פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 292
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
מדוע רופאים MD מציעים טיפול הומאופתי ?עמיר 02/08/2011 | 21:51אינני מצליח להבין מה גורם לרופא אשר התחנך על ברכי הרפואה הנאורה לעזוב את מקצועו ולטפל בשיטות הומאופתיות חשוכות והזויות. אמירות כמו "מים עם זכרון" , "גודל העוצמה כגודל הדילול", "מה שנותר במים לאחר הדילול הנו רוח ולא חומר" בודאי אינן מתאימות לתפיסת העולם של אנשים מבריקים עם ציון פסיכומטרי מעל 750 אשר צברו מעל 10 שנות חינוך אקדמי במוסדות מכובדים. גם העובדה שבמשך 200 שנה לא הצליחו להעמיד ניסוי קליני אחד המוכיח בצורה מדעית סטטיסטית ייתרון הרמדי ההומאופתי על פלצבו, אמורה היתה לדחות אנשים מסוגם מעיסוק באמונות טפלות, כשפים ורפואת אליל זו. ובכל זאת, יש מספר לא קטן של רופאים (MD) המציעים טיפול הומאופתי בארץ ובעולם. יותר מזה, פרופסור רפי קרסו (הנערץ עלי בשל חוכמתו ,יושרו והידע העצום שיש לו) ממליץ מדי פעם בתוכניתו ברדיו 103FM על טיפול הומאופתי.ניתן למצא דוגמאות באתר של רדיו 103FM. קשה לי להאמין שכל אותם רופאים (שללא ספק מבינים היטב הומאופתיה מהי) בחרו בדרך זו מתוך פופוליזם\הליכה עם הטרנד או משיקולים זרים אחרים. אני באמת מכבד אותם יותר מדי מכדי להאמין בזאת. גם אינני מוכן לקבל הסברים כמו "לאחר שנים של עיסוק ברפואה קונבנציונלית החליטו לרפא את החולה ולא את המחלה" או "הגיעו למסקנה שצריך לרפא את המחלה ולא להסתיר אותה" ושאר קלישאות הנשלפות על ידי חסידי הכת ההומאופתית. מהו אם כן ההסבר לתופעה תמוהה זו ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
למה בכל זאת
רון 14/08/2011 | 01:47שלום, אני לא רופא ולא אוהב הומיאופטיה במיוחד, אבל יש כמה סיבות שעולות לראש למה שרופא ימליץ לנסות, ואולי יש אחרות שאני לא יודע לנחש: 1. כל עוד הטרנד קיים, כשרופא מציע לנסות רמדי זה בגדר "אם לא יעזור, גם לא יזיק". היות ועדיין ישנם אנשים שעל פי ההגיון שלהם אין טעם שלא לנסות, גישה שוללנית מצד הרופא, במיוחד כשאין בדבר שום סיכון נתפשת כלא רציונלית, ואפילו עשויה לגרום למטופל לנטוש את הרפואה לחלוטין - דבר שיש בו סיכון גדול לפעמים. לכן, גישה שקולה יותר תהיה להמליץ לנסות במקביל גם הומיאופטיה, אם יש נטיה לכך אצל המטופל 2. אפקט הפלצבו לא מובן לי בכלל, ואולי גם לא לאחרים, אבל הדעה הרווחת היא שהכח הפועל בו הוא ההאמנה של המטופל ביעילות הטיפול. בראיה כזו, יש לצפות שככל שהמטופל יהיה מושקע יותר במערכת האמונות האלה, כך עשויה לגבור השפעת האפקט. למיטב ידיעתי (ואין לי באמת מושג), אין התייחסות במדידת אפקט הפלצבו למידת ההאמנה או מידת המעורבות הרגשית של המטופל באמונה כי הטיפול מועיל לו. לכן, זה בהחלט מתקבל על הדעת שאפקט הפלצבו יגבר ככל שתשתכלל ה"פירוטכניקה" סביב הגשת התרופה. כשאדם המאמין בהומאופטיה לוקח את הרמדי הוא לא פעם עושה זאת תוך נקיטת עמדה ביחד לסוג הטיפול שהוא מגיש לעצמו ומאמין שהוא עדיף על תרופות רגילות. גם אם העניין אשלייתי בלבד, באם הוא מסייע להגברת אפקט הפלצבו, ובסופו של דבר העניין מועיל למטופל התוצאה הסופית מוצדקת. מקווה שהדברים מדברים אליך. ובכל מקרה, רפואה שלמה לכולם..הוסף תגובה
-
הקונספירציה ...
עמיר 07/08/2011 | 22:52שלום גבי, קודם כל תקח כוס מים ותרגע(אפשר גם רמדי..) אין פה שום קונספירציה ואני לא שייך לשום חברת תרופות.אני אדם פרטי לחלוטין שמנסה להבין דבר או שניים. מאחר ועד היום לא קיבלתי תשובות מאנשי רפואה בנושאים אלו, פניתי לפורומים. אנסה להסביר מה מטריד אותי. כששמעתי שהרמטכ"ל קיבל ברכה מהבאבא ברוך הרמתי גבה, כששמעתי שחברי כנסת הולכים להתייעץ עם הרב איפרגן הרנטגן, עם נומרולוגים אסטרולוגים ושאר עכו"מ, כבר הרגשתי אי נוחות אולם, כאשר נתקלתי ברופאים הנחשבים בעיני לאנשים חושבים ומשכילים ושאינם חשודים כנבערים מדעת, הפונים להומאופתיה או ממליצים על טיפול הומאופתי - התחלתי לאבד את האמון באנשים. ההומאופתיה מבוססת על הנחות הזויות ומעולם לא הוכחה כיעילה בשום צורה שהי. אני פשוט לא מצליח להבין איך רופא MD מסוגל לצודד בגישה כל כך מיסטית וחסרת רציונל. אני גם לא מסוגל להאמין שיש רופא או רוקח מוסמך המאמינים שלמים יש זכרון... ולכן, אני עושה כל שביכולתי על מנת לקבל תשובה משכנעת. בברכה, עמיר.הוסף תגובה
-
גבי
גבי 06/08/2011 | 23:45שלום רב עמיר! אשמח אם תצפה בתוכנית שאני מצרף כאן זה יסביר לך הרבה דברים, זה לא יהיה לך קשה לקבל את הדברים כי אתה חלק מהרעיון של אותה תוכנית,מפרסם את השאלה "התמימה" שלך במספר לא מבוטל של פורמים בכדי להטות את דעת הציבור על הומאופתיה. תרגיל ידוע ולהלן סרטון שמחזק את התרגיל שלכם! http://health.walla.co.il/?w=/7802/1843662 בהצלחה גביהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול הומאופתי
דר' דניאל עובד 02/08/2011 | 22:53אני בדעה שרופא צריך להציע למטופליו רק טיפולים שהם מבוססים מדעית. טיפול בדיקור סיני לדוג' הוכח מעבר לכל ספק כטיפול יעיל בכאבי ראש, אף יותר בהשוואה לטיפול תרופתי מניעתי, ולכן אני מציע אותו למטופלי ומבצע אותו במרפאתי. אני לא אמליץ בשום מקרה על טיפול שאינו מוכח מדעית.הוסף תגובה
-
למה בכל זאת
-
כאב ראש בצד ימיןרבקה נעים 13/08/2011 | 11:52שלום ד"ר דניאל. אני אישה כבת 60. לפני שבועיים עברתי ניתוח קטרקט בעיין ימין. הניתוח עבר בהצלחה. ועד סוף החודש אני מטפלת בטיפות כפי שהוסבר לי. לפני יומיים החלו כאב ראש בצד ימין באזור הרכה רק בזמן מאמץ ובזמן שאני מתכופפת. האם זה יכול להיות קשור לעיין? לא נתקלתי אף פעם בתופעה זו. אשמח לדעתך. בתודה רבקההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר ניתוח קטרקט
דר' דניאל עובד 13/08/2011 | 23:43רבקה שלום, מה שנהוג לעשות במקרה כזה הוא לפנות להערכה חוזרת אצל רופא עיניים, ואם הוא מחליט שזה לא קשור בניתוח שעברת או בבעיה עינית כל שהיא, הוא בטח ימליץ לך לפנות לרופא נוירולוג. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר ניתוח קטרקט
-
mri תקיןיהודית 10/08/2011 | 10:39התשובות תקינות תודה לאל אבל בכל זאת עדין כאבי ראש קצת פוחדת מהכדור אלטרולט 10מ"ג לוקחת רוקסט מה דעתך על 2 הכדורים תודה רבה דוקטורהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
דר' דניאל עובד 12/08/2011 | 22:52הטיפולים היעילים לכאבי ראש תעוקתיים הם ממשפחת נוגדי כפיון, נוגדי דיכאון ונוגדי דלקת, כגון דפלפט, טופמקס, סימבלטה כו'. אני מנהל את מרפאת כאבי הראש במרכז מומחים בי"ח לניאדו בנתניה, אפשר ליצור קשר בטלפון- 09-8609336, או 050-2056271. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה
12/08/2011 | 22:07התוכל לאמר לי שם של כדור בכדי שאוכל להתיעץ שוב תודה ושבת שלום אגב איך ניתן ליצור איתך קשר והיכן אתה נמצאהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI תקין
דר' דניאל עובד 10/08/2011 | 11:20בהנחה שמדובר בכאבי תעוקתיים, הטיפול הוא טוב, אם כי ישנם טיפולים יעילים לאינדיקציה זו. כדאי להתחיל, ואם אין הטבה, לבוא להתייעץ במרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
-
בלוק אוקסיפיטליאני 12/08/2011 | 11:15לאחר 8 חודשים של כאבי ראש קשים וסחרחורות מלווים בתופעות נוספות הנוירולוג שלי הפנה אותי למרפאת כאב לביצוע בלוק אוקסיפיטלי. תוכל לתת לי מידע נוסף על התהליך? לא הצלחתי למצוא הרבה בחיפושים שלי...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בלוק אוקסיפיטלי
דר' דניאל עובד 12/08/2011 | 11:39בלוק אוקסיפיטלי היא פרוצדורה פשוטה של הזרקת לידוקאין ודפומדרול, חומרים משככי כאב ונוגדי דלקת, לעצב האוקסיפיטלי המגורה לשם הטבה בכאבי ראש עורפיים. סיכויי ההצלחה כ- 60%, לרוב התגובה היא כעבור יום-יומיים. אין צורך לפנות למרפאת כאב, אפשר, ואולי אף רצוי יותר, לפנות למרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בלוק אוקסיפיטלי
-
כאב ראש חדשייםמודאגת 10/08/2011 | 09:40בעלי סובל מכאבי ראש בלתי פוסקים. הוא עבר ניתוח להסרת שוואנומה בידיו ואחרי כחודש התחיל לסבול מכאבי ראש. עפ"י רוב בצד שמאל עם לחץ על העין. הוא קיבל ליריקה כעשרה ימים וטען שזה מחמיר לו את הכאבים. בבדיקות אצל רופאים נראה שהכל בסדר (ד"ר רוחקינד, ד"ר קוריצקי- חשב שאולי יש דלקת על העצב הערפי ונתן אינדוביס אבל זה עשה לו רע מאד. וכן במרפאת כאב של מעייני הישועה) כמו"כ עשה דופלקס צווארי והיה תקין. בדיקות דם היו תקינות מה יכול להיות? (אחרי הניתוח (ערב פסח) עשו לו M.R.I. על הראש והיה תקין.)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 10/08/2011 | 11:25שלום רב, אם MRI והבדיקה הנוירולוגית כולל פדיקת קרקעית העין תקינים, אפשר לומר ששללנו את רוב הסיבות המדאיגות. האבחנה השכיחה ביותר היא כאבי ראש תעוקתיים, שיכולים להיות קשורים באיזה שהוא מתח נפשי, אבל לא בהכרח. אם טיפול תרופתי גרם לתופעות לוואי, אפשר לנסות טיפול בדיקור רפואי במרפאתנו, שנמצא לעיתים אף יעיל יותר מטיפול תרופתי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאבי ראש כשלושה שבועותאבי 08/08/2011 | 19:29שלום אני בן 18 יש לי כאבי ראש כשלושה שבועות עשיתי בדיקות דם הלכתי לנוירולוג ועשיתי ct ללא חומר ניגוד הכאבים לרוב מופיעים מאחורה כאילו גם הצוואר העליון אם תוכל להגיד לי אם יש סיבה לדאגה ואם תוכל לתת לי המלצות מה לעשות תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
CT בלי חומר ניגוד
דר' דניאל עובד 09/08/2011 | 15:54לרוב הבדיקה מספיקה, אם יש חשד ספציפי ע״י בדיקה נוירולוגית שאינה תקינה, משלימים את הבדיקה עם חומר ניגוד. בהצלחה.הוסף תגובה
-
עוד שאלה
אבי 09/08/2011 | 12:00תודה על התשובה ויש לי עוד שאלה הct שעשו לי עשו לי בלי החומר וזה מדאיג אותי שהתשובה היא לא תשובה ברורה אז האם אני יכול להיות בטוח שזה מספיק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 09/08/2011 | 08:27אבי שלום, בדיקת ct ראש תקינה שוללת במידה רבה את רוב הסיבות המדאיגות לכאבי הראש. כאבי ראש עורפיים יכולים לנבוע משינויים בחוליות עמוד השדרה הצווארי, אבל לא בהכרח. אם כאבי הראש עדיין מטרידים, או במגמת החמרה, אני ממליץ לך לפנות למרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
CT בלי חומר ניגוד
-
כדורי אלטרולטיהודית 08/08/2011 | 23:5910 מ"ג פעם ביום מה התופעות לוואי? האם כשרוצים מפסיקים עם הכדור ללא בעיה? האם הכדורים משמינים? האם זה לדעתך ומנסיונך עוזר לכאבי ראש? אשמח לתשובתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה לך אתה אדיב ונחמד
09/08/2011 | 15:14הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אלטרולט
דר' דניאל עובד 09/08/2011 | 08:24יהודית שלום, טיפול באלטרולט מאוד יעיל בכאבי ראש תעוקתיים וניגרנה, תוכלי למצוא את כל רשימת תופעות הלוואי בעלון המצורף לצרכן, או באתר משרד הבריאות. לאחר התחלת הטיפול, אפשר להפסיק אותו בכל עת, היות ומדובר במינון די נמוך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה לך אתה אדיב ונחמד
-
מיגרנה מתמשכתאמיר 08/08/2011 | 15:46אני סובל כבר למעלה מעשור ממיגרנות, בתדירויות שונות. בשבוע האחרון, אני כל הזמן במצב שהמיגרנה "ברקע" ובבקרים באופן קבוע אני קם עם תחושה שההתקף עומד להגיע, היו ימים שזה עבר לבד וברוב הימים אני לוקח כדור (סומטרידקס). חשוב לציין שאני מקפיד לשתות המון (כ-3-4 ליטר ליום), נמנע משוקולד חלב ומגביל את עצמי ל-3 כוסות קפה ביום. עוד חשוב לי לציין, כי יש תקופות יחסית ארוכות (4-6 שבועות) שאני ללא התקפים ואז לפתע יש תקופות עם תדירות גבוהה של מיגרנות. בכל מקרה, מצב בו שבוע שלם אני מסתובב עם מיגרנות לא קרה לי מעולם. אני כבר חושש לקחת כדורים נוספים, כי הבנתי ששימוש מוגבר בכדורים, מגביר את הופעת המיגרנות. האם זה נכון או שאין חשש להמשיך לקחת כדורים כל עוד ההתקפים ישנם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מיגרנה מתמשכת
דר' דניאל עובד 08/08/2011 | 15:55אם אתה נוטל יותר מ-10 כדורים ממשפחת הטריפטנים (סומטרידקס) בחודש, או מעל 15 כדורים ממשפחת נוגדי הדלקת, קרוב לוודאי שאתה סובל מכאבי ראש שנובעים משימוש יתר מתרופות, המחייב טיפול גמילה באישפוז. במקרים של התקפים תכופים, יש צורך בטיפול מניעתי שיפחית את מס' ההתקפים וימנע מצב של שימוש יתר של תרופות בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מיגרנה מתמשכת
-
כאבי ראשיצחק 07/08/2011 | 19:45בן 48 בריא בד"כ .נשלחתי לבדיקת CT מוח בגלל מיגרנות שהחלו בשנה האחרונה. התור נקבע לסוף החודש . בדיקת נאורולוג תקינה בדיקת דם תקינה הבעייה שבימים האחרונים החלו כאבי ראש קלים כל יום לאורך היום ותחושת לחץ ברקות כולל סחרחורת קלה מדי פעם. אני אדם חרדתי ומנסה לשייך זאת לכך אבל אולי צריך לבדוק בכיוון שונה מאחר וכמו שכתבתי התור לCT רק בסוף החודש. כמו כן האם להשתמש במשככי כאבים? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 07/08/2011 | 21:38יצחק שלום, קשה לקבוע אם כאבי הראש שמהם אתה סובל הם על רקע חרדות עד שלא שוללים סיבות אחרות גופניות לכאבי הראש. אם אתה חרד, וכאבי הראש במגמת החמרה, כדאי לפנות לחוות דעת נוספת, עדיף במרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאבי ראש אצל בחור בן 2506/08/2011 | 16:26כאבי ראש שלא עוברים גם בנטילת כדורים כמו טרמדקס פלאשטב כל הבדיקות שבוצעו עינים מערות פנים הכל תקין אבל הכאב הוא עמום וקבוע ומשתנה ממקום למקום האם זה מסוכן ומה נקרא מסוכן מה תופעות הלוואי לכאב מסוכןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש מסוכנים
דר' דניאל עובד 06/08/2011 | 21:12כל סוג של כאב ראש נחשד לכאב ראש מסוכן עד שלא הוכח אחרת. הבדיקה הנוירולוגית תורמת אינפורמציה נוספת לגבי מידת המסוכנות של כאבי הראש. במקרה שלך, טרמדקס היא לא תרופה טובה לכאבי ראש, אני ממליץ לך לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש להערכה מקיפה לגבי תלונותך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש מסוכנים
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- היפוטוניה
- כאב עצבי
-
בדיקות קשורות
- אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
- חומצה פנילגליוקסילית בשתן
-
תרופות קשורות
- אקמול פוקוס
- אלטריפטאן
-
מונחים קשורים
- אנצפלוגרפיה
- אות עצבי
רופאים בתחום
ד"ר דוד אוריון
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אין מילים כדי לתאר את הנס שקרה לנו כשקיבלנו המלצה על דוקטור אוריון , אמא שלי הייתה ביום ה 6 לאשפוז בבי"ח שבו ככל הנראה טופלה לא נכון והסיקו שאין עוד דרך לשפר את מצבה ( הגיעו למסקנה שאין טעם בצנתור ונתנו טיפול שמרני שנראה שרק החמיר איתה). לצערנו לא היה לנו עם מי להיוועץ במהלך הרצף של חג-שבת, מיד בראשון בבוקר קיבלנו המלצה על דוקטור אוריון, הצלחנו להשיג אותו טלפונית והוא מיד ביקש שנעביר אליו את החומרים בעזרת תיאום עם המזכירה החומר הגיע אליו עד הצהריים וכבר בערב הוא נתן לנו אנליזה טלפונית ומכתב מיידי שאיפשר לנו להיכנס כבר באותו ערב למרכז בתל השומר.
כבר כשהגענו לשם הבנו שאנחנו בידיים הכי טובות , מקצועיות ומסורות שיש !
לאחר מספר ימים ביצע דוקטור אוריון צנתור מוצלח שאחריו נראה שיפור נוסף מה שמאפשר כעת שיקום מוצלח יותר לאימי.
באמת שאין מילים כדי לתאר את רמת המקצועיות והמסירות והעבודה מסביב לשעון שמבצע דוקטור אוריון .
יצא לי לשהות בבית החולים גם בבוקר יום כיפור ונדהמתי לראות אותו מגיע ועובר בין כל המטופלים שלו בסבלנות ומסירות ודואג לשלום כולם .
השיח מולו תמיד מכיל ומכבד ובגובה העיניים.
כבר בשיחת הטלפון הראשונית הבנו שהגענו לאדם הנכון לטפל במצבה של אמי והמקצועי ביותר ככל הנראה בארץ למקרים האלה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים