דלג לתוכן

גליצרול (glycerol, glycerin)

1 דקות קריאה
מרכיב של שומנים רבים; משתחרר מן המזון במהלך העיכול ונספג לבדו או בשילוב עם חומצות שומן. גליצרול משמש כמרכך בתכשירים לעור, כמשלשל בצורת פתילות, וכממתיק בתעשיה הפרמצבטית.
רופאים בתחום
ד"ר דוד חובל
ד"ר דוד חובל גסטרואנטרולוגיה
מומחה לפנימית ולגסטרואנטרולוגיה ומחלות כבד
ד"ר משה נדלר
ד"ר משה נדלר גסטרואנטרולוגיה
ד"ר רוני רוזן
ד"ר רוני רוזן גסטרואנטרולוגיה

שאלות מתוך פורום גסטרו

בניהולו של פרופ' דן קרטר
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו