פורום מאניה דיפרסיה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
- טיפול טבעי מומלץדנית 24/06/2012 | 10:01עברו מספר שנים עד שהשלמתי עם העובדה שאני סובלת ממאניה דפרסיה. בגדול אני נגד כל סוגי התרופות ואפילו לא לוקחת אקמול לכאבי ראש. יש איזה טיפול טבעי שמומלץ?פתח בחלון חדש
- מכון אדםגוני 08/04/2023 | 21:45איך הטיפול מתבצע במכון אדם ?
- ליתיום אורוטטוגלית54 02/01/2023 | 21:38האם היא היתה מאובחנת במאניה דיפרסיה? ואיפה קונים ליתיום אורוטאט?
- מניה דפרסיהעליזה 21/11/2022 | 09:01הטיפול במכון אדם ריפא את הבן ,לא חזרו התקפים?
- מאיה דיפרסיהאיזה תרופה טיבעית לקנות 20/11/2022 | 12:46האם יש טיפול טיבעי במקום תרופת דפלפט
- גמילה מליתיום במינון 1200 ליום נוטלת הרבה מאוד שניםשרה גל 13/02/2022 | 00:39האם ניתן להיגמל ובמקביל לקחת את הליטיוםהטיבעי. כמה לוקחים איפה משיגים ואיך מורידים את הביטחון . רבע כדור לשבועיים?
- ליתיום טבעימעיין 26/07/2021 | 14:41היה לביתך מאניה דיפרסיה שהליתיום הטבעי הצליח לה? ❤
- מניה דפרסיהרפאל21 30/01/2021 | 23:36אני מאובחן כמניה דפרסיה, שנים רבות התכחשתי, בעיקר כדי שלא ליטול את הליתיום, לאחרונה לאחר עליות וירידות במצב הרוח, וכמובן שזה גרר התנהגויות והחלטות שגויות, החלטתי לקחת את הליתיום, ועם כל הסבל בלקיחת הליתיום, זה כן עוזר לי מאוד, האם יש רעיון טבעי? או כמו שכתבה הד"ר שאין תחליף לליתיום?
- איפה משיגים ליטיום אורוטאט?חיים 03/11/2019 | 15:15אני נוטל כבר שנים ליתיום ומעוניין לבדוק את הליתיום הטבעי איך משיגים אותו ואיך מקבלים הדרכה לגבי השימוש בו?
- טיפול טבעי מומלץdrf 11/01/2019 | 15:23ליתיום אורוטאט .לפני מספר חודשים הצלחתי להוציא את הבת שלי לגמרי מתרופות פסיכיאטריות בעזרת ליתיום טבעי ( תוסף תזונה ) במינון של 15 מ"ג .
- מכון אדםחיה 04/01/2019 | 07:52מעונינת בפרטים על מכון אדם .לא קיים מכון כזה לטיפול אלטרנטיבי אלא "אדם מילוא"אשמח לקבל פרטי התקשרות מחפשת טיפול אטרנטיבי.
- תשובה לשאלת טיפול טבעי מומלץחוה 16/12/2018 | 11:17מכון אדם מטפלים במניה דיפרסיה בשיטה טבעית. בני החלים ממניה דיפרסיה ע"י טיפול בשיטה זו.
- האמת - כל הכדורים הם בלוף!!! נועדו רק ליצור אשלייה של טיפול במחלה.אורן 04/10/2012 | 09:06חוסר ברזל- עקב לחצים הגוף מאבד ברזל...יש להרבות באכילת עלים ירוקים.B12 - חוסר בכל קבוצות B משפיע לרעה על המוח.לחץ דם גבוה- גורם לחוסר שינה ....יחסים גרועים במשפחה - הם גורם חברתי ראשון- להתפרצות המחלה.
- תשובת מומחה טיפול טבעי דר' דנה סלומי 30/06/2012 | 21:48הטיפול הטבעי המומלץ לאנשים הסובלים ממאניה דיפרסיה הוא הקפדה על מחזור שינה קבוע של 8 שעות שינה בלילה. לכן גם רצוי להמנע מעבודה במשמרות הכוללות משמרת לילה. ישנם מספר מחקרים המראים שנטילת כדורי אומגה 3 עם מרכיבי DHA ו- EPA עוזרת למצב הרוח, אבל אין שום תחליף לתרופות מייצבות.
- מכון אדם
- קבוצת תמיכה למתמודדים עם מאניה דיפרסיהאלי 21/02/2019 | 22:52האם יש קבוצת תמיכה למתמודדים עם מאניה דיפרסיה?פתח בחלון חדש
- טיפול בעת ארוע פסיכוטיבטי 13/03/2023 | 06:36האם יש קבוצת תמיכה שמדברת על תנאי האשפוז בבתי החולים...ואלטרנטיבות אחרות
- marriage solutionnaomi samuel 10/11/2022 | 00:24שלום חבר נפגעתי ושבור לב כשקרה בעיה גדולה מאוד ביני לבין בעלי לפני שבעה חודשים בנישואיי. כל כך נורא שהוא לקח את התיק לבית המשפט לגירושין. הוא אמר שהוא לעולם לא רוצה להישאר איתי שוב ושהוא כבר לא אוהב אותי. אז הוא ארז מהבית וגרם לי ולילדיי לעבור כאבים עזים. ניסיתי בכל האמצעים האפשריים להחזיר אותו, אחרי הרבה תחנונים, אך ללא הועיל. והוא אישר שקיבל החלטה ולא רצה לראות אותי שוב. אז ערב אחד, בדרכי חזרה מהעבודה, פגשתי את חברתי הוותיקה שחיפשה את בעלי. אז הסברתי לו הכל, אז הוא אמר לי שהדרך היחידה שבה אוכל להחזיר את בעלי היא לבקר אצל זורק כישוף, כי הוא באמת עשה את זה גם. אז אף פעם לא האמנתי בקסם, אבל לא הייתה לי ברירה אלא למלא אחר עצתו. לאחר מכן הוא נתן לי את כתובת האימייל של זורק הכישוף שהוא ביקר. DR apata. למחרת בבוקר שלחתי מייל לכתובת שהוא נתן לי, ומטיל הכישוף הבטיח לי שאחזיר את בעלי ליומיים הקרובים. איזו אמירה מדהימה!! אף פעם לא האמנתי, אז הוא דיבר איתי ואמר לי כל מה שאני צריך לעשות. ואז אני עושה אותם בלי עלייה, אז ביומיים הבאים, באופן מפתיע, בעלי שלא התקשר אליי ב-7 החודשים האחרונים התקשר אליי להודיע לי שהוא חוזר. כל כך מדהים !! אז הוא חזר באותו היום, עם הרבה אהבה ושמחה, והתנצל על טעותו ועל הכאב שהוא גרם לי ולילדיי. ואז מאותו יום הקשר בינינו היה חזק יותר מבעבר, בעזרתו של זורק קסמים נהדר. אז, אני אמליץ לך אם יש לך בעיות כלשהן, צור קשר עם dr apata בדוא"ל: drapata4@gmail.com או צור איתו קשר בוואטסאפ וב-Viber עם המספר הזה: (+66 81 302 8552).......
- marriage solutionnaomi samuel 09/11/2022 | 23:45נפגעתי ושבורת לב כשבעיה גדולה מאוד קרתה בנישואים שלי לפני 7 חודשים, ביני לבין בעלי. כל כך נורא שהוא לקח את התיק לבית המשפט לגירושין. הוא אמר שהוא לעולם לא רוצה להיות איתי שוב ושהוא לא אוהב אותי יותר. אז הוא ארז מהבית וגרם לי ולילדים שלי לעבור הרבה כאב. ניסיתי כל דרך אפשרית להחזיר אותו, אחרי הרבה תחנונים, אבל הכל ללא הועיל. והוא אישר שהוא קיבל את ההחלטה שלו, ושהוא לא רצה לראות אותי שוב. וכך ערב אחד, כשחזרתי מהעבודה, פגשתי את חברתי הוותיקה שחיפשה את בעלי. אז הסברתי לו את כל הדברים, והוא אמר לי שהדרך היחידה להחזיר את בעלי היא לבקר קוסם בשביל לחש, כי זה באמת עבד גם בשבילו. אז אף פעם לא האמנתי בקסם, אבל לא הייתה לי ברירה אלא למלא אחר עצתו. לאחר מכן הוא נתן לי את כתובת האימייל של מטיל הכישוף שהוא ביקר. (drapata4@gmail.com) אז למחרת בבוקר שלחתי דואר לכתובת שהוא נתן לי, והקוסם הבטיח לי שאקבל בעל תוך שלושה ימים. איזו אמירה מדהימה!! אף פעם לא האמנתי, אז הוא דיבר איתי ואמר לי כל מה שאני צריך לעשות. ואז יומיים, באופן כל כך מפתיע, בעלי שלא התקשר אליי ב-7 החודשים האחרונים התקשר אליי להודיע לי שהוא חוזר. כל כך מדהים!! אז הוא חזר באותו יום, עם הרבה אהבה ושמחה, והתנצל על טעותו ועל הכאב שהוא גרם לי ולילדיי. ואז מאותו יום, הקשר שלנו היה עכשיו חזק יותר ממה שהיה קודם, בעזרת הגלגל. לכן, אני אמליץ לך, אם יש לך בעיות, צור קשר עם DR APATA, אתה יכול גם להגיע אליו באמצעות gmail: (drapata4@gmail.com) או באמצעות WhatsApp או Viber בכתובת: (+66 81 302 8552).
- אני רוצה את בעלי לשעבר בחזרה הביתה השנהShosh Pe'er 04/11/2022 | 05:39לאחר הקריאה תסכימו איתי שכדאי מאוד לחלוק את המידע הזה כאן איתכם, ואני מאמינה שהוא יעורר השראה באחרים כמו גם שמצאתי אושר ושמחה בנישואים שלי היום, זה עובד בשבילי ובעלי חוזר הביתה אחרי 6 שנים של גירושין, הנס הכמעט לא ייאמן. אני נשואה שבע שנים בלי ילד, אז בעלי מתחיל להתנהג מוזר הוא כמעט ולא חוזר הביתה לאחרונה ולא מבלה איתי יותר והוא התגרש ממני. אז נעשיתי מאוד עצוב ואבוד בחיים, כי הרופא אמר לי שאין סיכוי שאהיה בהריון, זה באמת ממרר את החיים שלי עד שנתקלתי בחבר שסיפר לי על Dr.WAVA מהאינטרנט, איך הוא עזר נשים רבות עם בעיות דומות שאני עוברת, אז יצרתי קשר עם ד"ר WAVA והסברתי לו שהוא אמר לי כל מה שאני צריך לתת לפני שהוא יכול להטיל את הכישוף כדי להחזיר את בעלי, מה שעשיתי, והוא שלח תפילה עוצמתית שהייתי צריך לומר באמצע הלילה בזמן שהוא הטיל את כישוף האהבה. זה היה נס שלושה ימים לאחר מכן בעלי היחיד חזר אליי והתנצל על כל מה שהוא עשה ואמר לי שהוא מוכן לתמוך בי בכל מה שאני רוצה. התקשרתי מהר ל-Dr.WAVA וסיפרתי לו מה קורה באותו הרגע, והוא גם הכין ושלח לי תרופה שלדבריו תרפא כל מחלות או זיהומים לא רצויים שמונעים ממני להרות, ואז הנחה אותי עליה. איך להשתמש בו לפני הפגישה עם בעלי. זה לאחר השימוש בצמח ובשורש המקומי הזה, כמה שבועות לאחר מכן התחלתי להרגיש סימני הריון בכל הגוף, אני מבטיחה ליידע את כל העולם על Dr.WAVA על שמירת מערכת היחסים שלי, כמו גם לתת לי ילדים, אני יכול בגאווה קרא לעצמי היום עדות חיה עבור Dr.WAVA לכל אישה שמוצאת שזה בלתי אפשרי הנה ההזדמנות שלך לחייך ולהביא אושר למשפחתך, אנא צור קשר עם Dr.WAVA למייל: drwava3@gmail.com או צור קשר עם הווטסאפ שלו / ויבר איתו המספר הזה: +66992602953, הוא אלוהים שנשלח להחזיר מאהבים אבודים ולהביא לך אושר. https://www.drwavaofspirituallovespells.com/
- מחפש קבוצה באזור השרוןגיא 22/09/2022 | 20:28איפה יש קבוצת תמיכה באזור השרון?
- מאניה דיפרסיה שמתבאת בדיכאונות.Me&m.s 23/12/2021 | 16:49מאניה דיפרסיה שמתבאטת בדיכאונות חוזרים,בלי אף אפיזודה של מאניה אך עם אפיזודות פסיכוטיות ואובדיות.
- דבר איתי הייתי שםאופק 13/08/2021 | 20:32בוא 0528783995. שלח הודעה. יהיה בסדר
- דבר איתי הייתי שםאופק 0528783995 13/08/2021 | 20:30שלח הודעה. אנסה לעזור
- קדימה איתכםאופק 13/08/2021 | 20:30מה הטכניקה?
- מאניה דיפרסיהמנסה דברים בנוסף קשיים כלכליים צריך עזרה להרים את המצב 09/08/2021 | 11:08מאניה דיפרסיה אני ממש לא מרגיש טוב תקופה ארוכה מאוד לא הולך לעבודה מנסה דברים בנוסף קשיים כלכליים צריך עזרה להרים את המצב רוח
- הצטרפות לקבוצת תמיכהVlad 13/04/2021 | 09:33מה הדרך להצטרף?
- יש קבוצהמתתיהו 13/01/2021 | 08:51אפשר להצטרף
- שלום אנחנו זוג מתמודדים שמעוניין לעזורקינדר 21/06/2020 | 11:30יש לי טכניקה פשוטה שמעלה אנרגיית חיי'ם ותפקוד בקלות!
- מניה דפרסיהEli1 28/10/2019 | 20:02מעוניין לשמוע על טיפול חדש
- אולימרדכי 18/10/2019 | 15:51אני מאובחן ככזה ומרגיש שמשהו שנמצא במצב שלי יוכל לעזור. אם בא לך צור איתי קשר
- טיפול בעת ארוע פסיכוטי
- מאניה דפרסיה וכסףאורי 22/06/2015 | 09:41בזמן מופע מאניה אמי לא שולטת בהוצאות כספיות ו"מתפרעת" עם כרטיס האשראי בצורה שעלולה לסכן את יכולתה לעמוד בתשלומים וכו. האם את יכולה ליעץ או להפנות כיצד ניתן להתמודד עם אספקט זה של המחלה? למשל האם ניתן לאלץ חולה או לחילופין איך להביא אותו להסכמה להכניס אדם נוסף לבקרה על חשבונו?פתח בחלון חדש
- מאניה דיפרסיהקרן אור 06/02/2023 | 12:30מה עושים כשהמתמודד מוציא כרטיסים חוץ בנקאיים ? יש דרך למנוע את הדבר .? בנקאיים כבר הוא לא יכול כי נדרשות 2 חתימות . החוץ בנקאיים זו הבעיה שלי כרגע . אודה לתשובה
- תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 25/07/2015 | 22:05יש משפחות שמחליטות למנות אפוטרופוס שיהיה אחראי להנהלת כספים של המטופל או בהנהלת תרופות או שניהם. זאת החלטה מאוד רצינית ודורשת דעה קלינית של פסיכאטר ועבודה של עורך דין. האפוטרופוס עושה את כל ההחלטות של המטופל בקשר לכסף ולפעמים נותן לו קצבה שבועית. יש לי מטופלים שבעצמם החליטו להיות בלי כרטיס אשראי כדי להימנע את עצמם בלבזבז את כל הכסף בתקופות של מניה.
- מאניה דיפרסיה
- מניה דיפרסיה ושילוב תרופות (לת)ירדנה 04/02/2023 | 07:41יש לי מניה דיפרסיה שנים רבות, אני בת 73. כיום מטופלת בבוקר לוסטרל 150 ו 200 מג לאמוגין, בערב 150 סרקוול ולוריואן, הלילה לקחתי חצי אנביאן וישנתי מעולה, אבל קמתי עם דופק מאוד מהיר וחרדה. האם השילוב של הסרקוול והאנביאן מסוכן, אני ביאוש ממצבי, כרגע אני בהתקף דיכאון קשה, אנא ענו לי במהרהפתח בחלון חדש
- הפרעה דו קוטבית (לת)ריבי 28/01/2023 | 20:23אני מקבלת 200 מג למקטל, לוסטרל 150 בבוקר ו200 מג סרקוול בלילה, למקטל אני לוקחת 30 שנים, לא חושבת שזה אכן מאזן אותי, יש לי תופעות לוואי קשות והאם המינונים לא מוגזמים, אנה אנו לשאלתי, תודהפתח בחלון חדש
- נזעי חשמל (לת)גלית54 02/01/2023 | 21:41האם מישהו התנסה בנזעי חשמל בבית חולים? זה עזר? יש לזה תופעות לוואי?פתח בחלון חדש
- מאניה דיפרסיה (לת)תום מ 22/12/2022 | 13:23הי אני סובלת מבי פולאר כבר עשור נוטה למחזוריות מהירה וכמעט ואין מצב שלא אקוטי נוטה לדיכאון בעבר גם פסיכוטי מטופלת בליתיום 1100 מג סרטרלין 100 לאחרונה הורידו לי את האריפליי 5 מג כי עשה אותי מדוכאת ועם חולשה גדולה ונטייה לאובססיביות סיוטים וחרדות לאחר שנתיים טיפול בו החליטו להחליף בפרפאנן 4 מג כרגע מרגישה בדיכאון לא קל האם הפרפאנן יעיל לדיכון מגורי שיכול להפוך לפסיכוטי במקום האריפליי ? ואם כן מה המינון לוקחת כבר שלושה שבועות בהתחלה הרגשתי טוב כנראה כי הייתי בלי האנטי פסיכוטי וכשהתחלטי עם הפרפאנן עדיין הרגשתי מעולה . השבוע התחיל דיכאון קשה עם מחשבות קשות מה לעשות ?פתח בחלון חדש
- טיפול בפרפנאן בבי פולרגלית ד. 03/11/2014 | 07:47שלום רב ד"ר סלומי, אני בי פולרית מספר שנים. (גילי 59) בשנה האחרונה הטיפול הינו: למיקטל 250 מ"ג וציפרלקס 10 מ"ג, בבוקר (אני יותר נוטה לדיכאון מאשר למאניה) במשך זמן רב לקחתי מירו 30 מ"ג יותר לבעיות שינה מאשר דיכאון. היו לי תופעות לוואי מאוד קשות מהמירו כמו קוצר נשימה ובעיות עיכול, ולכן הרופאה הפסיקה לי את המירו ונתנה לי פרפאנן 4 מ"ג בערב יחד עם לוריואן אחד. כמו שאני תמיד טוענת "החולה הוא הרופא הראשון של עצמו", אני מרגישה מהפרפאנן לא טוב לי, תופעות הלוואי החמורות לדעתי על אף שהמינון נמוך הם רעידות בידיים שאף פעם לא היו לי לפני כן ודופק מהיר כשעה לאחר לקיחת התרופה. הרופאה מתעקשת שאקח זאת, אבל אני מאוד לא שלמה עם זה. שאלתי היא האם למיקטל, ציפרלקס ולוריואן ללא הפרפאנן יכולים להיות מספיקים לשמור אותי מאוזנת, או לדעתך צריך להוסיף תרופה אחרת במקום הפרפנאן. מחכה מאוד לתשובתך, תודה ! גלית ד.פתח בחלון חדש
- מאניה דיפרסיהמרגלית מ 19/12/2022 | 13:11אני סובלת מבי פולאר ולפני כשנתיים עברתי אירוע פסיכוטי נוטה יותר לדיכאון אבל באירוע היה מאניה. בית חולים השאירו ליתיום 1200 מג וסרטרלין 50 והוסיפו אריפאליי ומאז יש לי חוסר שקט כבר שנתיים לא מאוזנת הרבה חולשה . כרגע הרופא המטפל החליף את האריפליי לפרפאנן 4 מג כבר שבועיים . מרגישה טוב יותר אך יש זימנים היפומאנים יותר יחסים כמעט כל יום והרבה מחשבות רצות חיוביות . האם פרפאנן נועד לטפל גם במצבים מאניים ואם כן באישה מינון נחשב למייצב גם לדיכאון וגם לתסמיני מאניה ?
- תשובת מומחה תשובה ד"ר דנה סלומי 07/11/2014 | 17:56פרפאנן היא תרופה ישנה עם הרבה תופעות לוואי. לדעתי מומלץ לקחת כדור אחד בלבד לשינה, כמו לוריוון או פשוט כדור שינה.יש סיכוי שלמיקטל, ציפרלקס ולוריוון יספיקו כדי לשמור אותך מאוזנת
- מאניה דיפרסיה
- רוצה להפסיק עם הוולבטרין (לת)צופית 16/08/2022 | 19:31איך יורדים במינון של הוולבטרין עד להפסקתהפתח בחלון חדש
- היפו-מאניה בעקבות ציפרלקס (לת)אורן 11/06/2022 | 02:26היי לקחתי ציפרלקס במשך שנים בעקבות דכאון וחרדות, והיה לי מספר מקרים של היפו-מאניה וגם מאניה (בכל המקרים נטלתי ציפרלקס) בתקופות ללא ציפרלקס לא היה לי היפו-מאניה או מאניה. האם זה נחשב בי-פולרי או שזה מקרה שונה מהרגיל? איזה תרופה אנטי דיכאונית\חרדות מומלץ לקחת במקרה כזה?פתח בחלון חדש
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים