מה משמעותם של כאבים והקאות בעקבות קולונוסקופיה, שבה נכרתו שני גידולים (
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה משמעותם של כאבים והקאות בעקבות קולונוסקופיה, שבה נכרתו שני גידולים (ונשלחו לבדיקה), 3 ימים לאחר הפעולה. בצילום לא נראה חריר, אין דימום, בבדיקה ידנית לא נמצא הסבר למעט אוויר כלוא שלא יצא. יציאה רגילה היתה. האם יש הכרח להתאשפז או פשוט לסבול ולהמת

תשובה:
ייתכן שכדאי להגיע לחדר מיון במידה ויש כאבים וההקאות אינן נפסקות, ובמיוחד אם החום עולה. החשש העיקרי הוא מפני התנקבות המעי בעקבות הפעולה.