דלג לתוכן

כאב אחרי דיקור סיני

פורום דיקור סיני וכאבי גב

תום רוטנברג

תום רוטנברג

תום הוא ממקימי מרכז "רפואה סינית בקהילה" בחיפה, קליניקה גדולה שטיפלה באלפי מטופלים במודל הדומה לבתי החולים בסין. מטפל משנת 2009 עם ניסיון עצום במגוון רחב של מצבים ובדגש על שיקום מכאב כרוני, בעיות נפש ובעיות פוריות. מורה לקונג פו ולצ'י קונג ועוסק בתחום מעל לכל 30 שנה. תום רוטנברג מאמין בחשיבות התנועה הנכונה ועובד רבות עם תרגילים והכוונה תנועתית עבור כל מטופל. משמש כמרצה לרפואה סינית לתחומים שונים ובהם רפואת צמחי מרפא, טכניקוץ דיקור, רפואת טראומה וכאב סינית ועוד. מטפל בקליניקה בחיפה ומאמין גדול ביכולת של הגוף לתקן ולחזק את עצמו ובטיפול והתנועה כאמצעים אפקטיביים לעזור לו בכך. עוסק בדיקור סיני, דיקור חשמלי, צמחי מרפא, כוסות רוח, טווינא( פיזיותרפיה סינית) ועוד לטיפול במגוון רחב של מצבים ובעיות ובהן: שיקום מכאב כרוני או אקוטי - כאבי גב, פריצות דיסק, דלקות גידים, בעיות ברכיים, כתפיים, פרק כף היד, מיגרנות ועוד בעיות נפשיות - עייפות וחולשה, דיכאון, סטרס וחרדה, בעיות שינה בעיות גינקולוגיה ופוריות - כאבי מחזור ומחזור לא סדיר, ליווי תהליכי ivf והזרעות, היפוך עובר בעיות עיכול - ליווי תהליכי הרזיה, כאבי בטן, צרבות ובחילות, נפיחות וגזים, עצירויות, מעי רגיז. אני מאמין ביכולתו של האדם, גופו ונפשו, לתקן את עצמם ורואה בטיפול כאמצעי לעזור לו לעשות זאת בצורה הטובה והמהירה ביותר. "אני אופטימי מאוד לגבי מצבים ואנשים בהם אני מטפל וניסיוני בתחום מגבה את האופטימיות בכך שגם כשהמצב קשה: יש מה לעשות, יש איך לעזור, יש איך לשפר."
רופאים בתחום
ד"ר לי הונג פן
ד"ר לי הונג פן רפואה סינית
בעלת תואר M.D מסין ופרופסור לרפואה סינית מסורתית
 אלעד יצחקוב
אלעד יצחקוב רפואה משלימה
5.0
( 18 חוות דעת )
"אלעד פשוט קוסם! כל אדם בעולמנו צריך אלעד לצד הרפואה הקונבנציונלית כדי להיות באמת במיטבו ולפתור בעיות שלכאורה הרופאים לא יודעים/מנסים לפתור. וההקלה מיידית. פשוט קוסם!!!!"
ד"ר איזק דאיזדה
ד"ר איזק דאיזדה אורתופדיה
אורתופד כירורג מומחה עם מעל 40 שנות ניסיון, רופא ראשי לשעבר בבלינסון ומנתח בכיר באסותא
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםניתוחי מפרק הירך והברך

בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום ניתוחי מפרק הירך והברך

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםכאבים בכתף ובמרפק

בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום כאבים בכתף ובמרפק

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול

בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו