דלג לתוכן

סיבים תזונתיים (nutritional fibers)

1 דקות קריאה
חלק המזון שאינו עובר תהליכי עיכול וספיגה ואינו מספק אנרגיה לגוף. קיימות ארבע קבוצות של סיבים תזונתיים: צלולוז, המיצלולוז, ליגנין ופקטין. מזונות מזוקקים, כמו סוכר לבן, אינם מכילים סיבים תזונתיים. מזונות המכילים כמות גדולה של סיבים תזונתיים כוללים דגנים מלאים, ירקות שורשיים, אגוזים ופירות. יש הטוענים שסיבים תזונתיים מסייעים במניעת מחלות שונות של העולם המערבי, כגון עצירות, סוכרת, השמנת יתר וסוגים מסוימים של סרטן.
רופאים בתחום
ד"ר נפתלי צוקר
ד"ר נפתלי צוקר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנתח בכיר, מומחה במיילדות וגניקולוגיה, מומחה להפסקות הריון. פרטי ההתקשרות מיועדים ללקוחות פרטיים בלבד!
ד"ר סעד אבו סלאח
ד"ר סעד אבו סלאח נוירולוגיה
נוירולוג, בעל 'התמחות-על' במחלות נוירומוסקולריות
 אירנה שוורצפלד
אירנה שוורצפלד שיננית
5.0
( 8 חוות דעת )
"חוויה מדהימה ואירנה מקצועית מאוד אמליץ לכולם"
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו