דלג לתוכן

חוש טעם (sense of taste)

1 דקות קריאה
החוש שמאפשר להעריך טעם של חומרים בפה. איברי החישה האחראים הם פקעיות הטעם שעל פני הלשון, אשר מגורות כאשר מזון נמס ברוק שבפה. מקובל לדבר על ארבעה טעמים - מתוק, מר, חמוץ ומלוח; אפשר להוסיף להם גם טעם בסיסי (אלקלי) וטעם מתכתי.
רופאים בתחום
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין
ד"ר אולגה גורגולה גלפרין יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחית ברפואת נשים, ילוד ופוריות
ד"ר אלי קפלן
ד"ר אלי קפלן נפרולוגיה
ד"ר סימון שנהב
ד"ר סימון שנהב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנהל היחידה להריון בסיכון גבוה במרכז הרפואי ברזילי. מומחה במיילדות וגניקולוגיה.
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו