דלג לתוכן

פירוק חלבון (proteolysis)

1 דקות קריאה
התהליך בו מולקולות מורכבות של חלבון, המתקבלות מן המזון, מפורקות על-ידי אנזימים בקיבה ובמעי הדק לחומצות האמינו המרכיבות אותן. חומצות האמינו נספגות אל זרם הדם. ראה גם אנדופפטידאז, אקסופפטידאז.
רופאים בתחום
ד"ר יצחק שוחט
ד"ר יצחק שוחט אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
מומחה אא״ג וניתוחי ראש וצוואר
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו