פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 2
-
הזרקת אמיליאןשרון 30/10/2024 | 23:18לפני כ10 ימים הוזרק לי באמצעות קנולה חומר שנקרא אמיליאן בקו הלסת...ומאז האזור מאד נפוח. ללא שיפור. האם ניתן להמסה? ומה המשמעות אם כן. קבעתי תור לרופאה אך אשמח לחוות דעתך. תודה מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 31/10/2024 | 07:48אמיליאן זאת חומצה היאלורונית ולכן ניתנת להמסה. הרופא מזריק נוזל שמכיל את האנזים שמפרק את החומצה. בימים הראשונים האזור יותר נפוח אבל בהדרגה יורד. בכל מקרה לפני החלטה על המסה אני הייתי מנסה לבצע עיסוי מקומי בכח ולהשטיח את החומצה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
-
גוש אחרי רדיאסאנונימית 15/11/2020 | 06:58שלום רב, לאחר הזרקת רדיאס בקמטי חיוך ההולכים מהאף לפה, נוצרה לי נפיחות וגוש בצד שמאל שהפיל לי את השפה כלפי מטה, וכאב. לאחר. לאחר שבועיים ללא שינוי הרופאה הזריקה לי חומר הממיס את הרדיאס ומסתבר שאני אלרגית. מפה לשם הגעתי למיון לקבל זריקת סטרואידים. העניין הוא שעדיין נשאר שם גוש קטן, שכואב לי במגע, וגם נראה לא יפה אסתטית. עכשיו כשאין אפשרות להזריק לי חומר להמסה, מה עוד ניתן לעשות..? עבר חודש וחצי מהזרקת הרדיאס. תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 27/10/2024 | 08:00יכולה להיות בצקת מקומית שתחלוף בתוך מספר שבועות. לא ניתן להמיס רדיאס .הוסף תגובה
-
רדיאס
שולה 23/10/2024 | 16:31הנפיחות הצליחה לרדת? הזריקו לי גם ועברו 3 יימים ואני מרגישה מאוד נפוחה סוג של בצקת . הבנתי שלא ניתן להמיס אך 30/ מזה כן אפשריהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רדיאס מדולל לשיפור מרקם העור באזור הבטן
ד"ר מוני פרידמן 14/12/2023 | 07:58מזריקים רדיאס מדולל תת עורי בכדי לשפר את מרקם העור. אין שום אפשרות להגיע לחלל הבטן עם מחט או קנולה . אין שום הגיון בזריקה עמוקה. תסירי דאגה מליבך. גם עם יש גושים קטנים אחרי ההזרקה הם חסרי משמעות יתמזגו עם הזמןהוסף תגובה
-
רדיוס בבטן
ליאת דקל 13/12/2023 | 22:04שלום, הזריקו לי אתמול רדיאס בבטן באיזור הטבור, האם יש בזה סיכון ? עלי לציין שביום שישי האחרון עשיתי בדיקת קולנוסקופיההוסף תגובה
-
תודה רבה
א 13/12/2020 | 21:08המון תודה על כל התשובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 13/12/2020 | 19:36אפשר לנסות לדלל עם מים סטריליים. לתגובה הדלקתית שמסביב אפשר לנסות סטרואידים . מתנצל אבל לא מכיר עוד משהו שבאמת יעיל בזירוז הספיגה.הוסף תגובה
-
לא רק בצידי הפה
א 09/12/2020 | 19:51תודה על הסבלנות. פשוט הרדיאס מסתבר לא הוזרק רק בצידי הפה. הוא הוזרק גם מעט מתחת לעצם הלחי, משום מה. וכרגע זה נראה כאילו יש לי אוכל בשני צידי הפה, כמו שאוגר אוסף בפיו? ואני פשוט תוהה... וזה פשוט הולך ונהייה תפוח יותר ונראה כל כך רע. והשאלה אם כמו שאמרת, אין אפשרות להמיס, האם יש אפשרות לעזור לזרז את תהליך ההתפוגגות שלו מהגוף? האם סטרואידים יעזרו? ממש קשה לי עם זה שאני צריכה להסתובב ככה שנה עד שיתחיל לפוג מעצמו.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 02/12/2020 | 21:54אני מניח שלא הוזרק לך כמות משמעותית בצידי הפה אבל עדיין הרדיאס ייספג במשך מספר חודשים. יתכן וחלק מהגוש זאת הדלקת ואז הגוש ייספג יותר מהר. צריך סבלנות בסוף הכל יחלוף.הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
אנונימית 02/12/2020 | 20:57כמה זמן עד שהרדיאס נעלם...? זה הוזרק לי בצורה ממש לא נכונה וכעת יש לי נפיחות באיזור הלחיים שליד קמטי הצחוק וזה נראה ממש לא טוב... כמה זמן לוקח לחומר עצמו להתפרק ולהיעלם? אין שום דבר שניתן לעשות?! תודה מראש.הוסף תגובה
-
גוש דלקתי אחרי רדיאס
פרידמן 30/11/2020 | 15:08יתכן וזהו גוש דלקתי.הזריקו לך כל מה שניתן בניסיון להוריד את הדלקת שסביב הגוש. כמו שכתבתי לא ניתן להמיס רדיאס ותצטרכי להעזר בסבלנות. זה יעלם אבל יקח זמן. הטיפול שאת מקבלת זה נגד התגובה הדלקתית והדלקת. זה לא יעלים את הגוש אולי את הדלק שסביבו.הגוש יעלם בהדרגההוסף תגובה
-
המשך
אנונימית 26/11/2020 | 17:32החומר הממיס היה- (מעתיקה מה שכתוב במכתב איתו הגעתי למיון בגלל התגובה האלרגית) הזרקה של הילאז+דיפרוספאן+5FU, לאיזור הנפיחות בשפה להפגת הנפיחות. יש שם גוש עדיין. והוא כואב ונפוח. ואני על אנטיביוטיקה כבר שבוע מינון של 750 פעמיים ביום של ציפרודקס ואניטיהיסטמינים פעמיים ביום ואין שום שינוי לא בגוש ולא בכאב. ובכללי זה נראה רע כי זה מעוות לי צד אחד של הפה והשאר פשוט נפוח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 15/11/2020 | 08:50היי , היתי רוצה לדעת איזה חומר ממיס הזריקו לך וגם לך חשוב מאוד לרשום בדיוק מה שם החומר. מוזר כי לרדיאס אין ממש חומר ממיס. אפשר לדלל עם מים פיזיולוגים. השאלה אם זה היה רדיאס או אחד התחליפים. אני לא יכול ליעץ בלי בדיקה . יתכן וזה שארית או אולי תגובה דלקתית מקומית. האם זה אדום וחם? אם לא אז תנסי קצת מסז. זה אמור לעבור עם הזמןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רדיאס
-
הזרקת סקולפטרהHANIA ZOBEDAT 27/10/2024 | 06:45שלום ד"ר רציתי לשאול אני עברתי הזרקת בוטקס וסקולפטרה אתרי כמה זמן אפשר להתחיל טיפולי שיניים עקירה והשתלה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפולי שיניים
ד"ר מוני פרידמן 27/10/2024 | 07:58אחרי בוטוליניום וסקולפטרה אין בעיה בטיפולי שיניים .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפולי שיניים
-
חומצה באףמלי לוי 27/10/2024 | 00:14שלום ב2.4.24 עשיתי פיסול אף אני לא רואה שינוי משמעותית ומעוניינת לעבור ניתוח אף. נקבע לי ניתוח אף ל17.11.24. האם יש סכנה לעשות ניתוח שיש עוד חומצה ? כמה זמן עלי להמתין ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניתוח אף וחומצה
ד"ר מוני פרידמן 27/10/2024 | 07:56את חייבת לעדכן את המנתח. חלק מהמנתחים מבקשים להמיס את החומצה לפני הניתוח. בכל מקרה אין שום סכנה לנתח אף לאחר הזרקת חומצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח אף וחומצה
-
האם מותר לעשות HIFU (גלי אולטרסנד) לאחר הזרקת סקלפטורהורד 23/10/2024 | 13:14שלום, עשיתי טיפול סקלפטרה האם ניתן חודש אחרי לעשות טיפול HIFU גלי אולטרסנד .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מיכשור אחרי ביוסטימולטורים
ד"ר מוני פרידמן 23/10/2024 | 20:41אין בעיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מיכשור אחרי ביוסטימולטורים
-
המסת חומצה היאלורונית - רסיטלן סאב קיוBAMBI 11/09/2017 | 01:45שלום רב, לפני למעלה מ 3 שנים הוזרקה חומצה היאלורונית ללחיים, מאוד לא אהבתי את התוצאה וביקשתי להמיסה, אכן עברתי 2 נסיונות כושלים (לפני כ 3 שנים לערך) שיצרו מראה מאוד לא סימטרי, כיום נשארתי עם לחי שמאל תפוחה ועם גבשושיות בסמוך לארובת העין (שנראה שזו מהלחי לכיוון העין..) שיוצרות מין שקע תחת העין מאוד לא אסתטי. בצד ימין נשארו גבשושיות בעיקר (נראה שגם הן נדדו מהלחי) בקפל החיוך ומכיוון שישנה נפיחות מסויימת באזור זה כתוצאה מהגבשושיות המקום נראה נפול ולחלוטין לא זהה לצד שמאל, לציין שאנני מעוניינת לחזור לרופאה שביצעה את ההליך מאחר והיא ביצעה עוד מס דברים בפניי שלא היו בסמכותה לעשותם. שאלתי היא כזו, האם ישנה אפשרות להמיס את הגבשושיות הללו, העניין מפריע לי כבר מס שנים ומשום מה אני לא מוצאת רופא שמוכן לנסות להמיס את הגבשושיות ולהחזיר במידת מה לפניי את הפרופורציות הטבעיות שכלכך אהבתי. אנני רוצה בשום אופן עוד חומרי מילוי, כרגע רק להמיס את החומר הקיים. האם אתה מבצע הליך שכזה? ואם אכן מה רמת הסיכון בחומר ההמסה והאם התוצאות משביעות רצון? קרי ממיסות את כל החומר/גבשושיות הכעורות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 13/10/2024 | 17:46אני מכיר ר' את ד"ר דניאל קידר. דרך המזכירה רבקה 0524540705הוסף תגובה
-
המסת חומצה היאלרונית בעפעפיים עליונות.
חנה פרנקו 13/10/2024 | 17:35ד"ר מוני פרידמן. האם תוכל להמליץ לי על רופא שממיס חומצה היאלרונית ב US ? מדובר בעפעפיים עליונות עם בצקות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות מאוחרת
ד"ר מוני פרידמן 10/04/2024 | 11:18היי אילנה. ראשית הבעיה תפטר ואין לך מה לדאוג. יש תגובה מאוחרת של נפיחות לפעמים וזה כנראה מה שקרה. אני ממליץ על המסה תחת us. אני בטוח שתמצאי יש מספר רופאים שמבצעים את זה. היתרון שניתן לדייק להמיס רק את השם שצריך. אנטיביוטיקה א וסטרואידים במשחה לא תעזור. אפשר לקחת אנטיביוטיקה אבל כדאי שתפני לאחר מהרופאים הללו והם יפתרו לךאת הבעיההוסף תגובה
-
חומצה הלרונית נפיחות בצד שמאל בצידי האף ולמונרי.
אילנה 09/04/2024 | 16:06לפני חודשיים ביצעתי הזרקה של חומצה הילרונית בארצות הברית. היום ישנה נפיחות וכמו גוש בצד שמאל של הלחי.באיזור ההבעה.. מה ניתן לעשות ואם לא להעמיס האם המצב יחמיר. הנפיחות גבוהה מאוד בשעות הבוקר לאחר ההתעוררות ובהמשך גם. השתמשתי במישחה אנטיביוטית וסטרואידית אך לא העייל. מה אני אעשה ??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 26/11/2023 | 08:16בגוף נמצאים בכל עת 15 גרם חומצה עצמית מתוכם 5 גרם שמשתחלף כל יום. הסיכוי בפגיעה בחומצה עצמית אפסי. החומצה המוזרקת שונה, והיא בצורת ג'יל. היא נותנת תמיכה מסוימת לרקמות וויש לה יכולת הרמה כך שהמסתה גורמת להשטחה הרקמות. המסת החומצה גורמת לחזרת הרקמה למצב הבסיסי שהיה לפני ההזרקה.הוסף תגובה
-
המסת חומצה בשפתיים
Shiraz 20/11/2023 | 20:17היי לפני שלושה ימים המסתי חומצה בשפתיים התחתונות עכשיו אני מרגישה שהן ממש דקות יותר ממה היו (היו לי שפתיים עבות למטה) יש סיכוי שההמסה פגעה ברקמה הטבעית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 19/12/2022 | 20:43אין סכנה מההליך עצמו. הסכנה היא מתגובה אלרגית אשר עלולה להתרחש להיאלורונידז . מצב מאוד נדיר.במיוחד מי שרגיש לעקיצות דבורים .הוסף תגובה
-
המסת חומצה
תמר 19/12/2022 | 20:37תהליך המסת חומצה באף האם זה מסוכןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות
ד"ר מוני פרידמן 14/12/2022 | 00:34יתכן וזה שטף דם , תגובה מקומית ואם זה הופיע בימים האחרונים אפילו זיהום . כמובן יכול להיות הזרקה לא סימטרית. בכל מקרה תגשי לרופא המזריק לאיבחון ומתן טיפול מתאיםהוסף תגובה
-
הזרקה בעצם הלחי
סאז 13/12/2022 | 20:48שלום לפני שבועיים הזריקו לי בעצמות הלחיים אלא שצד אחד נראה כאילו התנפחתי מכאן שן האם זה אומר שהחומר הוזרק במקום לא נכון זה מאוד מפריע לי. מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2022 | 16:05ממליץ שתגשי לרוופא שהזריק לך. זאת.אחריות שלו ממחיר המסה אצפ רופאים אחרים ינוע בין 1500 ל3000 שח.הוסף תגובה
-
המסת גוש בצידי האף אחרי הזרקת חומצה היאלרונית לפני כמה שנים.לפני
שרונה 30/07/2022 | 15:49מעוניינת להמיס גוש שנוצר אחרי הזרקת חומצה היאלרונית בצידי האףהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 26/10/2021 | 00:26עד כמה שאנחנ יוודעים ההיאלז אמור להשפיע משמעותית רק על חומצה היאלורונית מהזרקות. החומצה שהגוף מיצר בעלת אורך חיים קצר של מספר ימים עד להתחדשות .הוסף תגובה
-
המשך
אסתי 25/10/2021 | 21:43היי ד"ר.. האם המסה פוגעת בעור? עושה קמטוטים? פעם המיסו לי נזוליבייל ונהיו לי קמטי אקורדיון בלחייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכונים
ד"ר מוני פרידמן 24/05/2021 | 08:21מאוד נדירים. העקרי שבהם תגובה אלרגית קשה. הנפצות בעקר נפיחות בימים הראשונים וחוסר סימטריה כאשר החומצה מומסת. בדרך כלל יש צורך במספר המסותהוסף תגובה
-
המסה
בתיה רז חלפון 24/05/2021 | 05:37האם כרוכים סיכונים בהמסה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה לאחר 3 שנים
ד"ר מוני פרידמן 11/09/2017 | 17:45רוב ברופאים לא אוהבים לבצע המסה עקב חוסר השביעות רצון של המטופלים הן לפני והן אחרי ההמסה. יש מקרים שרופאים המיסו חומצה ונתבעו על ידי המטופלים ביחד עם הרופא המזריק. בכל מקרה 3 שנים לאחר הזרקה החומצה הייתה צריכה להיספג. כנראה נוצרו גרנולומות שזה תגובה של הגוף לחומר זר והטיפול יותר מסובך ויותר ממושך. אני לא חושב שיש סיכון מיוחד מאחר והמיסו לך בעבר ללא תגובה אלרגית. הבעיה שלא ניתן לשלוט בהיקף ההזרקה וההמסה דבר שלפעמים יוצר עיוותים . כעקרון משתדלים להזריק נקודתי לכל גבשושית במידה ונוצרה מהזרקת חומצה היאלורונית . את יכולה להגיע ליעוץ ולאחריו תקבלי מספר אופציות טיפוליות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
-
אסימטריה בפניםמרגלית 08/10/2024 | 11:56בת 60 . בשנה האחרונה ירדתי במשקל באופן ניכר וכך הפנים שלי שהיו ללא קמטים נפלו מטה והופיעו בעיקר קמטי מריונטה ודלדול לחיים . נראה כי היתה ספיגת עצם גדולה בלסת התחתונה והופיעה אסימטריה בין שני צידי הפנים .עברתי פעמיים מילוי מעל עצמות לחיים ובשקעי העיניים אך בכל פעםהחומר נספג ואין שום השפעה על האסימטריה בעוד בצד השני תוצאת ליפט מעולה . בתכנית עיצוב קו הלסת . האם עלי להפסיק את ניסיונות התיקון בחומצה היאלורונית ? האם לעבור לשיטת מילוי אחרת שיכולה להבטיח תיקון ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקות
ד"ר מוני פרידמן 08/10/2024 | 13:00ממליץ שתנסי חומרים כגון רדיאס או אלנסה. אילו חומרי מילוי שהם לא חומצות ופחות נספגים. גם חומצות מאוד סמיכות כגון סטילז XXL וולוקס של ג'יובידרם בקו לסת וסנטר יכולה לעזור. לא בטוח שהיתי ממלא את הלחיים שוב ללא מילוי של קו הלסת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקות
-
הפלה חודשיים לאחר הזרקת בוטוקסליאור 04/10/2024 | 11:24שלום וברכה, אני בת 40 ולפני 8 חודשים ילדתי. נכנסתי להריון נוסף ספונטני לפני חודשיים ובחישוב שעשיתי זה נעשה בערך חודשיים וחצי לאחר הזרקת הבוטוקס במצח. שבוע 7 בדיקת us ראשונה שבה נצפה דופק. שבוע 9 הפסיק הדופק. עכשיו קראתי שאסור בתכלית האיסור להזריק בוטוקס גם לפני הכניסה להריון האם יש קשר בין הפסקת הדופק וההפלה שעברתי לבין הזרקת הבוטוקס חודשיים וחצי לפני??? אם אני מתכננת עוד הריון, האם אתה ממליץ לי להימנע כרגע מהזרקות?? תודה ושנה טובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בוטוליניום טוקסין והריון
ד"ר מוני פרידמן 04/10/2024 | 12:49עד כמה שידוע אין קשר. הכמות המוזרקת היא קטנה ומכוונת לאזורים ספציפיים בפנים. מולקולת הבוטוליניום גדולה יחסית והחומר עצמו נפלט מהגוף תוך מספר שעות מרגע ההזרקה . אין הוכחות שזה עלול לגרום להפלה או כשלים אחרים בעובר.מניסיוני מזריקים לא פעם לנשים בתחילת ההיריון מאחר ולוקח מספר שבועות עד שמבינים שהאישה בהריון וזה לא איחור במחזור שלפעמים קורה. גם בדף של הוראות נגד להזרקת בוטליניום אין איסור גורף לא להזריק בהריון, אבל לא מומלץ מאחר ואין מחקרים שהוכיחו שהבוטוליניום בטוח או לא בטוח לפני הריון. תמשיכי להזריק כל זמן שאת לא בהריון אבל אם את חושבת שאת בהריון אל תזריקי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום טוקסין והריון
-
בוטוקסדנה 05/12/2018 | 00:37לפני כחודש הזרקתי בוטוקס למצח אתמול קיבלתי מכה חזקה במצח ויש לי בלוטה שמתי קרח ירד קצת האם יש מקום לדאגה בגלל הבוטוקס?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אלכס
אלכס 01/10/2024 | 09:54תודה רבה <3הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 01/10/2024 | 09:30הסיבה להמנעות מפעילות ספורטיבית ל24 שעות זה בכדי לא להמריץ את מחזור הדם וכך לפזר את הבוטוליניום.בנוסף מומלץ לא להתקלח עם מיים חמים מאוד ביום ההזרקה כדי לא להרחיב את הכלי דם ולגרום לפיזור החומר לשרירים שלא התכוונו להזריק בהם. אלו המלצות ישנות שלא ברור בכלל מה המשמעות שלהם אבל אף אחד עדיין לא משנה אותם.הכי חשוב להקפיד ב4 שעות לאחר ההזרקה. בכל מקרה זה קשור לזרימה מואצת של הדם ולא לחבלה נקודתית.הוסף תגובה
-
אלכס
אלכס 01/10/2024 | 09:20תודה רבה ד"ר,אני בת :) אז למה אסור להתאמן 48 שעות שעות אחרי? זה לא מהחשש לקבל מכה ,בידיוק מה שקרה לי ...הבת שלי פתחה עלי מגירת מטבח ...על המצח כשעתיים אחרי ההזרקה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מכה
ד"ר מוני פרידמן 30/09/2024 | 21:51אלכס הפורום מנוהל על ידי. התשובה שלי היא שאתה יכול להיות רגוע לא יקרה כלום עכשיו נמתין לתשובות של עוד מטופלים שינסו להרגיע אותךהוסף תגובה
-
מכה לאחר בוטוקס
אלכס 30/09/2024 | 21:32הזרקתי בוטוקס ואחרי כמה שעות קיבלתי מכה במצח,מתה מפחד שעכשיו זה יתפזר לא טוב או משהו,אשמח אם מישהו ירגיע אותיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוליניום טוקסין
ד"ר מוני פרידמן 05/12/2018 | 06:38היי דנה את יכולה להיות רגועה, אין שום סכנה של פיזור הבוטוליניום אפילו יום לאחר ההזרקה.הוסף תגובה
-
אלכס
-
חומצה בשפתייםרוני 30/09/2024 | 07:33היי דוקטור, האם מותר להשתמש בקרם להסרת שיער בשפם כשיש חומצה בשפתיים? זה חודר? יכול להמיס? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרמים
ד"ר מוני פרידמן 30/09/2024 | 07:53לצערינו שום קרם לא חודר את כל שכבות העור ( למרות ההבטחות) ולכן את יכולה להשתמש באיזה קרם שאת רוצה ובכל אזור שאת מעוניינת ללא חשש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרמים
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הסרת נקודת חן
- סקולפטרה
- ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה