כאבים עם מדרסים
פורום מדרסים
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור. במכון ניתן להשיג: מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת. בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם. קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון עובדים עם כל קופות החולים לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה. 03-6121070- כאבים עם מדרסיםרחל 02/01/2020 | 13:06שלום. בעקבות כאבים שהופיעו בקרסוליים ובעקבים בזמן ריצה פניתי לאורטופד שאמר שיש לי השטחה גמישה של הקשתות המדיאליות והמליץ על מדרסים עם תמיכה מדיאלית שיכוך ובלימת זעזועים. עשיתי את המדרסים וסך הכל הם נוחים אבל אחרי מס׳ פעמים שהלכתי איתם התחילו לי כאבים באזור הפרונאוס ברגל שמאל. חייבת לציין שאני עובדת בעבודה שבה אני הולכת הרבה ובגלל שלא מצאתי נעל לעבודה שמתאימה למדרסים אני הולכת בעבודה בלי מדרסים ורק בפעילות גופנית- הליכה וריצה הולכת עם נעלי ריצה ברוקס שהן חדשות והמדרסים. הייתי בביקורת במכון שבועיים אחרי שקיבלתי את המדרסים ואמרתי שיש לי את הכאבים, אמרו לי שזה לא מהמדרסים ואולי יש בעיה בגיד ושאפנה לרופא ובכל אופן עשה התאמות נוספות במדרסים. הייתי אצל מומחה כך רגל וקרסול שאמר שהבעיה היא במדרסים חד משמעית, אין לי נפיחות/אודם/הגבלה בתנועה/חום באזור הכאבים. אני אמורה לעשות אולטראסאונד וצילום כלות רגליים. בינתיים לקחתי אטופן ונחתי. אחרי שהכאבים עברו שוב הלכתי עם המדרסים ואחרי כ15 דק הופיעו לי הכאבים ברגל שמאל. האם זה ייתכן שזה בגלל המדרסים? זה רק ברגל אחת רגל שמאל ברגל ימין הכל תקין. כשאני הולכת בלי מדרסים אין את הכאבים האלה. מה אתה ממליץ לעשות. קבעו לי ביקרות במכון של המדרסים לעוד חודשיים האם לחזור לפני?!. תודההוסף תגובה
- תשובת מומחה חוות דעת נוספת אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 21:54רחל, אני מזמין אותך אלי למכון, אנסה לעזור לך, ללא עלות. אם תרצי קיבעי אלי תור 036131070. להתראות, שמוליק נ.ב. תבואי עם נעלי הספורט ואותם נעליים לעבודה.הוסף תגובה
- כאבים עם מדרסיםרחל 02/01/2020 | 19:19המדרסים עלו לי1600 ש״ח ולעשות עוד מדרסים בהתאמה אישית גם אם הם יותר פשוטים מאלו זה יעלה הרבה מאוד כסף שאני לא יודעת אם בכלל מסוגלת כרגע ללכת עם מדרסים. אומרים שצריך ללכת שעה שעתיים ביום כדי להתרגל אבל אני לא מגיעה לזמנים האלו כי אחרי כרבע שעה הליכה רגילה מתחילים לי כאבים ברגל שמאל שלא עוברים גם כשאני בלי מדרסים. אני ממש מפחדת להמשיך ללכת עם המדרסים כדי להתרגל ושזה יעשה לי נזקהוסף תגובה
- תשובת מומחה סוגי מדרסים אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 18:381. לא יודע כמה מיקצועיים במכון שהיית בו ולכן הספקות לגבי הנעל.תעשי זוג נוסף של מדרסים דקים לכיסוי לנעליים פחות רחבות.הוסף תגובה
- כאבים עם מדרסיםרחל 02/01/2020 | 17:45הנעלי ריצה שלי הן של ברוקס ולפי מה אמרו לי במכון וגם בחנות שקניתי שזו סוג הנעל שמתאימה לכף רגל שלי. הבעיה היא למצוא עוד נעל, פחות מאסיבית שתתאים למדרסים כי הם מאוד רחבים והנעליים שאני הולכת איתן ביומיום יותר צרות ויותר קלותהוסף תגובה
- תשובת מומחה כאבים כתוצאה מתחילת שימוש במדרסים אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 17:14שלום רחל, כמובן שצריך לבדוק בכדי לתת תשובה נכונה עבורך, כללית צריך להתרגל למדרסים, לעיתים שעתיים בימים הראשונים ולהוסיף זמן , לדעתי את צריכה להשתמש במדרסים גם בנעלי העבודה, אולי מדרסים מסוג אחר, אך בעלי תמיכה בקשת כמו בראשונים שאם לא כך את "משגעת" את הגוף, פעם עם תמיכה שמשנה את מנח כף הרגל ופעם ללא תמיכה, כמו כן יכול להיות שהנעליים שלך לא מתאימות למנח כף הרגל ולבסוף, גשי למכון שיסדרו את המדרס, זו חובתם.הוסף תגובה
- תשובת מומחה חוות דעת נוספת
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
- אוקסיהמוגלובין
- אלימות
- איברון
- אופרון
- אינטרפרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים