פורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה - עמוד 94

-
פין עקום
דרור 06/02/2013 | 13:27צהריים טובים ד"ר, יש לי סוכרת ולאחרונה שמתי לב שהפין שלי עקום בזמן קיום יחסים. משהו שלא היה לי קודם. אני בן 48. האם זה מסוכן ומשהו שדורש בדיקה או שזה טבעי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עקמת הפין וסכרת
דר' נחום זילבר 07/02/2013 | 00:01י הופעת עקמת בחולי סכרת שכיחה יותר מאשר בכלל האוכלוסיה. זה לא מסוכן אלא אם זה יחמיר ויגרום לכאבים בזמן יחסי המין אז יש מקום לטיפולהוסף תגובה
-
-
שימוש בלידוקאין 5%
גאי 05/02/2013 | 21:22שמי גאי ואני כמעט 40 לאחרונה חל שינוי בתיפקוד המיני שלי שפיכה מהירה מאוד אמרו לי שאפשר להשתשמש בלידוקאין זה מאלחש את המקום ונותן זמן יותר לאקט האם התרופה מזיקה איך שהוא? שאלה שנייה.לגבי סיאליס האם גבר בריא מאוד יחסית יכול ליטול גלולה של 20 מ"ג? זה גורם לסחרחורת או אלו בעיות מסוכנות? תודה רבה !!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שפיכה מהירה גיל 40
דר' נחום זילבר 06/02/2013 | 11:25פליטה מהירה או שפיכה מוקדמת אופיניים לגילאי +20-30 . בגיל מבוגר יותר עם נסיון מיני מתקדם אין הפרעה התנהגותית כמו אצל צעירים אלא בעיה אורגנית פיזיולוגית שמתפתחת ולכן יש מקום לבירור אורולוגי ולא להשתמש בתרופה ללא צורך. לגבי סיליס לגבר בריא אין בעיה אולם צריך לקבל מרשם מרופא השואל כמה שאלות לפני מתן המרשםהוסף תגובה
-
-
תפקוד מיני לאחר כריתת ערמונית
יוחאי 05/02/2013 | 17:24אני בן 58, עברתי ניתוח כריתת ערמונית עקב מחלה ממארת. מאז הניתוח אין לי זקפה ואף נעלם לי החשק המיני. מה אפשר לעשות? הרופא בבי"ח אמר לי "שזה מה שיש". אני לא בטוח שאני רוצה להתחיל לקחת כדור שעולה מאות שקלים עבור פעם אחת. הכוונה לכדור ויאגרה. יכול להיות שאני טועה לגבי המחיר אבל אני רוצה לשמור על הכבד שלי. אשמח לשמוע את דעתך המלומדת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר זקפה לאחר כריתת ערמונית
דר' נחום זילבר 05/02/2013 | 20:51אחד הסיבוכים המוכרים והידועים לאחר כריתה רדיקלית של הערמונית הוא פגיעה בתפקוד מיני ברמות שונות. הירידה בזקפה או היעלמותה בכלל קשורה לנזק לכלי הדם והעצבים המוליכים לפין. בתחילה ניתן לנסות את הכדורים מסוגים שונים כפי שכתבת(הם לא כ"כ יקרים) אולם לרוב הם לא עוזרים וצריך להתחיל טיפול בהזרקות לפין שהינו בעל הצלחה של קרוב ל100%. בהצלחההוסף תגובה
-
-
ויאגרה
יוסי 05/02/2013 | 17:05ערב טוב, שמי יוסי ואני בן 55. מזה חמש שנים אני משתמש בויאגרה ולאחרונה התחלתי להשתמש גם בלויטרה. האם אפשר לעשות טיפול אחר שלא יפריע לי ולספונטניות ואהיה כמו שהייתי לפני 10 שנים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סקס ספונטני וגלי רעד קולי
דר' נחום זילבר 05/02/2013 | 20:46ניתן לנסות גם כדורים אחרים. בשנתיים האחרונות יש טיפול בגלי רעד קולי המתאים לגברים שמגיבים טוב לכדורים ויש להם זרימת דם טובה בפין.המטופלים אצלי שעברו אבחון מדויק לפני הטיפול וטופלו ע"י רופא מומחה בתחום הראו הצלחה יפה ורובם לא משתמש יותר בכדורים.וכן - הספונטניות חזרה.הוסף תגובה
-
-
רוצה תפקוד מיני נורמלי
אליעזר 05/02/2013 | 18:41אני בן 62 נשוי. יש לי במשפחה מחלה של לחץ דם גבוה. אני מטופל בהרבה תרופות אבל אין לי מחלות אחרות ואני לא מעשן. למה אני לא מצליח לקבל זקפה נורמלית כבר יותר משנה? למרות שנורמלי זה יחסי אבל אני מניח שאתה מבין את כוונתי. הכדורים שלקחתי לא השפיעו עלי והפסקתי לקחת אותם. עם זאת הייתי רוצה להמשיך בתפקוד מיני נורמלי. תודה ד"רהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תרופות לח"ד גבוה וירידה בזיקפה
דר' נחום זילבר 05/02/2013 | 20:44ידוע שחלק מתרופות המורידות לחץ דם משפיעות על הזקפה ו"מפילות" אותה בעיקר לאחר החדירה. הייתי ממליץ שתפנה לאורולוג לקבלת טיפול אולם אם זה לא יועיל ישנם טיפולים נוספים. הרבה בריאותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
שופכה מיקרוסקופית
-
תרבית שתן
-
נוגדני עגבת
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
פוספומיצין
-
פירידוסטיגמין
-
מונחים קשורים
-
אבנית
-
רצפת האגן
-
חיים עם סרטן הערמונית
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית