דלג לתוכן

סיבים תזונתיים (nutritional fibers)

1 דקות קריאה
חלק המזון שאינו עובר תהליכי עיכול וספיגה ואינו מספק אנרגיה לגוף. קיימות ארבע קבוצות של סיבים תזונתיים: צלולוז, המיצלולוז, ליגנין ופקטין. מזונות מזוקקים, כמו סוכר לבן, אינם מכילים סיבים תזונתיים. מזונות המכילים כמות גדולה של סיבים תזונתיים כוללים דגנים מלאים, ירקות שורשיים, אגוזים ופירות. יש הטוענים שסיבים תזונתיים מסייעים במניעת מחלות שונות של העולם המערבי, כגון עצירות, סוכרת, השמנת יתר וסוגים מסוימים של סרטן.
רופאים בתחום
ד"ר רני ברנע
ד"ר רני ברנע נוירולוגיה
5.0
( 31 חוות דעת )
"ד"ר רני ברנע רופא מקצועי ביותר, הקשיב בנועם בדק את תוצאות בדיקת MRI הסביר את מקור הסימפטומים והפנה את אבי לבדיקות הנדרשות להמשך טיפול.."
ד"ר יובל הורביץ
ד"ר יובל הורביץ נפרולוגיה
5.0
( 179 חוות דעת )
"אני במעקב אצל ד"ר הרביץ.דר הורביץ מאוד מקצועי,סבלני יסודי מאוד. ממליץ עליו בחום"
ד"ר פבל ווסקובויניק
ד"ר פבל ווסקובויניק רפואת שיניים
5.0
( 7 חוות דעת )
"ברצוני לשתף אותכם על חוויה יוצאת מן הכלל לא הרגשתי טיפול בשיניים לאורך כל הדרך מקצוען אמיתי כולל אלונה אסיסטנטית שמשלימה אותו לסיכום ממליץ בחום לבצע טיפול אין מה לחשוש בהצלחה"
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו