דלג לתוכן

השטחת ראש

פורום אוסטאופתיה

 אורית ישראל

אורית ישראל

שמי אורית ואני מטפלת מזה 29 שנים. את המסע שלי כמטפלת ברפואת כאב התחלתי כמסג׳יסטית . עם השנים הוספתי לארגז הכלים שלי: רפלקסולוגיה, סוגים שונים של מסג׳: טיפולי, רקמות עמוק ורפואי. רפואה סינית, אוסטיאופתיה ולאחרונה הוכשרתי גם כמטפלת ב Fascial Manipulation. אחת מהמטופלות שלי,פסיכולוגית במקצוע, אמרה לי יום אחד: את אף פעם לא חוזרת על אותו טיפול פעמיים. השבתי לה: את לא אותו אדם בבוקר ובערב, לא כל שכן בהפרש של שבוע, איך אטפל בך בצורה זהה לפעם הקודמת? ארגז הכלים אותו רכשתי במהלך השנים מאפשר לי להתאים את הטיפול האופטימלי לכל אדם המגיע אלי לקליניקה.
התור הראשון הפנוי: 24/02/25, 08:00
רופאים בתחום
יוסי לוי - Dipl CM
יוסי לוי - Dipl CM רפואה סינית
4.9
( 33 חוות דעת )
"מר יוסי לוי הינו מקצוען מהשורה הראשונה, ואדם נעים מאוד, חם, לבבי ואכפתי."
 מירב סבר
מירב סבר רפואה משלימה
5.0
( 7 חוות דעת )
"אני מתמודדת עם טרשת נפוצה קרוב ל20 שנה, מחלה מתעתעת , אשר יש לה פנים רבות, רגעי שפל והתמודדות איתה לא פשוטה... מחלה שכל רגע מאתגרת מחדש ומעמידה למבחן את הידע והיכולות של מירב כל טיפול מחדש. מירב מצליחה כל טיפול מחדש לחשוב מחוץ לקופסא להשתמש בידע שלה שכל הזמן מתפתח וגדל ולחולל שינוי או לפחות לעצור את ההדרדרות המחלה שכל הזמן דואגת ל"הרים ראש"."
 גאורגי דז'נגבדזה
גאורגי דז'נגבדזה רפואה משלימה
5.0
( 17 חוות דעת )
"הטיפולים עזרו מאד , כאבי הגב וכאבי כתפיים פחתו מאד"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםנסיון

בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נסיון

פורוםאוסטאופתיה

בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אוסטאופתיה

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםדיקור סיני וכאבי גב

בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום דיקור סיני וכאבי גב
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו