זרמים בראש וכאבי ראש עמומים
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.- זרמים בראש וכאבי ראש עמומיםחיים 28/10/2018 | 08:27שלום רב, לפני כמה ימים, ובמשך שבועיים צצו לי זרמים בראש, מעיין תחושה של נימולים בשני צידי הראש. התחושה מלווה אותי לאורך כל היום ואי הנורמטיביות שבדבר די מלחיצים אותי. הלכתי לרופא המשפחה אשר טען כי ייתכן ומדובר בתוצאה של לחץ וחרדה (מה שיכול להיות נכון, כי אחרי קריאה קצרה באנטרנט על התסמינים הללו די נבהלתי והמחשבות על זה מעסיקות אותי במרבית היום), הלכתי לנסיון טיפול אצל רפלקסולוגית (כולל דיקור) ויש לציין שהתחושה נרגעה הרבה יותר. מעבר לזה שמתי לב כי כאשר אני נמצא בפעולה/ עם אנשים וראשי אינו מתעסק בדבר, אז התחושה מאוד נחלשת עד לא מורגשת. הלכתי בכל אופן לנוירולוגית במטרה לוודא שאינה מוצאת ממצא חריג וזו אמרה שהבדיקה תקינה וכי הנימולים לא מעידים על משהו מסוכן מלבד החרדה שצריך לטפל בה. לבקשתי היא נתנה מרשם לסיטי אולם לא המליצה לי לבצע את הצילום כיוון שכרוך בקרינה רבה שאינה מומלצת אם אין באמת צורך בכך. התחושה הזו לא כללה כאבי ראש או סימפטומים נלווים. אולם באחרונה אני חש בכאבי ראש מאוד עמומים (נסבלים לגמרי) לעיתים בצד הראש העליון (אזור הקרקפת) השמאלי למעלה ולעיתים בימני, ובחלקו האחורי של הראש. לעיתים כאבי הראש העמומים מתחילים עם הקימה בבוקר ומתפתחים לאורך היום (אלא אם אני לוקח משכך כאבים) ולעיתים לא מורגש בכלל. רציתי לשמוע את המלצתך בעניין, אני נהייתי נורא כפייתי וחרד בקשר לבריאותי והקריאה באנטרנט כלל לא מסייעת לי בכך. **יש לציין כי אני אדם בריא לחלוטין ללא בעיות בריאותיות בעבר, לא נוטל כדורים, ביצעתי בדיקת דם כללית לפני מספר שבועות שממציאה יצאו תקינים לחלוטיןהוסף תגובה
- יוסייוסי 01/06/2022 | 15:10שלום מיקי אשמח לקבל פרטים לטיפול במידה וזה עזר לך solomonreta33@gmail.com זה האימייל שליהוסף תגובה
- יוסייוסי 01/06/2022 | 15:09אני אשמח לקבל פרטים במידה והטיפול עזר לך יכולה לשלוח לי לאיימל פרטיםהוסף תגובה
- לטיפוליוסי 01/06/2022 | 15:07גם אני אשמח לקבל מידע במידה וזה עזר לך.. יכולה לשלוח לי באיימל כתובת או נייד שיכול לקבל טיפול ..תודה יום טובהוסף תגובה
- תשובת מומחה זרמים בראש ד"ר שלומית יוסט-כץ 21/07/2021 | 14:00לצערי איני יכולה לחוות דעה מבלי לשוחח עימך ולבדוק אותך. ממליצה להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל והנוירולוג.הוסף תגובה
- תחושת נימול בראשאושר 04/07/2021 | 20:13חיים : אשמח אם תעדכן מה בסוף עשית בקשר לבעיה שכל כך אני מזדהה איתההוסף תגובה
- חבל שאין תגובה של אף גורם מקצועי כאן :(דנית 20/02/2021 | 22:59חשבתי שלשם כך מיועד הפורום.הוסף תגובה
- ליאורהמלך 19/02/2021 | 12:27היי יש לי זרמים אחורה בראש איפה הקרקפת מה עושים עם בעייה כזאת איזה בדיקה עושיםהוסף תגובה
- היי נועהפנדה 17/08/2020 | 19:05אפשר טלפון של המעסה ראש בחיפה?הוסף תגובה
- זרמייםמפארדה 06/08/2020 | 09:19אני גם סובל מזה שנתיים באותה בעיה אשמח שתייצר איתי קשר עם מצאת טיפול לזה 0549728186הוסף תגובה
- כואבלחץ 18/07/2020 | 14:04חיים אתה זוכר רק אחרי כמה זמן סה עבר לך ?הוסף תגובה
- הייחיים 15/07/2020 | 18:04הייתי בתקופה מאוד לחוצה באותו זמן שכתבתי את הפוסט. עברו שנתיים מאז וברוך השם הכל בסדר. אני לא לקחתי תרופות ולא כדורים. באותו זמן הלכתי איזו תקופה לרפלקסולוגית אבל זה עזר ממש מעט.. בסופו של דבר הכל קשור למתח נפשי..הוסף תגובה
- כאבי ראשכאבים 15/07/2020 | 18:00מלי את משתמשת בכדורים או שמהו ?הוסף תגובה
- כאבי ראשכאבים 09/07/2020 | 13:22חיים אחרי כמה זמן עברו לך הכאבים ?הוסף תגובה
- תחושת זרמים בראשמלי 06/07/2020 | 17:19גם אני סובלת מזרמים בראש בצד ימין כבר למעלה משנה יש פתרון?הוסף תגובה
- כאב ראשאדיר 19/06/2020 | 14:11מיקי יש לך עדיין כאבים ?הוסף תגובה
- כאבי ראשכאב 19/06/2020 | 14:08מצאת פתרון אחי ?הוסף תגובה
- CT ראשאיריס 18/05/2020 | 12:42מי עברה אחרי ה סיטי mri ראש . אשמח לשמוע 0502244878הוסף תגובה
- נועםאיריס 18/05/2020 | 12:31למיקי אשמח לשוחח. איתך באתו נושא...0502244878הוסף תגובה
- תשובה לנועםמיקי 17/05/2020 | 10:00אני מפת' ומצאתי שם..תודההוסף תגובה
- מיקינועה 16/05/2020 | 20:34כן רק קרקרפת זה מה שעזר לי אם אתה מאזור חיפה יכולה להמליץ לך על מישהו תותח שממש עזר ליהוסף תגובה
- תשובה לנועםמיקי 16/05/2020 | 11:21כן נהיה לי מתחים נראה לי בגלל הפרעות וחוסר שינה שגרם ללחץ.. עשיתי אתמול עיסוי הוליסטי ולא עזר הרבה אלא רק לגוף נראה לי אעשה גם עיסוי קרקפת הבנתי שזה משחרר לחצים מהראש.הוסף תגובה
- תשובה למיקינועם 15/05/2020 | 18:52היי אכן יש שרירים שמתכווצים מהלחץ גם אני לא ידעתי בגלל זה הרופא נתן לי אלטרולט לשחרור ההתכווצות אבל זה הרדים אותי האם אתה סובל מחרדות ?הוסף תגובה
- זרמים בראשמיקי 10/05/2020 | 09:42בימים האחרונים ניהיה לי סחרחורת מרגיש לא ממוקד ולא יודע אם קשור וגם נפיחות בצידי הראש, הלכתי לרופא ולבית חולים עשיעתי בדיקות ואמרו שהכל תקין, שהלחץ ירד הנפיחות גם תרד או שזה קבוע? גם הבנתי כשיש לחץ בראש אז השרירים של הקרקפת מתכווצים.הוסף תגובה
- היינועהְ 10/05/2020 | 02:49היי מיקי לי היה מן לחץ עמום טיפול הוליסטי ממש עזר ליהוסף תגובה
- זרמים בראשמיקי 09/05/2020 | 21:35גם לי יש זרמים בראש מלפני שבועיים וזה לא עובר לי, חשבתי לעשות דיקור סיני או עיסוי הוליסטי, מה אפשר להציע..הוסף תגובה
- הייאנונימית 04/09/2019 | 12:45כן.. זה בהחלט מלחיץ ומעסיק אנסה לראות איך מעבירה את זה.. בינתיים מרגישה את זה כחודשהוסף תגובה
- המשךנועה 04/09/2019 | 12:37היה לי את זה גם אחרי לידה לפני עשר שנים וגם עכשיו עבר אחרי חצי שנה בערך כי התעסקתי עם זה מידי והלחיץ ונכנסתי ללופ תעשי עיסוי לבד או או הוליסטי אל תלחצי זה יעבורהוסף תגובה
- הייאנונימית 04/09/2019 | 12:30לא חרדתית הפכתי לאמא ועם זה כל הדאגות והלחצים מתי עבר לך מהרגע שהתחיל?הוסף תגובה
- המשךנועה 04/09/2019 | 12:23בנוסף הייתי אצל מטפל הוליסטי מדהים שעשה לי טיפול בראש ועזר מאוד זה היה נטו לחץ ומתי יש שרירים הקרקפת וכשאת לחוצה הם פשוט נתפסים נוירולוג נתן לי כדור אלטרולט משהו כזה שממש הרדים אותי אז לא לקחתי אבל שוב זה היה נטו לחץ ומתח ולא עבר עד שלא שיחררתיהוסף תגובה
- היינועה 04/09/2019 | 12:19היי כן עבר כמו שחיים רשם ברגע שהפסקתי להתעסק בזה זה נעלם כי כל היום חשבתי על זה וזה הלחיץ יותר זה היה סתם מלחץ וחרדות את חרדתית ?הוסף תגובה
- באותו מצבאנונימית 04/09/2019 | 11:52נועה האם עבר? אם כן מה עשית? תודההוסף תגובה
- ממש תודהנועה 20/05/2019 | 17:40שיגעתי אותך חחחח האמת שהכאב הוא ממש עמום ונסבל אפילו לא לוקחת משכך כאבים לפעמים מרגישה לפעמים לא אבל על בסיס יומיומי זה מה שמטריד אותי יש לי גם לחץ קל כשאני משתעלת לא תמיד לא כל שיעול בכל מקרה יש לי תור לרופא תודה על השיתוףהוסף תגובה
- הייחייפ 20/05/2019 | 16:40כאב הראש היה ממוקד בקודקוד הראש (בקרקפת) והוא היה נורא עמום, כלומר לא ברמה נוראית. ברגע שהפסקתי להתעסק בזה עבק כמעט לחלוטין. בדומה אלייך גם אני התעסקתי בזה במשך כל היום בלא מנוחה, וברגע ששחררתי- גם הכאב שוחרר. אם הכאב ראש אצלך הוא ברמה בלתי נסבלת, ומתווספים אל זה תופעות לוואי למיניהם עדיף שתלכי לנוירולוג רק בשביל להרגעהוסף תגובה
- היינועה 20/05/2019 | 16:36חיים תודה על המענה השאלה שלי היכן הכאב ראש אצלי זה בקרקפת והכאב הוא עמום ייתכן שבגלל שאני מתעסקת בזה כל היום לא עוברהוסף תגובה
- הייחיים 20/05/2019 | 14:29עברה תקופה ממושכת מאז, אני הגעתי למסקנה שזה קשור ללחץ. אני עדיין חווה את זה פה ושם, אבל כמו שמגיע ככה נעלם.הוסף תגובה
- באותו מצב דומהנועה 20/05/2019 | 14:26היי חיים אומנם זה היה לפני שנה בערך ... האם הבעיה עברה ? סובלת גם מלחץ עמום בקרקפת כל היום כבר מס' חודשים ומעסיק אותי רוב היוםהוסף תגובה
- תשובת מומחה נימולים בראש צוואר ד"ר שלומית יוסט-כץ 15/05/2019 | 08:20יכול להיות קשר אך תלוי מה מיקום הרדימותהוסף תגובה
- תשובת מומחה זרמים ד"ר שלומית יוסט-כץ 15/05/2019 | 08:19הי חים. שמחה לשמוע שהבדיקה הנוירולוגית תקינה. במידה והתלונות ממשיכות אנא פנה לבדיקה נוירולוגית חוזרת. מקווה שהתחושה תעבור לבד.הוסף תגובה
- האם נפתרה לך הבעיה חיים?גילה 15/05/2019 | 00:26נימולים בראש לעיתים קרובות קשורים ללחץ על עצב בצוואר. אפשר לבדוק בMRIהוסף תגובה
- אגב, אני בן 26חיים 28/10/2018 | 08:29...הוסף תגובה
- יוסי
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
- מיאסטניה גרביס
- מחלת הכאב הכרוני
בדיקות קשורות
- ויטמין B6
- חומצה מנדלית בשתן
תרופות קשורות
- ביפרידן
- אקמול פוקוס
מונחים קשורים
- אטקסיה
- הספר הירוק
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים