new feet
פורום מדרסים
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070- new feetאילנה 18/02/2019 | 15:20שלום רב, יש המלצה על מכון טוב של מדרסים בפתח תקווה? מישהו נתקל בNEW FEET שמוכרים מדרסים ב99 ש"ח? נשמע כמו בלופ... אשמח להכוונה. תודההוסף תגובה
- מידרסיםיאיר 15/07/2024 | 01:48נפלתי איתם בפח ב2900₪ ואני רוצה לתבוע אותםהוסף תגובה
- לאיזו חברה לא להתקרב?או 11/01/2023 | 21:29לאיזו חברה לא להתקרב?הוסף תגובה
- מדרסים במכבימנוחה 30/10/2022 | 14:01ריקי שלום, היכן אפשר לעשות מדרסים במכבי ב 110 ש"ח? בתוך סניפי הקופה או בחנויות פרטיות עם הסכם? אם כן, באלו חנויות?הוסף תגובה
- תשובת מומחה כן אורתוטיסט שמואל להב 04/08/2022 | 23:42הוסף תגובה
- חברה בשקלריקי 04/08/2022 | 21:06גם אני נפלתי בפח. הגעתי לפי פרסום מודעה 99 שקלים מדרסים וחוייבתי בסך 1660 שקלים. המדרסים כך הם קוראים לזה בכלל לא שווים. השירות גרוע עשיתי מדרסים בקופת חולים מכבי בסך 110 שקלים. ממש אלופים. המדרס נוח והמחיר אין מה לדבר. אל תתקרבו לחברה הזו!!!! ראו הוזהרתםהוסף תגובה
- תורnadavlevi 01/08/2022 | 16:22מגיעה ביום רביעי לאיבחון מדרסים להגיד שאני מהפורום בשביל איבחון חינם?הוסף תגובה
- תשובת מומחה מדרסים עושים רק במקום מוסמך עם תעודה!! אורתוטיסט שמואל להב 12/04/2022 | 19:09רבותי, אני ממכון אורטופדי ברזילי-להב מרמת גן ואין קשר ביננו לבין נשוא המכתבים שלכם. לנו יש תעודות של משרד הבריאות על היותנו מוסמכים. חג כשר ושמח והרבה בריאות.הוסף תגובה
- מדרסים של חברת נויופיטשלמה וידרמן 12/04/2022 | 18:09למה אתם מפרסמים מדרסים ב99שקל זה עבודה בעניים דיברתי עם הנציגה שלכם והיא אמרה לי שז מיבצע שלכם לאקשור לכופת חולים ני עשיתי מדרסים במאר ליפני שנתיים ואחשב מגעה לי עוד פעם מדרסים ב60 שקל הישן כבר לא כמו שהיה הזמנת תור אצלכם מתברר שהטכנאי רוצה 2200 שקל לא היתי נוסע עד לוורדיה מהקריות יש לי פו במחיר הזה מספק מכונים בינהם אבידר שנחשב להרבח יותר טוב מהאחריםהוסף תגובה
- תשובת מומחה סוגי מדרסים ביו מכאניים אורתוטיסט שמואל להב 26/04/2019 | 14:35יש הרבה סוגי מדרסים העונים לשם ביו מכאניים. רצוי להגיע למקום שיש לו תעודה של משרד הבריאות הנקראת "הכרת מעמד". שם יש מקצוען שלמד ועבר בחינות של משרד הבריאות הישראלי. בהצלחההוסף תגובה
- אישית.. לא הייתי שם את הגב והברכיים שלי ..אני 02/03/2019 | 20:43הייתי נמנע ממדרסים זולים מדי.. גם מיקרים מדי... זול עולה ביוקר.. ואם זה עולה בבריאות.. יותר מפחיד.הוסף תגובה
- תחפשי מדרסים ביומכאנייםבעז 27/02/2019 | 16:30נראה לי שמה שהיה לך נוח זה סוג המדרסים היקרים שהם מציעים, מדרסים ביומכאניים. הרבה מכונים מיצרים כאלו ועושים התאמה מדוייקת לרגל במקום לחמם עם מפזר חום.הוסף תגובה
- תשובת מומחה נוחות בשימוש עם המדרסים אורתוטיסט שמואל להב 27/02/2019 | 16:18שלום לכולן, לא תמיד נוח זה טוב !!! תחשבי שהקשת האורכית בכף הרגל שוקעת מאד, זה ברור שכל מדרס שינסה להחזיק את הקשת וימנע את שקיעתה יהיה לא נוח (עד שמתרגלים אליו) לעומת מדרס "פרווה" שעשוי מחומרים רכים וכתוצאה מכך לא מרים/תומך את הקשת ולכן מאד נוח, אלא שמדרס כזה יכול להזיק לטווח ארוך ולקלקל את הברכיים, התכווצויות שרירים בשוק, כאבי גב ועייפות מהירה (אחרי עמידה של כשעה חייבים לשבת ולנוח) . לפחות אילנה גרה, להבנתי, בפתח תקוה שזה קרוב למכון שלי שנמצא ברמת גן, אשמח אם תגיעו אלי לייעוץ, ולמי שמגיע מהפורום זה בחינם, ונראה איך אנחנו יכולים לעזור לכם. בתיאום כמובן: 03-6121070. בריאות שלמה, להב שמואלהוסף תגובה
- new feetלירון 27/02/2019 | 13:23גם אני כמו בועז, הלכתי לפגישת ייעוץ וגם לי זה הרגיש מכו רמאות, עם גישה אובר-מכירתית שיצרה אצלי סלידה מהרגע הראשון שנכנסתי לשם. עם זאת, נתנו לי לנסות את המדרס ואני לא יכולה להתעלם מהנוחות של המדרס הזה, שלא יצא לי להתקל בה עם מדרסים אחרים. מצד אחד, לא רוצה לשים את מיטב כספי אצל רמאים, מצד שני, איך אני שמה את ידי על המדרסים הממש נוחים הללו?הוסף תגובה
- תשובת מומחה התאמת מדרסים-רק אצל מי שלמד ויש לו תעודת "הכרת מעמד" של משרד הבריאות !! אורתוטיסט שמואל להב 24/02/2019 | 18:45אילנה אם תירצי אשמח לעזור לך. אנחנו, מכון אורטופדי ברזילי-להב, יושבים בביאליק 79 פינת ז'בוטינסקי ברמת גן.לתיאום 03-621070. אשמח לעזור לך. שמואל להבהוסף תגובה
- רמאיםבעז 23/02/2019 | 20:06סתם רמאים, תזהרו מהם. עשו לי בדיקות מפוקפקות וממש ניסו למכור לי מדרסים יקרים שהם מחממים עם מפזר חום ואומרים לך שזה ישר מותאם לרגל שלך. ממש רמאות, מומולץ להיזהרהוסף תגובה
- מידרסים
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אליקסיר
- איליאקוס
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
- אטרקסיה
- אוקסימטר
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים