פורום ניתוחי אף
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מתעניין בניתוח וחייב את עזרתך להבין משהו
רציני 16/05/2024 | 12:45יש לי מספר גבוה במשקפיים(-7 פלוס צילינדר) ואני חייב להיות איתם בשביל לתפקד, ממה שהבנתי בשבוע הראשון יש מין סד על האף שאפשר לשים עליו את המשקפיים אבל כשמורידים אותו - מה אז? ההמלצה היא לא לשים משקפיים 6 שבועות כי זה יכול לגרום לשינויים לא? אפשר לשים עדשות מגע אחרי שבוע? ואם לא או שאני לא מתאים להרכבת עדשות - יש פתרון אחר לנושא? כי אני עובד מול לקוחות פרונטלית ביומיום אז לשים פיסת קרטון על האף זה קצת בעייתי עבורי.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פתרון להרכבת משקפיים לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 20/05/2024 | 18:37כן אפשר לשים משטח סיליקון על העור ועליו משקפיים, עדשות מגע אתה יכול להרכיב בכל שלב מיום לאחר הניתוח.
-
-
הרמת קצה האף בלייזר
שחר 26/07/2020 | 15:00היי שמעתי על השיטה של הרמת אף בלייזר הם עושים זאת במרפאת נרקיסיה, רציתי לשמוע האם זה מסרטן ? כי הלייזר חודר מאוד עמוק. והאם בתור מנתח אף אתה מכיר את השיטה ויכול להעיד האם אכן זה עושה שינוי? האם יש סיכוי גדול לא-סימטריה או צלקות? אני מעוניינת בשינוי מזערי באף, לא רוצה ניתוח ולא רוצה למלא אותו משום שזו אינה הבעיה, רק רוצה להרים את קצה האף, אודה לתשובה בנושאפתח בחלון חדש-
פיסול אף,
מרווה 20/05/2024 | 17:58לא כל כך הבנתי שנפלת בפח, האם זה מזיק? או שזה שקרי ואין תוצאות לזה? -
תיקון אף במרפאת נרקיסיהה
אסתר 08/03/2024 | 16:29ממש אשמח לשמוע אני בהתלבטות גדולה לעשות את זה -
לשחר
עמית 23/04/2023 | 19:45גם אני נפלתי בזה לאחרונה, אם את רוצה ליצור קשר אני רוצה לוודא שלא עוד יפלו בזה -
תשובה
שחר 14/04/2023 | 23:36כן עשיתי, אעות חיי לא להתקרב -
נרקיסיה
נוי 01/12/2022 | 08:07היי שחר עשית בסוף? גם אני ההתלבטות לגביהם -
תשובת מומחה לא מכיר את ההליך המתואר
ד"ר יעקב בר 15/08/2020 | 12:53
-
-
רווח בין האף לשפתיים
דינה 01/05/2021 | 23:30שבועיים אחרי ניתוח אף, למה הרווח בין השפה לנחריים גדל? זה קורה תמיד בניתוחים קוסמטיים? אמור להצטמצם בהמשך?פתח בחלון חדש-
ניתוח אף
אור 15/05/2024 | 17:44היי אני יודע שעבר זמן מאז אבל בדיוק עשיתי ניתוח אף והורידו לי את הגבס ומרגיד אותו דבר אחרי כמה זמן זה עבר אצלך -
רווח בין שפה עליונה לנחיריים גדול
שרה 18/05/2021 | 21:53מצטרפת לשאלה. שבועיים וחצי אחרי הניתוח. הרווח בין השפה העליונה לנחיריים נראה גדול ויותר מזה השפה העליונה כאילו מתוחה כלפי מטה. האם זה אמור להשתחרר??? ממש בלחץ מזה
-
-
קולומלה נפולה
יוניקורן 09/05/2024 | 03:13היי דוקטור, עשיתי ניתוח אף לפני 7 חודשים, האף ההתחלתי שלי אינו היה גרוע, היה קטן ביחס לפנים שלי ופשוט נשרי עם קולומלה משמעותית וגבנון ממש קטן. יש לי עור עבה, בתחילת ההחלמה של הניתוח האף היה מורם מחוטב ועומד וממש אהבתי אותו אפילו שהיה מעט נפוח, כיום הוא ירד משמעותית וקצה האף+הקולומלה כבר לא מורמים כפי שהיו והכי מפריע לי הקולומלה שזו הרקמה בין הנחיריים שעושה מראה אף נפול וארוך במיוחד ממקדימה. מה הפיתרון להסיר את הקולומלה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קולומלה
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/05/2024 | 19:33אנא פני לרופא המנתח ובקשי ממנו לתקן את הבעיות אותן הזכרת.
-
-
ניתוחי אף לא פולשניים לעומת פולשניים
מתלבט 01/05/2024 | 14:52מתלבט לפני החלטה לניתוח אף... תוכל להסביר מהם היתרונות והחסרונות של ניתוחי אף לא פולשניים (ללא ניתוח) בהשוואה לניתוחים פולשניים? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח פולשני ולא פולשני
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/05/2024 | 19:31ניתוח הוא פרוצדורה פולשנית, פרט לניתוח יש הזרקות. במידה ואינך מעוניין בניתוח אף פנה לד"ר אשר מבצע הזרקות באף.
-
-
שקע לאחר ניתוח אף
ענבל 29/04/2024 | 13:34שלום דר לפני 8 חודשים עברתי ניתוח פלסטי באף עם יישור מחיצה. אני מאוד מרוצה מהמראה החדש של האף. אך מטריד אותי שיש שקע באף בצד ימין. ואם אני מרכיבה משקפיים יוצא לי כמו חור באזור השקע ולוקח מספר ימים עד שזה ייעלם. הרופא שלי טוען שעם הזמן השקע ייעלם והעצם מתמלא לבד. האם זה אפשרי? והאם אתה לא ממליץ לי להרכיב משקפיים בכלל?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שקע לאחר ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 30/04/2024 | 18:51ממליץ לפנות חזרה אל הרופא שנה מיום הניתוח.
-
-
שמירה על תוצאות ניתוח אף
נויה 25/04/2024 | 09:30שלום, כיצד אוכל לשמור על תוצאות ארוכות טווח לאחר ניתוח אף? תודותפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שמירה על תוצאות ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 30/04/2024 | 18:49התוצאה שהושגה לאחר שנה אמורה להישאר לשנים רבות בהתאם למה שבוצע בניתוח, אין דרך מיוחדת לשמור על התוצאות שהתקבלו לאחר שנה.
-
-
ניתוח אף נוסף אחרי ניתוח ראשוני
עמרי 16/04/2024 | 10:18שלום ד"ר, אשמח לדעתך מתי מומלץ לבצע ניתוח אף נוסף (ריביזיה) לאחר ניתוח ראשוני? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף שני
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 30/04/2024 | 18:48ניתן לבצע ניתוח אף מתקן לפחות שנה לאחר הניתוח הראשון, בדרך כלל כאשר מדובר בעור עבה יש לחכות זמן ארוךיתר.
-
-
בליטה חצי שנה לאחר ניתוח
מוטרדת 21/06/2017 | 00:35ד"ר בר שלום, לפני חצי שנה נותחתי על ידך והתוצאה יצאה מוצלחת מאוד לשמחתי. עם זאת, בימים האחרונים פתאום הבחנתי במעין בליטה קטנה בגשר האף, אחת שבהכרח לא הייתה קיימת קודם לכן, והיא מאוד מפריעה לי. מנסיונך, האם זו תופעה שידועה כחולפת או שמצריכה בדיקה? והאם סביר שתופיע לאחר חצי שנה מיום הניתוח? תודה ויום מקסיםפתח בחלון חדש-
בליטה עצם בגשר האף
Vax 27/04/2024 | 13:04שלום ד'ר בר גם אני נותחתי על ידך ויש לי את אותו המקרה חודש לאחר הניתוח בליטה בגשר האף כמין פצעון כזה -
תשובת מומחה בליטה
ד"ר יעקב בר 21/06/2017 | 13:24עם ירידת הנפיחות במהלך השנה הראשונה תיתכן הופעת אי בדירויות תת עוריות כאלה ואחרות. יכול להיות שמדובר בבליטת עצם קטנה. בואי לבדיקה ונחליט אם יש צורך בפעולה כלשהי.
-
-
בליטה גרמית בעצם האף לאחר ניתוח.
אנסטסיה 19/03/2021 | 18:44שלום. אני חמישה חודשים אחרי ניתוח. לפני כחודש וחצי יצאה לי מין פלולה בגשר האף בליטה ניראת כמו פיצעון . עשיתי צילום רנטגן והיה רשום בליטה גרמית בעצם האף. האם עליי לעשות ניתוח חוזר כדי לסדר זאת ? למה זה קורה האם זו טעות של המנתח?פתח בחלון חדש-
בליטה גרמית
Vax 26/04/2024 | 19:30ד'ר יעקב בר אני חודש אחרי ניתוח וגם לי יצא בליטה גרמית למעלה בגשר האף שיותר מורגש רק בפרופיל צד שמאל רואים עיוות קטן כמין פצעון קטן -
בליטה גרמית בעצם האף לאחר ניתוח.
Anastasia 26/03/2021 | 15:57בגלל שאני לא אוהבת את התוצאה של הניתוח אני פוחדת לסמוך על המנתח שעשה לי את הניתוח ושוקלת לטוס לטורקיה לתקן. השאלה אם אפשר לבקש מהמנתח איזשהו החזר כספי אפילו חלקי כי התיקון הוא יקר והבליטה הזו היא בולטת -
תשובת מומחה בליטה גרמית
ד"ר יעקב בר 26/03/2021 | 15:43לעיתים נותרות בליטות גרמיות קטנות שאינן מורגשות במהלך הניתוח. זו אינה טעות, אלא סיבוך העלול להתרחש. מצריכה ניתוח תיקון לא מסובך. המטופל משלם בד״כ את עלות חדר הניתוח בלבד. אפשר לסכם תנאי ניתוחים חוזרים או מתקנים עם הרופא מראש.
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים