מדרסים וכאבים
פורום מדרסים
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070- מדרסים וכאביםאבי 24/01/2014 | 12:21שלום אני סובל מפלט פוט רכשתי מדרסים בהתאמה ב1400 שקל לפני שבועיים. מאז שאני לובש אותם יש לי כאבים בעקב ובאיזור האכילס חזרתי לטכנאי עשה לי התאמות ועדין לא עוזר מה עושים? במדרסים הקודמים שלי שרכשתי ב600 שקל שלטענת הטכנאי הם מחומר סיני זול והפשוט ביותר לא היו לי כאבים כאלו. מה אני עושה עכשיו?הוסף תגובה
- תשובת מומחה תמונות אורתוטיסט שמואל להב 16/03/2014 | 15:47אבי, התמונות לא הגיעו. שלח למייל שלי: shmulik@barzelay.co.ilהוסף תגובה
- שלום לשמואל להבאבי 13/03/2014 | 19:23אוקי לאחר ששילמתי 1400 על המדרס הראשון לא התאים לי והיו לי כאבים בעקבים והיה קשיח עשו לי מדרס חוזר. המדרס החדש מאוד דק בכלל לא מזכיר את הקודם באיכותו. האמת שהוא הוא די בסדר בנוחות אבל נראה לי על פי מראה המדרס ואיכותו הוא שווה חצי מהמחיר ששילמתי הוא אמר לי שזה מדרס ביומכני האם נעקצתי? האם לפי תמונות תוכל לדעת מה עלות מדרס זה?הוסף תגובה
- תשובת מומחה בדיקת מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 27/02/2014 | 16:38אבי, באם תרצה אוכל לבדוק את המדרסים שלך ללא תשלום. לתיאום 03-6121070 שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה התאמת מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 26/02/2014 | 20:41יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. בקש שיעשו לך מחדש.הוסף תגובה
- לשמואל להבאבי 26/02/2014 | 19:28שלום עבר בערך חודש מאז הודעתי האחרונה ניסיתי להתרגל ועדין יש לי כאבים בעקבים וכאבים גם שאני ללא נעלים בבית ובמיוחד שאני גם בבוקר. אני יחזור אליו שיעשה חדשים האם מדרסים ביומכניים מתאימים לכף רגל שטוחה בכלל?הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים חוזרים אורתוטיסט שמואל להב 01/02/2014 | 08:38היי אבי, יכול להיות שהוא מבין שאולי המדרסים לא נעשו כהלכה ולכן הניסיון למדרס חוזר. באם לא תרגיש הטבה במהלך של שבועיים כדאי לעשות מדרס חוזר. בהצלחההוסף תגובה
- כנס בבקשה......אבי 31/01/2014 | 20:21שלום היתי אצלו הוא הדביק לי בעקבים שכבת סילקון רך ממה שאני מרגיש זה אולי שיפר קצת אבל עדין יש לי את הכאב והחוסר נוחות בעקבים הוא אמר שאם לא יהיה נוח יקח מידות ויעשה לי מדרסים חדשים שוב במה זה יעזור?הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרס ביו מכאני אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 21:50כל מדרס קשיח הוא סוג של מדרס ביו מכאני מפני שתפקידו לשנות את מנח כף הרגל בעת הדריכה. המדרסים הללו אמורים להיות טובים מאד. (בד"כ, אל תשכח שלא ראיתי את כפות רגליך ולא את המדרסים) תבקש שינמיך קצת את האזור הלוחץ במדרס וכן להוסיף בולם זעזועים בעקבים. בהצלחההוסף תגובה
- המדרס...אבי 28/01/2014 | 15:23אתה מכיר את המדרסים? איך קוראים לסוג זה? האם הם טובים? מחר אני הולך אליו מה אני אגיד לו?הוסף תגובה
- תשובת מומחה כאב ומדרס חדש אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 13:41אבי, אני מכיר אותם, באם תרצה תוכל להגיע אלי ואנסה לסדר את המדרסים ללא עלות. בהצלחההוסף תגובה
- המדרסים נעשו...אבי 28/01/2014 | 12:26עשיתי את המדרסים בעטרת מדיפוט זה מפלסטיק קשיח צבעוניהוסף תגובה
- תשובת מומחה כאבים בעקבות המדרס החדש אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 11:56אבי שלום, יכול להיות שיש לך גמישות יתר בגידים ולכן המדרס תומך "יותר מידי טוב" ויש לחץ חזק בקשת. דבר על זה עם הטכנאי שינסה להקל עליך. אגב, היכן עשית את המדרסים? לדעתי, הוא צריך להנמיך מעט את הגובה בקשת האורכית ואולי גם לצפות אותה בסיליקון באזור הלחץ. בהצלחה שמוליקהוסף תגובה
- עוד משהואבי 27/01/2014 | 19:17אולי הסיבה היא שהמדרס החדש עשוי מפלסטיק קשיח והקודם פחות? הבעיה שלי היא שיש לי קשת ברגל אבל כאשר אני דורך הקשת קורסת וזה הכף רגל נהית שטוחה הוא אמר לי שזה נקרא פלט פוט האם מדרס קשיח מתאים למצב? ללא מדרס אין לי את הכאבים בעקבים רק עם המדרס. הוא אמר לי שהמדרס הזה הוא רמה אחת מתחת לגרפיט אבל אני עדין סובל איך אפשר להפטר מהכאבים האלו? אלו כאבים שבאים אחרי כמה שעות עם המדרסהוסף תגובה
- תשובת מומחה הגבהת עקב אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2014 | 18:49הגבהה נמדדת ממרכז העקב. היא חייבת, בד"כ, להיות שווה בצד ימין ובצד שמאל. לעתים דפנות המדרס גבוהות-זאת לא הגבהה.הוסף תגובה
- הגבהה בעקבאבי 27/01/2014 | 17:48אני לא בטוח שיש הגבהה פשוט יש עקב כזה יחסית גבוה למדרס הקודם ככה נראית הגבהה?הוסף תגובה
- כאב בעקביםלהב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים. 26/01/2014 | 20:43צריך לנסות לרכך ע"י בולמי זעזועים בעקב או ע"י הרמת הקשת האורכית. מדוע יש הגבהה בעקבים?הוסף תגובה
- עוד ... משהואבי 26/01/2014 | 18:30איך אפשר לפתור את הכאב והאי נוחות בעקבים? אני חושב שיש לי הגבהה שם ובמדרס הישן זה פחות מסיבי אני כרגע בלי מדרסים עד שאלך אליו אני לא מסוגל ללבוש אותם ביום עבודה שאני עומד הרבה הכאבים והאי נוחות באים לידי ביטויהוסף תגובה
- התאמת מדרסים לרגללהב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:46אבי שלום, יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. גש לטכנאי שימשיך לעשות התאמות עד שיהיה לך נוח. כדאי שתביא את המדרסים הישנים לטכנאי שינסה להבין מהם מדוע איתם נוח לך יותר. באם לא תצליחו בוא אלי ואנסה לעזור לך. לתיאום: 036121070. ביאליק 79 ר"ג בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה תמונות
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אימונופלואורסצנציה
- אלל
- אורגניזם
- אלקטרורטינוגרפיה
- אוקסיהמוגלובין
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים