פורום גניקולוגיה - עמוד 868

-
פטריה/ דלקת בנרתיק ??? (לת)
נעה 12/08/2010 | 12:51שלום רב, הנני סובלת במשך 4 חודשים מגרד בנרתיק ובייחוד באזור השפתיים- אין לי הפרשות לבנות כמו בד"כ בפיטריה אלא הפרשות נורמליות. הגרד מורגש בעיקר בשעות הערב. בחודש השני עשיתי את כל הטיפולים הנפוצים לטיפול בפטריה (טבליות+ משחה), עשיתי זאת יותר מפעם אחת וזה לא עזר. לאחר בדיקה ניתן לי גם זידובל ג'ל- שגם כן לא גרם לתופעה להעלם. עשיתי בדיקת משטח פאפסמיר- אך עבר כבר חודש!!! והתוצאות לא הגיעו- אני לא מרגישה החמרה במצ אך הוא עדיין לא עבר ואני חוששת שאולי אני כבר סובלת ממשהו כרוני? הסימפטומים אומנם לא מפריעים לי במשך כח היום אך שזה קורה זה מאוד מציק- מה לדעתכם יש לי ואיך אפשר לטפל בזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
CMV - שמונה חודשים לאחר הדבקות ראשונית (לת)
יעל 11/08/2010 | 22:23הי אני מעונינת להיכנס להריון. בתחילת ינואר תוצאות בדיקת דם הראו IgM חיובי שנשאר חיובי מאז (בדיקה אחרונה ב9/8). תוצאות CMV IgG Avidity עולות בהדרגה ובבדיקה האחרונה הערך היה 40.8 (בינואר הערך היה 14 ). לפי הבנתי ערכים אלו לא עונים בקנה מידה עם תקופת ההמתנה של שישה חודשים מאז ההדבקה. האם עלי להמשיך לחכות עד לIgM שלילי וערך מעל 45 או שתקופה של שישה חודשים היא מספיקה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פריחה לאחר לידה (לת)
עמית 11/08/2010 | 18:46שלום, ילדתי לפני כשבוע וכעת יש לי פריחה בכל הגוף אני מניקה, האם זה עשוי לפגוע בתינוקת? מה אני יכולה לקחת על מנת שהפריחה תעבור וההנקה לא תיפגע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גלות סרזט (לת)
נטלי 11/08/2010 | 12:38ילדתי לפני כשישה חודשים והנקתי ולכן לקחתי את גללת הסרזט באישור רפואי, ליפני כחודש היפסקתי לקחת אותה ומאז לא דיממתי. אני יודעת בוודאות שאני לא בהריון,ולפי מה שהבנתי הייתי אמורה לדמם מיזמן. האם זו תופעה נורמלית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
החלפת גלולות= שיבוש תיאבון? (לת)
נטע 11/08/2010 | 12:22שלום, לאחרונה החלפתי זמני גלולות מערב- לפני השינה, לבוקר. מאז אני חווה בחילות (סתם ככה ועוד יותר מהמחשבה על אוכל), לא בא לי הרבה דברים שעד אז אכלתי בשפע ומתחשק לי בעיקר מתוק. בנוסף, התיאבון שלי הצטמצם משמעותית. האם זה בגלל החלפת זמני הגלולות? האם אני מזיקה לעצמי? תודה רבה והמשך יום נעים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בדיקת פאפ (לת)
shir 11/08/2010 | 11:34שלום לפני שבועיים עשיתי בדיקת פאפ וקיבלתי את התוצאה PAP LBC With Payment מה זה אומר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
non classical adrenal hyperplasia (לת)
ניר 11/08/2010 | 00:02שלום רב הנני מאובחן ב non classical adrenal hyperplasia 21oh deficiency האם המחלה שכיחה במוצא אשכנזי בלבד? במקרה של זיווג בן אשכנזי לספרדי מומלץ לבצע בדיקה גנטית לבן הזוג השני לוודא אם הוא נושא את אותו פגם גנטי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נפיחות חזקה בשפתיים (לת)
כוכבה 10/08/2010 | 18:29אודם וגירוי בחלק החיצוני ומעט גם פנימה. חום נמוך. מזה שבוע ומעלה אני סובלת מהדברים הנ"ל. בבדיקה גניקולוגית נמצא שהכל תקין. גם בתרבית פנימית לא נמצא דבר כולל גם לא קנדידה. משחת טבעקוטן לא הועילה ואף גרמה לצריבות בתחושה. גם טיפול וגינלי של 3 כדורים (1 ביום) לא הועיל. יש מעט הפרשה חום בהיר וכאבים בשיפולי הבטן. את החום קבלתי רק מהיום והתחושה הכללית אינה טובה. גניקולוגית, עד כה, לא מצאו מזור וסיבה. אנא עזרתכם במידת האפשר. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
ריבוי מי שפיר ומיעוט מי שפיר
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הקפאת ביציות
-
שאיבת ביציות
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין נאו-נטאלי
-
בדיקת מי שפיר
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
טינידאזול
-
מונחים קשורים
-
גראם שלילי
-
גינקולוגיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםסקירת מערכות
בפורום סקירת מערכות ניתן להתייעץ עם ד"ר יזהר ארז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סקירת מערכות