- תוצאות צילום חזה. PA+LAT אמפיזמה רטרוסטרנלית. אין עדות k לתסנין, תפלי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

- תוצאות צילום חזה. PA+LAT אמפיזמה רטרוסטרנלית. אין עדות k לתסנין, תפליט או גודש. צל הלב מוגדל ע"ח החדר השמאלי. אאורטה מסוידת. תוצאות צילום מערות הפנים: תפיחות רירית בסינוס מקסילרי ימני. אבקש לקבל הסבר על משמעות תוצאות הבדיקות הנ"ל. אני מטופל

תשובה:
הממצאים שתוארו הם- חשד לניפוח יתר של הריאה, לב מוגדל, בייחוד החדר והפרוזדור השמאליים. הסתיידות באבי העורקים, וחשד לסינוסיטיס מימין.