חדשות ומאמרים רפואיים בתחום אלרגיה למזון
כתבות אחרונות
האם הגוף שלנו בנוי לעכל חלב ומוצרי חלב? באופן כללי, יונקים אינם צורכים לקטוז בבגרותם, אז למה בני האדם כן? התשובות בכתבה לכתבה המלאה
מגפת הקורונה אילצה אותנו לבלות זמן רב בבתים ולהימנע ממפגשים חברתיים. למרות שהצעדים שננקטו היו הכרחיים למניעת התפשטו... לכתבה המלאה
בין אם אתם רגישים ללקטוז או פשוט מעדיפים תזונה טבעונית, אין שום סיבה שלא תוכלו להנות ממטעמי חג הביכורים. הנה 8 מתכו... לכתבה המלאה
יותר מ-30 אלף איש בישראל אלרגיים למזון מסויים, ו-7 אנשים נפטרו בעקבות תגובה אלרגית. בעקבות זאת מקדם שר הבריאות יעקב... לכתבה המלאה
ממצאי מחקר חדש מצביעים על כך שאלרגיה למזון מתפתחת כתוצאה מגירוי תאי חיסון בעור – ולא במעי כפי שסברה הקהילה המדעית עד כה. לכתבה המלאה
מהו ההבדל בין אלרגיה למזון לבין רגישות (אי סבילות)? כיצד מטפלים בכל אחת מהן ואיך מאתרים במה מדובר? לכתבה המלאה
נתקלנו בזה לאחרונה – אלרגיות למזון שהסתיימו באסון או נזק ממשי. קצת קשה לתפוס איך קמצוץ מזון מסוים יכול להרוג אדם בו... לכתבה המלאה
הנושא של אלרגיה למזון ובכללה אלרגיה לאגוזים עלה לכותרות.
כאן תוכלו ללמוד על אלרגיה למזון, מהי, כיצד היא מאובחנת...
לכתבה המלאה
אלרגיה מזון- איך מגלים שהגוף שלנו אלרגי למזון לכתבה המלאה
כשהגוף דוחה את מה שאנחנו נותנים לו לכתבה המלאה