בליטה על האשך שמצריכה בירור
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 17 ויש לי בעיה קטנה ואני צריך עזרה. יש ליד האשך השמאלי מין בלוטה קטנה. כשאני נוגע בה זה קצת כואב לי. אתם אולי יודעים מה זה?

תשובה:
גוש על האשך יכול להיות דברים שונים, כמו זיהום או גידול שפיר או ממאיר, ולכן דורש בירור ומעקב. האם בנוסף לכאבים בנגיעה יש עוד בעיות, כמו חום גבוה או ירידה במשקל? הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה, שיפנה אותך לבדיקות, ועם תוצאותיהן, או אפילו בלעדיהן, לפנות לרופא אורולוג להמשך הבירור והטיפול. בהצלחה! ד"ר נעמה זנזורי - אינפומד