פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 296
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
כאב ראש הסטרישירה 03/07/2011 | 11:44אתמול בערב התחיל לי כאב ראש שמתפרס מהרקות ועד לקודקוד הראש מלווה בחום נמוך 37.8 לקחתי כדור אבל לא ממש השפיע על שום דבר (אני מעולם לא סבלתי ממגרנות) כל תזוזה של העיניים ממש משתקת אותי רציתי ללכת לרופא אבל אני לבד עד יום שלישי ואני צריכה לנהוג בשביל זה ולא נראה לי שאצליח לנהוג בצורה בטיחותית כשאני מרגישה ככה. השאלה היא מה יכול לגרום לכאבים האלה ואיך אפשר לטפל בזה בינתיים.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש וכאבים עזים בהנעת גלגל העין, חום
דר' דניאל עובד 03/07/2011 | 13:24שירה שלום, כאבים בהנעת גלגל העין יכולים לרמז על גירוי קרומי המוח, ולכן אני ממליץ לך לפנות לרופא נוירולוג להערכה בהקדם האפשרי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
המשך
שירה 03/07/2011 | 11:47אני לא יודעת אם זה קשור אבל התחלתי לקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין 850 מ"ג לפני כמה ימים בגלל דלקת גרוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש וכאבים עזים בהנעת גלגל העין, חום
-
כאבי ראש חריפיםאיתי 02/07/2011 | 08:41שלום היה לי כאב ראש ממש למעלה באונה הכיפתית ומדי פעם ברקות הכאב עבר וחזרתי להתעסק במחשב כחלק מלימודי ללא חום והלכתי כבר לרופא משפחה ולנוירולוג וסיטי היה לפני כמעט חצי שנה והיו לי המון צילומים שזה לא בריא. מסיבה דומה של כאבי ראש, לפני 3 ימים מרוב שלא עשיתי הפסקה והייתי בתוך המסך הרבה זמן העיניים שלי היו אדומות ורק כשהורי אמרו לי הבנתי שהם אדומות הלכתי לישון ולמחרת הכאב ראש הופיעה חזק מאוד עד דמעות העיניים פחות אדומות, ונכון לעכשיו אני סובל מכאב ראש באזור שתופס לפחות שלוש אצבעות ומרגיש חום למרות שאין לי חום לפי המד חום.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כתמים שחורים
דר' דניאל עובד 03/07/2011 | 10:54זה אומר שכדאי לפנות לרופא...הוסף תגובה
-
כאבי ראש חריפים
איתי 03/07/2011 | 10:50שמתי לב שיש לי 2 כתמים שחורים בעיניים זה אומר משהו ?הוסף תגובה
-
איתי 03/07/2011 | 10:49שמתי לב שיש לי 2 כתמים שחורים בעין אחת זה אומר משהו .1הוסף תגובה
-
03/07/2011 | 10:13יש לי שתי נקודות שחורות שלא ראיתי קודם בעין ימין שלי שמתי לב לזה רק עכשיו. זה משנה משהו ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
MRI
דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 15:37אם נוירולוג הקופה אינו מסכים לאשר לך MRI, הדרך היחידה היא לשלם באופן פרטי או ביטוח בריאות פרטי...הוסף תגובה
-
כאבי ראש חריפים
02/07/2011 | 11:38אני חייב לעשות משהו סיטי היא קרינה מסוכנת מאוד אתה רוצה להגיד לי שזו הפקרות מצד האוצר שוב פעם ושבגלל זה אני אעלץ לקבל מנת קרינה נוספת זה נוגד את המונח שהצלת חיי אדם הן מעלה ראשונה אין מקומות במזדרונות בבתי חולים רופאים לא מקבלים שכר הולם ועכשיו גם ציוד מה הדרך שאוכל בכל זאת להיבדק באמ אר אי ולא סיטי זה מסביר למה הנוירולוג האחרון אמר אין מה לעשותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש ובדיקות הדמייה
דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 11:25שאלה טובה איתי, והתשובה היא שבדיקת mri פשוט הרבה יותר יקרה, וברוב המקרים בדיקת ct מספיקה...הוסף תגובה
-
כאבי ראש חריפים
איתי 02/07/2011 | 10:46אני מנסה להתעלם וכואב לי מאוד לקחתי תרופה שאז הנוירולוג אמר שאקח כי הוא חשב שמדובר בסטרס "מיגרלב" לא עזר לי ואני עם הכאב ראש לא יודע מה לעשות אני רוצה להיפטר מזה ואני יודע שהרופא ישלח אותי לסריקה ורציתי לדעת למה כשידוע שצילומי רנטגן או סיטי מזיקים ומוסיפים קרינה לגוף לא שולחים לאמ אר אי .? מה אני צריך לעשות זה נוראיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש חריפים
דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 10:12אוקיי, מה השאלה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתמים שחורים
-
בדיקת CTאנונימי 30/06/2011 | 18:42שלום ד"ר רציתי לדעת אם עשיתי בדיקת CT לפני כ שנתיים ועכשיו יש לי כאבי ראש שונים האם אני ישנו צורך לעשות בדיקה זו שוב ? יש לי תור לנורולוגהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בדיקת CT
דר' דניאל עובד 01/07/2011 | 16:00בדיקה עם קרינה, אבל אם צריך, אז צריך. אפשר כמובן לחסוך את הקרינה ע״י בדיקת MRI...הוסף תגובה
-
תודה ,המשךך...
אנונימי 01/07/2011 | 15:50זה לא מסוכן???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
CT
דר' דניאל עובד 01/07/2011 | 11:32זה שיקול קליני, כלומר שתלוי בהתרשמות הרופא ובבדיקה הנוירלוגית...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת CT
-
להתעורר מכאב ראשאנסטסיה 30/06/2011 | 13:27שלום, אני בת 28 ולאחרונה אני מתעוררת בבוקר מכאב עז בחלק האחורי של הראש, הרגשה מעין לחץ בגולגולת עד כדי כך שאני לא יכולה להזיז את הראש כלל עד שההתקף לא עובר (נמשך כמה שניות). במהלך היום יש לי כאבי ראש אך מסוג אחר, ברכות ובצדי הראש. האם יכול להיות שזה שריר הראש שנתפס או משהו פנימי? ידוע לי שאחד הסימפטומים לגידול במח זה בדיוק הכאב הזה של הבוקר. ממה עוד הכאב הזה יכול לנבוע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב עז בחלק האחרוי של הראש
דר' דניאל עובד 30/06/2011 | 14:24כאב עז בחלק האחורי של הראש הנמשך מס, שניות, לאחר קימה משינה יכול גם לנבוע מדלקת של עצה העורפי הגדול, ולא בהכרח מגידול מוחי:). אפשר לגלות זאת בקלות בבדיקה הנוירולוגית. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב עז בחלק האחרוי של הראש
-
כאבי ראש בעקבות מחלהלימור 29/06/2011 | 14:59שלום,אני בת 29, יש לי תופעה שדי חוזרת על עצמה אם אני חולה ונאלצת לשכב שעות רבות בבית, לאחר יום יומיים מתחילים לי כאבי ראש נוראיים, מין פולסים כואבים כאלה בקצב של דפיקות הלב נראה לי. חשוב לציין שאני לא נוהגת לראות טלוויזיה בכלל וכשאני חולה אני יושבת כל הזמן מול הטלוויזיה אז חשבתי אולי זה הגורם, יכול להיות? ומה אני יכולה לעשות נגד כאבים אלו (כואב לי עכשיו מאוד מאוד). כדור לא עוזר לי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש בעקבות מחלה
דר' דניאל עובד 29/06/2011 | 15:11לימור שלום, כאבי הראש שאת מתארת יכולים להיגרם משלל סיבות, כגון כאבי ראש ממחלה ויראלית, מיגרנה ובמקרים נדירים אפילו דלקת קרומי המוח. צריך לפנות בכל פעם לרופא המשפחה או נוירולוג להערכה ובירור. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש בעקבות מחלה
-
כאבי ראש נוראייםחסוי 28/06/2011 | 20:18היי אני סובלת בזמן אחרון במשך כמעט שבוע בכאבי ראש מאוד חזקים וכואבים כל יום שאני יוצאת החוצה ובשמש אחרי פחות מדקה מקבלת ציפצופים באוזניים כתוצאה מכך, אני מתחילה להסתחרר ולראות שחור בעיניים בלי יכולת לראות לאן פני מובילות. אם אני לא מתיישבת אני יכולה ליפול וזה נמשך במשך 3 דקות עד שאני מתחילה להתאושש לאחר מכן, כשאני בבית יש לי כאבים נוראיים בעורף של הראש ובמצח וגם דקירות לפעמים יש תחושה שהגולגולת זזה וזה נוראה כואב וכל יום כשאני קמה זה כבר 4 ימים ככה אני קמה עם כאבי ראש ולאחר שאני יוצאת מה שציינתי קודם לכן זה מה שקורה לי. ואני מתחילה להיגעל מאוכל לא יודעת מה לעשות קשה לי לתפקד ככה אודה עם תעזור ליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 29/06/2011 | 11:37כאבי ראש, רגישות לאור שמש, ציפצופים באוזניים ושחור בעיניים, חוסר תאבון ותחושת חום (כדאי למדוד חום), הם סימנים המצריכים בירור בחדר המיון. בהצלחה.הוסף תגובה
-
המשך
חסוי 28/06/2011 | 21:43ושכחתי לציין כול הגוף שלי קופא גם כשאני מתחת לפוך יושנת וגם כשלא אבל לא כל היום בעיקר בערב ובשלבי בוקר צהריים לפעמים למרות שחם בחוץהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאבי ראש מטרידיםמאיה 27/06/2011 | 14:48שלול לך ד"ר ... יש לי דקירות בראש בצד ימין כבר כמעט שבוע ...מאוד מטרידות כאבים בעין ימין ובאוזן ימין רגישות לעור מגיע למצב עייפות ודומעת ... וכאשר אניל וחצת לחיצה בצד ימין למעלה בראש כואב לי ... מאוד מטריד ומלחיץ ....(בת 23 יש לציין שאני שרורה בלחץ נפשי )הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 28/06/2011 | 14:29כאבי ראש מסוגים שונים, לדוג', מיגרנה, כאבי ראש שמקורם בצוואר וכו'...הוסף תגובה
-
... מצבים כמו מה ד"ר
מאיה 28/06/2011 | 14:24מצבים כמו מה ד"ר? ממה זה יכול עוד לנבוע ....??? אני נורא בלחץץץ....קבעתי תור לנורולוג ... תודה על תשובתך מראש....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים דוקרים
דר' דניאל עובד 27/06/2011 | 22:01לפי התיאור בהחלט יכול להתאים לכאבי ראש תעוקתיים על רקע מתח נפשי, אבל יש צורך לעבור הערכה נוירולוגית לשלול מצבים אחרים. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאבי ראש - טיפול ב- amitripylineלילך 25/06/2011 | 22:10לאור כאבי ראש ממושכים ותחושת לחץ וstress המליץ נוירולוג על טיפול ב- amitripyline 10mg במשך 6 שבועות. אני מבינה שהתרופה הנ"ל מיועדת לטיפול בדיכאון ועלולה לגרום לתלות ולכן חוששת להתחיל בטיפול. אודה לקבלת מידע נוסף על הטיפול ומידת הצלחתו בסיוע נגד כאבי ראש הנובעים בעיקר מלחץ.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
דר' דניאל עובד 27/06/2011 | 22:01לילך שלום, אמיטריפטילין היא תרופה מאוד יעילה לטיפול בכאבי ראש תעוקתיים ומיגרנה, והמינון המקובל הוא כעשירית מזה המקובל לטיפול בדיכאון. אם אכן זו האבחנה, קיבלת טיפול מתאים וטוב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
אמיטריפטילין לטיפול בכאבי ראש
ד״ר דניאל עובד 26/06/2011 | 19:14לילך שלום, אמיטריפטילין היא תרופה מאוד יעילה לטיפול בכאבי ראש תעוקתיים ומיגרנה, והמינון המקובל הוא כעשירית מזה המקובל לטיפול בדיכאון. אם אכן זו האבחנה, קיבלת טיפול מתאים וטוב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
-
כאבי ראש מלחץניסן 12/06/2011 | 01:51שלום אני חייל בן 22 סובל תקופה של חודש וחצי בערך מלחץ וכאבי ראש באזור העורף ברקות ובעין לפעמים קופצת עין ימין. הכל יתחיל משיחת טלפון שדיברתי והתעצבנתי עלה לי לחץ הדם ל157 וגלי חום חזקים ומאז סבלתי מלחצים בראש ובעורף הלכתי למיון שם עשו לי בדיקת דם ועירוי יצא הבדיקה תקין של הדם הנורלוג במיון אמר לי שזה יעבור תוך שלושה ימים לא עבר אני עובר תיפולים אצל רפקסולוג שאמר לי שזה סינוסים היה כנראה ולחצים ויעבור לי ועד עכשיו לא עבר בשבוע וחצי האחרון זה יחמיר לי לגרון ממש היה לי קשה לבלוע וכאבי ראש ולחץ חזקים והרגשה עד כדי אילפון הייתי אצל נורלוג חוץ מהמיון פעמיים ואמר לי שאין לי כלום ונתן לי ובאן לפני שינה יתעכשתי איתו שזה ממש חמור ושיפנה אותי ל ctראש בסוף נתן לי השאלה שלי כזאת ממה זה יכול להיות הלחצים והאם צריך CT או שיש פיתרון אחר אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי אני סובל מזה די מאודהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 27/06/2011 | 21:59טיפול באלטרולט יעיל בכאבי ראש תעוקתיים, והמינון המקובל הוא כעשירית מהמינון המקובל לדיכאון. לייעוץ פרטי תוכל לקבוע תור במרפאתי לפי הפרטים המופיעים בכרטיס אודותיי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
כאבי ראש
ניסן 27/06/2011 | 16:53שלום לך ד"ר הייתי שוב היום אצל הנירולוג הצבאי אחרי שעשיתי ct ראש הוא אמר לי לפי הדף שיצא תקין והחליט לתת לי במקום ואבן אלטרול קראתי על זה קצת וזה בכלל קשור לדיכאון ולא ללחץ בראש השאלה שלי כזאת אם בכלל לקחת תאלטרול ואם לא אני גר בצפון בקריות אם יש לך איזה דרך לייאץ לי לבדיקה אפילו פרטי אני מאוד ישמח אם תוכל לעזור לי בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 13/06/2011 | 22:18ישנם מגוון רחב של תרופות לשיכוך כאבי ראש, השונות מוואבן ויעילות יותר. לצערי לא אוכל להמליץ באתר על טיפול תרופתי ספציפי. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
כאבי ראש
ניסן 13/06/2011 | 20:42אז איך אפשר לטפל בכאבים כי הנירולוג חוץ מואבן לא נתן לי כלום וזה לא ממש עוזרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 13/06/2011 | 10:41קשה לי לענות על שאלתך ניסן, מבלי לבדוק אותך, אם אכן מדובר בכאבי ראש תעוקתיים כפי שהנוירולוגים השונים התרשמו, ואם אכן הבדיקה הנוירולוגית תקינה כולל פונדוס (בדיקת עיניים), אז בד"כ ב- CT ראש לא נמצא כלום, והטיפול התרופתי הוא פשוט. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
כאב ראש כרוניאייל 20/06/2011 | 11:17שלום רב שמי אייל ב 34, מזה שנתיים וחצי אני סובל מכאב ראש- באזור הרכות והמצח, לא כאב ראש רגיל אלא תחושה של נימול מסויים, "ראש רדום", וכמובן גם כאב קל המשפיע על מידת התפקוד היומי שלי. ביצעתי בדיקת CT ובדיקה של מספר לא קטן של נוירולוגים מהשורה הראשונה אך ללא תוצאות. ניסיתי גם- הומופתיה, רפלקסולוגיה, דיקור ואוסטרופטיה. אך ללא הועיל- אני מרגיש סוג של נכות במצבי- תפוקדי היום יומי נפגע בצורה משמעותית. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
"ראש רדום"
דר' דניאל עובד 20/06/2011 | 12:36תחושת "ראש רדום" היא תופעה מוכרת, אפשר לטפל בה, אין טעם לסבול. תוכל לפנות למרפאתי אם תרצה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"ראש רדום"
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- נוירופיברומטוזיס
- מחלת הכאב הכרוני
-
בדיקות קשורות
- סטירן בשתן
- חומצה היפורית בשתן
-
תרופות קשורות
- פריגאבאלין (ליריקה)
- אלטריפטאן
-
מונחים קשורים
- אכינוקוקוזיס
- אדרנרגי
רופאים בתחום
ד"ר ורד ליבנה
נוירולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום.
גישה נעימה ומכבדת"
ד"ר רני ברנע
נוירולוגיה
5.0
( 12 חוות דעת )
"החוויה הכי טובה בשנה האחרונה שאנו עוברים בחיינו
לאחר שיחה עם ד״ר ברנע התמלאתי בהודיה.
הרגשתי שהוא רופא הנאמן לשבועתו
אנחנו בשנה מאוד מאתגרת, שנה מחוץ לביתינו, חווים שלל תלתלות.
וזכיתי לפגוש רופא שהוא בעל כל היכולות- הכלה רגישות מקצועיות
וממש החזיר לנו את האמונה
כן ירבו"
ד"ר דוד אוריון
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אין מילים כדי לתאר את הנס שקרה לנו כשקיבלנו המלצה על דוקטור אוריון , אמא שלי הייתה ביום ה 6 לאשפוז בבי"ח שבו ככל הנראה טופלה לא נכון והסיקו שאין עוד דרך לשפר את מצבה ( הגיעו למסקנה שאין טעם בצנתור ונתנו טיפול שמרני שנראה שרק החמיר איתה). לצערנו לא היה לנו עם מי להיוועץ במהלך הרצף של חג-שבת, מיד בראשון בבוקר קיבלנו המלצה על דוקטור אוריון, הצלחנו להשיג אותו טלפונית והוא מיד ביקש שנעביר אליו את החומרים בעזרת תיאום עם המזכירה החומר הגיע אליו עד הצהריים וכבר בערב הוא נתן לנו אנליזה טלפונית ומכתב מיידי שאיפשר לנו להיכנס כבר באותו ערב למרכז בתל השומר.
כבר כשהגענו לשם הבנו שאנחנו בידיים הכי טובות , מקצועיות ומסורות שיש !
לאחר מספר ימים ביצע דוקטור אוריון צנתור מוצלח שאחריו נראה שיפור נוסף מה שמאפשר כעת שיקום מוצלח יותר לאימי.
באמת שאין מילים כדי לתאר את רמת המקצועיות והמסירות והעבודה מסביב לשעון שמבצע דוקטור אוריון .
יצא לי לשהות בבית החולים גם בבוקר יום כיפור ונדהמתי לראות אותו מגיע ועובר בין כל המטופלים שלו בסבלנות ומסירות ודואג לשלום כולם .
השיח מולו תמיד מכיל ומכבד ובגובה העיניים.
כבר בשיחת הטלפון הראשונית הבנו שהגענו לאדם הנכון לטפל במצבה של אמי והמקצועי ביותר ככל הנראה בארץ למקרים האלה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים