דלג לתוכן

סיבים תזונתיים (nutritional fibers)

1 דקות קריאה
חלק המזון שאינו עובר תהליכי עיכול וספיגה ואינו מספק אנרגיה לגוף. קיימות ארבע קבוצות של סיבים תזונתיים: צלולוז, המיצלולוז, ליגנין ופקטין. מזונות מזוקקים, כמו סוכר לבן, אינם מכילים סיבים תזונתיים. מזונות המכילים כמות גדולה של סיבים תזונתיים כוללים דגנים מלאים, ירקות שורשיים, אגוזים ופירות. יש הטוענים שסיבים תזונתיים מסייעים במניעת מחלות שונות של העולם המערבי, כגון עצירות, סוכרת, השמנת יתר וסוגים מסוימים של סרטן.
רופאים בתחום
ד"ר מירב שגב
ד"ר מירב שגב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 8 חוות דעת )
"ד"ר שגב רופאה מקצועית, נעימה, רגישה ואדיבה, רואה את טובת המטופלת וקשובה לה. היא הרבה מעבר לגניקולוגית, היא אשה מדהימה! אני מטופלת שלה כבר מספר שנים, לאחרונה ליוותה אותי בהריון מאתגר ותמכה בי לאורכו. היא נתנה מענה לכל שאלה שלי תוך כדי טיפול מקצועי, יסודי ומסור ואני ממליצה עליה בחום!"
ד"ר חררדו מורבניק
ד"ר חררדו מורבניק עיניים
ד"ר אלברט סמנדרוב
ד"ר אלברט סמנדרוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחה ברפואת נשים, מיילדות , מומחה במחלות צוואר הרחם
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו