דלג לתוכן

תסיסה (fermentation)

1 דקות קריאה
תהליך ביוכימי בו חומרים אורגניים, במיוחד פחמימות, מתפרקים על-ידי פעולת אנזימים כדי לספק אנרגיה כימית. לדוגמה: בתסיסה כוהלית, האנזימים שבשמרים מפרקים סוכר ויוצרים כוהל אתילי ופחמן דו-חמצני.
רופאים בתחום
ד"ר דן פרט
ד"ר דן פרט אורתופדיה
אורתופד מומחה, כירורגיה של כף הרגל והקרסול, סגן מנהל המערך האורתופדי, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר.
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו