה ighl, קרע לברום קדמי עליון ואמצעי. הגידים שמורים ושאר הבדיקה ללא מממצאים חריגים. לאחר 15 טיפולי פיזיותרפיה ומספר טיפולי הידרותרפיה לא חל שינוי. אינני מסוגל להרים את היד כשהיא ישרה או מקופלת מעבר לקו גובה הכתף, לסובב אותה כלפי פנים כמו בתנועה שרוצים לגרד בבטן, לסובב אותה לגב ולשלוח אותה קדימה. ההרגשה היא שהכתף נעולה או תקועה ולא מאפשרת לי להמשיך בתנועה. כשאני ממשיך בכוח לעשות את התנועה עם כאבים עזים אז היד ננעלת לי עוד יותר ומתחילה לכאוב לכל אורכה ואז גם תנועות מעטות שאני יכול לבצע בשגרה כואבות לי וגם מתחיל להיתפס לי הצוואר. לאחר יום היד נרגעת וגם הצוואר ונשאר רק מגבלה וכאבים בכתף. בשל כך אני כמעט ואיני מצליח לעבוד גם עם כדורים לשיכוך כאב והם נותנים לי הקלה מועטה ואני מפסיד המון ימי עבודה. כאשר מישהו מרים לי את היד ואני לא עושה את התנועה היד מתרוממת כמעט ללא כאב אך סיבוב כלפי פנים ולאחורי הגב איני מצליח לעשות גם באופן פסיבי בגלל כאב בכתף שתוקע אותה. שאלתי היא האם התיאור שלי מתאים לממצאים הקליניים שבבדיקות? והאם במידה שאין הטבה טיפול ניתוחי יכול לעזור במקרה שכזה? בתודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ומגבלות תנועה
דר' ירון סלע 25/07/2022 | 08:41שלום רב יוסי ותודה על הפנייה המפורטת. האם בעבר היו נזקים לכתף ? האם פרקת אותה בעבר? יש לברר לעומק עם בדיקה גופנית יסודית, ובמעבר מעמיק של ה MRI מול העיניים של הבודק, ולברר ההקשר בין הממצאים. כמובן, ואשמח לסייע באופן ישיר ואיכותי מחוץ לפורום. אתה מוזמן לפנות אלי ישירות. ללא בדיקתך, אין לי היכולת לענות על שאלתך. אני מניח שאתה גם יודע זאת ומבין זאת מבלי שארשום הערה זאת. האם נבדתק כבר על ידי מומחה כתף ? מה הטיפול שהומלץ עד כה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ומגבלות תנועה
-
כאבים חזקים בכתף לאורך שעות היוםיואל 23/07/2022 | 12:55שלום לפני כחודש נפלתי ונחבלתי במצח. התופעה היחידה שנשארה מאז כאבים בשכמות שעברו לאחר כשבועיים לכתף. צילום רנטגן ללא ממצאים ברקע סובל כשנה מכאבים בצוואר ובאזור המצח , ונמצא בזמנו ב C3-4 עצמות חוליות מעובות ולחץ על שורש העצב. מתוכנן בקרוב טיפול בצוואר בגלי רדיו. האם להערכתך יפתור גם את כאב בכתף? האם כדאי לבצע US כתף?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים בכתף לאורך שעות היום
דר' ירון סלע 25/07/2022 | 08:37שלום רב יואל ותודה על פנייתך ! המצב מורכב דיו מכדי שאוכל תת לך מענה על שאלתך. צריך לברר ההקשר בין חבלה בראש והכאב בכתף, במידה וקיים בכלל הקשר. בהחלט בעיות רקע צוואריות יכולות להקרין לכתף וליד. צריך לברר האם זה מקור הכאב. יש לשקול גם US לכתף הכאובה. הוא מדגים ממצאים שצילום רנטגן לא מדגים. ובעיקר, צריך להיבדק על ידי מומחה כתף ומומחה עמוד שדרה, על מנת לקבל מענה מעמיק לבעייתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים חזקים בכתף לאורך שעות היום
-
כאבים בכתףTan 21/07/2022 | 11:26שלום אני סובל מהכתף הרבה זמן היית חייל קרבי נפצעתי לא הצלחתי להרים את היד והיה לי כאבים חזקים בכתף אמרו לי לעשות אם אריי ואמרו לי שאין שום דבר חרגי השתחררתי והכאבים עדיין נמשכים טפלתי בעצמי האזרחות פיזיותרפיה עסיוים וקבלתי זריקה אסטורדים לכתף זה הקלה על הכתף לחודש ומשהו אך ממשיך הכאב אני לא מצליח לגעת בגב עם היד יש התנגדות וכאבים מאחורי הכתף צביטה וקלאקים בכתף מה לעשות אשמח לעזרההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 21/07/2022 | 12:37שלום רב לך ותודה על פנייתך ! המידע המצורף חלקי ביותר, וכמובן, שאין ביכולתי לאבחן אותך על פיו בלבד, ללא בדיקתך. מכיוון שאין לי אבחנה, אין לי גם היכולת לתת לך עצה טובה ולא מטעה. אשמח לסייע מחוץ לפורום. אני זמין לבדיקה גופנית ושאלות במפגש פנים מול פנים, על בסיס יומי. נא אתר אותי באינטרנט, ופנה אלי באופן ישיר. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
-
קרסול התנפח לילדהאירית 17/07/2022 | 20:24אחרי יומים של הלכות טיולים,לילדה בת 12 גם שפשוף ברגל וגם אחרי זה התנפח לה באזור הקרסול.זה גרם לקושי בהליכה וכאב. אשמח לייעוץ בטיפול .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרסול התנפח לילדה
דר' ירון סלע 21/07/2022 | 11:13שלום רב אירית, ותודה על פנייתך! נא ראי את כותרת פורום זה- כתף ומרפק ! פנייתך אינה לפורום המתאים. נא בדקי בפורום כף רגל וקרסול, באתר זה. בריאות שלמה לילדה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרסול התנפח לילדה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- תמס שריר במאמץ
- פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- כריתת סינוביטיס
-
בדיקות קשורות
- בדיקת ויטמין D
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
תרופות קשורות
- אטודולק (אטופן)
-
מונחים קשורים
- איחוי
- אוסטאוכונדריטיס דיסקנס
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם