פורום כירורגית כלי דם - עמוד 102
-
ורידים באזור הפנים
noturnal3 15/12/2010 | 16:08יש לי עור מאוד מאוד בהיר (ג'ינג'ית:\) עד כדי כך שרואים את הורידים שמסביב לעייניים וזה יכול להראות כאילו לא ישנתי או אפילו כאילו חטפתי מכה.. יש משהו לעשות בנידון באזור ככ רגיש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כלי דם קטנים בפנים
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 16/12/2010 | 08:01בהחלט ניתן לטפל בכלי הדם הקטנים באזור הפנים . ייתכן ואת מתכוונת לכהויות מתחת לעיניים - את זה ניתן לשפר ע"י הזרקת חומרי מילוי לאזור. אפשרות אחרת היא טיפול עם לייזר בכלי הדם הקטנים על מנת לטפל בבעיההוסף תגובה
-
-
ערכי PLT נמוכים
קטרין 30/11/2010 | 10:19בת 40 אני סובלת שנים מטסיות מעט נמוכות , לאחרונה יש לי הרבה רעידות קור , גפיים קרות וחוסר תחושה בשפתיים ובאף. ערכי הPLT ירדו ל130 וה MPV עלה ל 14.4. התופעות חזקות יותר סביב תאריך הוסת . בדיקות ההמוגלובין ,ה B12 ושאר הבדיקות תקינות. הרופאים לא יודעים עדיין ממה נובע החוסר תחושה בפנים. האם טסיות נמוכות יכולות לגרום לחוסר תחושה בפנים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כלי דם
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 13/12/2010 | 08:01קטרין שלום זהו אינו נושא הפורום. התחום הזה מטופל ע"י מומחים בתחום המטולוגיה. ממליץ לפנות אליהםהוסף תגובה
-
-
רגליים כמו מפה
נעמה 30/11/2010 | 10:38שלום רב,אני בת 44 והרגלים שלי מאיזור הברך ומעלה בחלק האחורי בעיקר הן כמו מפה מעבר לכך שזה לא ממש יפה אני לא סובלת מכאב כלשהו,איזה טיפול ניתן לעשות ללא זריקות ע"מ להגיע לרמה אסטטית יותרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בורידים
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 13/12/2010 | 07:59קיימות מספר שיטות לטיפול במצב זה אך לצורך התאמה אישית יש להגיע לרופא בעל ניסיון בטיפול במחלות ורידים לבדיקההוסף תגובה
-
-
ורידים בולטים
ליאורה 09/12/2010 | 10:04שלום רב לאחר 2 לידות אני סובלת ממס' ורידים בולטים באיזור הירך הפנימית ומאחורי הירך. בבדיקה שנעשתה: .דופלקס ורידי גפיים התחתונות US : הבדיקה הווריד הפמורלי המשותף,שתכי ופופליטיאלי קומפרסיביליים .בכל האורך משני הצדדים,בעלי קוטר תקין וזרימת דם וורידית שלמה יש לציין וורידים שתכים אנומליים בודדים מפותלים ומורחבים בגובה אירך השמאלי באספקט המדיאלי ואחורי ושוק הפרוקסימלי האחורי .בדרגה 2 ללא סימני דלקת היקיפית VARICES-משמאל הרופא בקופ"ח מסרב לשלוח אותי לטיפול כלשהו אך הזהיר שבהריון הבא המצב יורע. אני סובלת מכאבים חזקים ברגליים בעיקר בזמן המחזור החודשי. האם לדעתך יש מה לעשות בנושא? בברכה ליאורההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ורידים בולטים
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 13/12/2010 | 07:59לפי התאור ניתן לטפל בבעיה במגוון שיטות כגון: הטרשת (זריקות) קצף בהכוונת אולטרהסאונד, טיפול בקיטור וניתוח פלבקטומיה (כריתת דליות דרך חתכים קטנים בהרדמה מקומית לרוב). בחירת שיטת הטיפול נערכת יחד עם הרופא המטפל לאחר שהוא ביצע בדיקה (רצוי לבחור במומחה בכמה שיטות). עקב נטייה תורשתית קיימת אפשרות של התרחבות ורידים נוספים בזמן ההריון ולאחריו. במידה ותטפלי בדליות שקיימות עכשיו, תסבלי פחות בעתידהוסף תגובה
-
-
התכווצויות שרירים בקרסול
זהבית 02/12/2010 | 14:59בס"ד, שלום דוקטור, אינני בטוחה ב-100% שזהו הפורום המתאים לשאול את שאלתי,אבל-לא מצאתי משהו יותר קרוב. אני בת 68 , צורכת הרבה תרופות. (ם לוסק/אומפרדקס.) בשנה אחרונה אני סובלת מכאבי תופת של התכווצויות שרירי הקרסול בעיקר ברגל שמאל, ובעיקר לפנות בוקר,שאז אני מתעוררת מהכאבים,ולא יכולה לדרוך על הרגל עד שההתכווצות חולפת. בחודשים האחרונים התופעה קיימת גם בכף יד שמאל (יד שנותחתי בה כבר פעמיים בעבר...)אי אפשר לומר שרגל ימין בכלל לא גורמת התכווצויות, אבל 90% מהמקרים הם ברגל שמאל ובכף יד שמאל. אני משתמשת כבר תקופה ממושעת במגנזיום דיאספורל,ולא רואה שום שינוי. מה המקור להתכווצויות??? מה ניתן לעשות מחוץ למגנזיום שאיננו עוזר.? תודה מראש זהבית מייל:Y_NOV@012.NET.ILהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כיווץ שריר
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 13/12/2010 | 07:57במקרה שלך הייתי פונה לבדיקה במעבדת שינה או לרופא נוירולוג להמשך הבירור והטיפולהוסף תגובה
-
-
קריש דם
gil 03/12/2010 | 04:42מה הגורם לקריש דם בעורק דם פנימי? האם בצילום רנטגן אפשר לזהותו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קריש דם בעורק
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 13/12/2010 | 07:56קריש בעורק נוצר לרוב מעל הרובד (תוצר של מחלה טרשת העורקים- atherosclerosis) או כתוצאה ממצב של קרישיות יתר. יתר הסיבות הינן נדירות ביותר. לא ניתן לראות קרישי דם בצילום רנטגן רגיל אך ניתן לזהותם ע"י שיטות הדמייה אחרות כגון: צנתור, טומוגרפיה ממוחשבת (CT), דופלקס (סוג של אולטרהסאונד) ותהודה מגנטית (MRI).הוסף תגובה
-
-
טיפול באדי קיטור
דפנה 23/11/2010 | 23:34שלום ד"ר, הטיפול החדש באדי הקיטור מעניין אותי. לכמה זמן הוא מחזיק? כמה ניסיון יש איתו בארץ? וכמה זמן צריך ללכת עם גרב אלסטית? האם הוא מונע את הצורך בהזרקת חומרים מטרשים גם בורידים מפותלים? אני בת 40, אחרי 4 לידות ויש לי בעיית ורידים בעיקר לאורך הרגל הימנית. תודה על הסבלנות, כמו שאתה רואה יש לי המון שאלות :)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בקיטור
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 07/12/2010 | 15:40דפנה שלום אכן הטיפול בקיטור הוא חדשני, ובוצע עד היום ע"י מספר מצומצם של רופאים בישראל ואני ביניהם. על מנת לדעת שאת מתאימה לטיפול ולענות על השאלות שהפנת אליי שרובן שאלות מקצועיות יש לבצע אבחון מקדים של הבעיה הכולל בדיקת אולטרה סאונד ורק אח"כ ניתן לתת תשובות מקצועיותהוסף תגובה
-
-
ורידים
ניצה גיאת 21/11/2010 | 10:23מהו הטיפול המומלץ ביותר לטיפול בבעיית ורידים. המליצו לי לנתח ואני לא מעוניינת!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 21/11/2010 | 13:52ניצה שלום על מנת להתאים את הטיפול הטוב ביותר לבעיה שלך אני צריך לראות אותך ולאבחן את הבעיה כולל ביצוע אולטרה סאונד של כלי דם. באופן כללי אפשר לומר שיש מספר שיטות טיפול : 1. טיפול באמצעות הזרקות 2. טיפול באמצעות לייזר 3. טיפול באמצעות RF 4. טיפול באמצעות קיטור - שיטה חדשה ומתקדמת לאחר אבחון אוכל להתאים את שיטת הטיפול עבורךהוסף תגובה
-
-
טיפול בורידים בגפיים
יפה 19/11/2010 | 17:51היכן אפשר לקבל יעוץ בענין ורידים פנימייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בורידים פנימיים
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 21/11/2010 | 08:21יפה שלום טיפול בורידים חשוב שיבוצע לאחר אבחון אצל רופא שהוא מומחה בכלי דם . את יכולה לפנות למרפאתי בעתידים מדיקל סנטר ברמת החייל ואני אשמח לעזורהוסף תגובה
-
-
נימים קטנים
tal 14/11/2010 | 11:57שלום רב אם ברגליים יש נימים קטנים, מה הטיפול המתאים והאם הוא כואב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בורידים - ד"ר קנטרובסקי
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 21/11/2010 | 08:19טל שלום טיפול הזרקות אינו כואב - זוהי דקירה עדינה בלבד טיפולים אחרים מבוצעים תחת הרדמה מקומית של אזור הטיפול ולכן גם הם אינן כואבים לרוב המטופלות, אלה אם כן את רגישה באופן מיוחדהוסף תגובה
-
שאלה נוספת
tal 17/11/2010 | 09:20תודה- האם הטיפול כואב? האם מאלחשים את המקום?הוסף תגובה
-
דר' אלכסנדר קנטרובסקי 17/11/2010 | 08:03טל שלום תופעה של נימים קטנים היא תופעה מוכרת ויש לה סיבות רבות בעיקר בקרב נשים. הטיפולים המקובלים הם: 1. הזרקות של חומרים לכלי הדם (הטרשה ) 2. טיפול לייזר חיצוני את הטיפול יש לבצע אצל מומחה כלי דם עם נסיון אשר יאבחן את הבעיה וימליץ על טיפולהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
תסחיף ריאתי, תסחיף ריאות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
רצף גנטי BRCA
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אבחנה מבדלת
-
אמתחת (בורסה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה