דימום קל מהישבן כסימן לטחורים פנימיים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מזה תקופה ארוכה (שנים רבות), אני סובל מסוג של דימום (כנראה חיצוני) בישבן, שבא לידי ביטוי מדי פעם בכתמי דם זעירים על נייר הטואלט. הצואה עצמה נטולת דם, ובאופן כללי, פרט לשבוע האחרון, איני סובל מכאבי בטן. אילו סיבות יכולות לגרום לתופעה?

תשובה:
ייתכן שאתה סובל מטחורים פנימיים. מאחר וקיים דימום תקופה ארוכה, מומלץ שתפנה להיבדק אצל רופא פרוקטולוג. תוכל לקרוא הסבר על טחורים בפורטל אינפומד בקישור: http://www.infomed.co.il/hemorrhoids.asp