פורום עקמת
אורתוטיסט שמואל להב שמואל להב, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב. בעבר: יושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים. החל משנת 1971 החל לעבוד במכון אורתופדי ברזילי, קיבל תואר מוסמך והכרת מעמד של משרד הבריאות בשנת 1981. עובד עם משרדי הממשלה השונים, כגון: הבריאות, האוצר ועוד. עובד עם בתי החולים הגדולים ועם מיטב הרופאים והמרפאות האורתופדיות והשיקומיות בארץ. שמואל מעביר הרצאות לקהל הרחב ובפני צוותים רפואיים. אורתוטיסט שמואל להב מנהל פורום עקמת. מנהל פורום מדרסים.
- עקמתאלמוגי 29/12/2024 | 18:40בן 38 סובל מעקמת קלה בגב התחתון , מדובר בבלט דיסק l5 s1 על השק התקאלי, מה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה בלט דיסק אורתוטיסט שמואל להב 29/12/2024 | 21:22שלום, תשובה נכונה תקבל רק מהרופא המטפל שיודע בדיוק את מצבך. בריאות שלמההוסף תגובה
- תשובת מומחה בלט דיסק
- פלטפוס חמור בכף רגל שמאלחן 13/10/2024 | 13:34יש לי פלטפוס חמור בשמאל ובימין קל , וכאב כרוני בגב התחתון בדיוק במקום שיש לי עקמת קלה קמורה ימינה הכאבים זה כתוצאה מהפלטפוס או מהעקמת? האם מומלץ לשחות שחיית גב? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה כאב כרוני אורתוטיסט שמואל להב 14/10/2024 | 09:05חן שלום, הכאב יכול להגיע משניהם או מסיבות אחרות. יכול להיות שיש הבדלי אורך בין הרגלים שנגרם מהעקמת או שההבדל באורך כרם לעקמת, הבדל כזה מחיש לעיתים כאבים. גם פלטפוס לא מטופל יכול להביא לעיתים לכלביםאשמח לעזור לך, ללא התחייבות. תאמי עם המכון 036121070. בריאות מלאה ושנה טובההוסף תגובה
- תשובת מומחה כאב כרוני
- סקליוזיסרויטלי 14/04/2024 | 21:42שלום רציתי לדעת מה אומרת התוצאה? בת 39 ממצאים: עמ"ש גבי ומותני עקום שמאל עם זווית 2 מעלות . קיפוזיס עם זווית 58 מעלות בין D12-D4 סיכום:הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה המשך אורתוטיסט שמואל להב 15/04/2024 | 18:33תתיעצי עם הרופא שלך, הוא מכיר את מצבך ויתן המלצה לטיפול שמתאים לך.הוסף תגובה
- בהמשך לתשובתך אשמח שתפרט יותר תודהרויטלי 15/04/2024 | 16:32אז מה אני אמורה לעשות? טיפולים? ניתוח והאם זה חמור? יש לציין שאני סובלת מכאבים חמורים שמקשים עליי בנשימה בעיקר בצוואר והשחמות ברכיים וכפות רגליים אשמח לתשובההוסף תגובה
- תשובת מומחה פרוש התוצאה אורתוטיסט שמואל להב 15/04/2024 | 07:112 מעלות זה זניח, 12 מעלות הן הממוצע באוכלוסיה. קיפוזיס = גיבנת, צריך להיות עד 48 מעלות מיכאן שיש כיפוף יתר בן 20 מעלות.הוסף תגובה
- תשובת מומחה המשך
- תוצאות של בדיקהאלינה 18/02/2024 | 17:07שלום . בתי עשתה צילום וזה התוצאות: סקוליוזיס בצורה S עם זווית 42 מעלות, קיפוזיס עם זווית 46 מעלות . החמרה במצבה. לפני 9.5 חדשים היה עקום מימין עם זווית 14 מעלות, קיפוזיס עם זווית 26 מעלות. אני מודאגת מאוד.😭הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה סקוליאוזיס אורתוטיסט שמואל להב 19/02/2024 | 21:16שלום, הסקוליאוזיס מצריך טיפול במחוך דחוף !! הקיפוזיס תקין. צלצלי 0522450955, שמוליקהוסף תגובה
- תשובת מומחה סקוליאוזיס
- תשובת מומחה הליכה עם LIST אורתוטיסט שמואל להב 12/01/2024 | 17:10זו הליכה המתאפיינת בכתפיים לא מאוזנות, מוזזות ממרכז הכובד של הגוף. בריאות מלאההוסף תגובה
- תשובת מומחה הליכה עם LIST
- שאלה על תוצאות צילום חזה/כתף/ועצם הבריחאורן 21/12/2023 | 18:41יש לי עקמת גם בגב תחתון וגם גב עליון עם כאבים כרוניים בחזה בגב העליון בגב התחתון ובמותיים (מקרין).. מה אפשר עוד לעשות להקל על הכאבים .. אלה תוצאות של הצילום : ממצאים: צ. בית החזה סימני אוורור יתר של הריאות. צללי הלב ומיצר תקינים. אין עדות לתסנין אלוואולרי. סינוסים קוסטופרניים חופשיים. קיפוסקוליוזיס עמוד שדרה גבי. צילום עצם הבריח משמאל. מבנה גרמי תקין. אין סימן להרס גרמי או תגובה פריאוסטלית. לקורלציה קלינית ואנמנסטית. סיכום: כמפורט בפענוח לעיל.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה כאבי גב אורתוטיסט שמואל להב 21/12/2023 | 19:39אורן בן כמה אתה? מה משקלך? וגובהך?הוסף תגובה
- תשובת מומחה כאבי גב
- תשובות לגבי פענוח MRI לעמוד שדרה עקב כאבי גב תחתוןשרון 15/11/2023 | 20:42שלום אני גבר בן 56 מתאמן 6 פעמים בשבוע בחדר כושר, ובנוסף רץ בין 12-20 ק"מ בשבוע לפני כשבוע וחצי התחילו כאבי גב תחתון ועשיתי MRI לבדוק מה בדיוק קורה נבהלתי מכל הממצאים שהופיעו בפענוח, ואשמח להסבר מה זה אומר והאם יש בעיה להמשיך בפעילות ספורט? גובה החוליות תקין. המנגיומה ב11-D. מוקד קטן בהיר ב-STIR לא ספציפי ב12-D גם יכול להתאים להמנגיומה קטנה. שינוי ניווני דיסקוגני קל ב4-L3-L3,L2-L וניכר ב5-L4-L. ציסטת שמורל בלוחית קצה תחתונה של 4L וכן שינויי מח עצם ניווניים סביב הדיסק המנוון של 5L4-L. 2L1-L- בקע אחורי רחב, ללא היצרות. 3L2-L- בקע קטן פורמינלי שמאלי עם פיסורה אנולרית, ללא היצרות משמעותית. 4L3-L- בלט. פיסורה אנלורית פורמינלית שמאלית עם היצרות קלה של הנקב השמאלי ופיסורה אנולרית קטנה פורמינלית שמאלית עם היצרות קלה של הנקב השמאלי. 5L4-L- בלט. בקע קטן מרכזי. היפרטרופיה פצטרית קלה. היצרות קלה של הריצסים הלטרליים. היצרות קלה עד בינונית של נקב שמאל וקלה של נקב ימין. ללא היצרות של התעלה המרכזית. 1S5-L- התבלטות קלה של הדיסק לשמאל עם פיסורה אנולרית באיזור פורמין שמאל עם היצרות קלה של נקב שמאלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
- כאבי גב תחתעמוס אפרתי 16/11/2023 | 19:51פתרון מעולה לבלט ו/או פריצת דיסק. שחרור הגב מכח הכובד עם מכשיר היפוך ביתי X3הוסף תגובה
- תשובת מומחה כאב בגב תחתון אורתוטיסט שמואל להב 16/11/2023 | 04:27שלום, שאלתך לא בשטח ההתמחות שלי. פנה לרופא האורתופד שהפנה אותך לבדיקה. בריאות שלמההוסף תגובה
- כאבי גב תחת
- הרינגטון רוד ואוסטאופורטסיסעצמונית 15/06/2022 | 20:40נותחתי בסוף שנות ה70 עם הרינגטון רוד, כמדומני שכבר לא מנתחים ככה, th4-l3. לאחרונה קיבלתי דיאגנוזה של אוסטאופורוזיס , האם יש איזה מניעה רפואית אורטופדיות עקרונית לקבל טיפול נגד הנל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- ניתוח סקוליוזיס הרינגטון ובצוע mriבילי 02/04/2023 | 05:41אני נותחתי בשנת 75 בניתוח שיטת הרינגטו אני יכולה לעשות צילום m.r.i ì בגב כי לא יודעים מה סוג המתכת. והאם ניתן לתקןניתוח קורם?הוסף תגובה
- תשובת מומחה הרינגטון רוד ואוסטאופורטסיס אורתוטיסט שמואל להב 15/06/2022 | 22:25אני אורתוטיסט, את השאלה הזאת יש להפנות לרופא אורטופד שיענה לך אחרי שיראה את הבדיקות שעשית. בריאות שלמההוסף תגובה
- ניתוח סקוליוזיס הרינגטון ובצוע mri
- עקמת?רועי 17/01/2023 | 03:59האם יכול להיות שעמוד השדרה ישר אך מסובב סביב הציר כך שחלק ימין מסובב לעומת שמאל?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה כאבים מוקרנים לרגל אורתוטיסט שמואל להב 16/02/2023 | 09:23היי אלישבע, נשארנו עם פתרונות מכאניים: כיוון שמנח כף הרגל וגובה הקשתות בכף הרגל משפיעים גם על עמוד השדרה אני מציע שבואי אלנו למכון כדי שנבדוק גם בצורה ממוחשבת, ללא עלות, אם את צריכה מדרסים ו/או נעליים מיוחדות. אנחנו נמצאים ברמת גן, רחוב ביאליק 7, פינת זבוטינסקי. מכון אורטופדי ברזילי-להב. תאמי מראש ב 03-6121070, אם תתקלי בקשיים או תרצי להוועץ 0522450955. לעיתים גם חגורה יכולה לעזור, שוב כשתהי אצלנו במכון נוכל לבדוק. בהצלחה והרבה בריאות, שמוליקהוסף תגובה
- עקמת בצד שמאלשחר אלישבע 16/02/2023 | 07:33אני סובלת מדלקת פרקים לופוס פיברומיאלגיה כעת יש לי עקמת בצד שמאל בבירור תדמיתי שינויים ספונדילוטים עם אוסטאופיטים. ודיסקטגוניים מקרין לרגל שמאל בצורה קשה מאוד גוררת רגל מה ניתן לעשות להקלת הכאבים מוגבלת בליקיחת תרופות עקב לופוסהוסף תגובה
- תשובת מומחה פיתול עמוד השדרה אורתוטיסט שמואל להב 23/01/2023 | 16:43רועי, בתיאוריה כן. אך בד"כ פיתול מלווה בעקמת כל שהיא.הוסף תגובה
- תשובת מומחה כאבים מוקרנים לרגל
- ביקורת אחרי בגרות- עקמתנאוה 22/01/2023 | 11:20שלום רב, בני היה במעקב בשל עקמת קלה. האם יש צורך בעוד מעקב גם אחרי הצבא? מעולם לא טופל בילדותו. תודותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
- ביקורת ע"ששמוליק 22/01/2023 | 11:33עקמת קלה שלא היתה צריכה טיפול במחוך לא צריכה מעקב.הוסף תגובה
- ביקורת ע"ש
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמתפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם