דלג לתוכן

דו-סוכר (דיסכריד) (disaccharide)

1 דקות קריאה
פחמימה המורכבת משתי יחידות מחוברות של חד-סוכר. הדו-סוכרים הנפוצים ביותר הם מלטוז, לקטוז, וסוכרוז.
רופאים בתחום
פרופ' אלה נפרסטק
פרופ' אלה נפרסטק המטולוגיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"עם השלמת המיסמך האחרון שעלי להעביר --קיבלתי יחס לבבי ומיקצועי"
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו