פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
- תולעים חוזרים לילדים בני 4 ו 7אירה 31/10/2023 | 09:39שלום, כל חודש וחצי חודשיים בערך, חוזרים התולעים אצל שני הילדים שלי. אני ניסיתי כל מי תכשירים, שמנים, משחות ואפילו ורמוקס. שום דבר לא עוזר… מיואשת כבר, איך ניתן לעזור ??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה תולעים סנדרה מישאל 31/10/2023 | 14:37שלום אירה, ניתן לטפל בקלות על ידי הומאופתיה קלאסית. כל מה שעליך לעשות זה לפנות למטפל מוסמך באיזור מגוריך, להתאים רמדי אישית לכל ילד והתולעים יעלמו לתמיד. מניסיון של שנים בקליניקה. העקרון הוא לחזק את מערכת החיסון של הילד. כל ה"קיצורי דרך" לא יועילו פה. באתר של האגודה להומאופתיה יש מטפלים מעולים.הוסף תגובה
- תשובת מומחה תולעים
- טיקיםאמא מודאגת 24/08/2022 | 22:26לבני בן ה 6 התחילו טיקים בפנים. מעצמות בעינים כיווץ הפנים והפה. זה התחיל אצלו במקביל להידבקות שלו באמפיטגו האם זה יכול להיות קשור? האם טיפול הומאפטי יכול לעזור? אשמח למענההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה טיקים בפנים סנדרה מישאל 25/08/2022 | 12:52שלום אמא, טיקים היא תופעה מוכרת בילדים ויכולה להופיע ללא שום קשר לכלום, בד"כ סטרס מגביר אותם. בהחלט ניתן לטפל ובקלות. באותה הזדמנות האימפטיגו יטופל ולא יחזור שוב. ממליצה לבחור הומאופת רשום באגודה.הוסף תגובה
- תשובת מומחה טיקים בפנים
- צינור דמעות סתוםישראל פריד 22/05/2022 | 11:39אני ילד בן 63... טופלתי בעבר בהצלחה בטיפות פולסטילה ורכשתי שוב, הפעם זה בגרגרים 5 גרם 30 C אני נוטל על דעתי שלי 3 גרגרים 3 פעמים ביום המינון סביר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה שלום ישראל סנדרה מישאל 25/08/2022 | 12:50הומאופתיה אינה מזיקה, גם אם אתה נוטל מינון יתר, אבל רצוי להיות מטופל ובליווי של איש מקצוע, המינונים הם בהתאם למצב שלך ויכולים להשתנות בהתאם. אם הרמדי עוזרת אז תמשיך. במידה ולא, יתכן וזה עניין של התאמת מינונים.הוסף תגובה
- תשובת מומחה מינון סנדרה מישאל 26/05/2022 | 15:23שלום ישראל, אין צורך ב3 פעמים ביום, 2 גלובולים , בדכ פעם אחת ביום מספיקההוסף תגובה
- תשובת מומחה שלום ישראל
- תרופות רמדי לנוזלים באוזניים-נזלין, אוטיטו, פרבנטאביגיל 09/05/2022 | 07:25הבן שלי קיבל תרופות רמדי לטיפול הנוזלים בתקווה למנוע ניתוח כפתורים. בנוסף הוא קיבל תרסיס לאוזן. האם כל אלה יכולים לגרום לירידה בתאבון או לחוסר שינה? לאחר יומיים מנטילת התרופות הוא ללא ישן בלילה ואנחנו לא מבינים למה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה ,תופעות לוואי מטיפול סנדרה מישאל 09/05/2022 | 12:58שלום אביגיל, הכי טוב לחזור ולפנות להומאופת שנתן את הטיפול. רמדיס יכולות לעורר תגובות ורק מי שנתן את הרמדי וברורה לו כל התמונה יכול להתייחס ברצינות. אני לא מכירה את הבן שלך ולמה הוא קיבל את מה שקיבל. אם הוא לא טופל על ידי הומאופת, שווה ללכת למישהו כזה. מתן רמדיס על ידי אנשי מקצוע שאינם מבינים בהומאופתיה אינו טיפול מומלץ ונכון.הוסף תגובה
- תשובת מומחה ,תופעות לוואי מטיפול
- הופעת מס נק חן בפנים ילד בן 10טל 04/02/2022 | 23:47שלום,אמנם הבן שלי עם עור בהיר ונחשף לשמש מגיל 3 שנכנס לגן ולבתי הספר ושאבא שלו עבר למרכז(עד גיל 3היה בבית).אבל בשנתיים האחרונות יוצאות מס נק חן בפנים .האם לתזונה או להבט רגשי יש קשר?האם ניתן למנוע או לטפל?האם מסכה גורמת ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הופעת נקודות חן על הפנים סנדרה מישאל 05/02/2022 | 10:08בוקר טוב, טל, הופעת נקודות חן על הפנים קשורות לגנטיקה של הילד. לדעתי אין קשר בין מצבים חיצוניים כמו מסיכה או חשיפה לשמש במידה נורמטיבית, אלא אם החשיפה לשמש מוגברת משמעותית. ממליצה לגשת איתו לרופא עור לביקורת של נקודות החן פעם בשנה. זו המלצה לכל מי שיש לו נקודות חן בכל מקום בגוף. ואם את רוצה להתייחס לנטיה הגנטית שלו , רצוי לטפל בהומאופתיה שיורדת לשורש הענין.הוסף תגובה
- תשובת מומחה הופעת נקודות חן על הפנים
- תרופה הומאופתיה נגד שקדים מוגדלים ואדנוידים ו מניעה ממוצרי חלבילנה 10/12/2021 | 18:41שלום. לבן שלי,בן חמש יש שקדים מוגדלים ואדנוידים מוגדלים. מומלץ ניתוח. הינו אצל הומאופת ילדים ו הוא נתן כדוריות בשם sulf 30ch 5 gr ו אמר להימנע ממוצרי חלב. שחכתי מזה ו נתתי לבן שלי גם יוגורט גם גבינה לבנה כמה ימים בזמן שהתחלנו את הטיפול. האם יש השפעה לא טובה בגלל זה? לא שאלתי אותו למה צריך להימנע ו עכשיו מאוד דואגת האם עשיתי משהו רע לבן שלי. אשמח לשמוע את דעתך . תודה רבה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה המנעות ממוצרי חלב סנדרה מישאל 13/12/2021 | 12:50צהריים טובים, ראשית את תמיד יכולה לשאול את ההומאופת. מוצרי חלב גורמים לליחה ולכן אם יש שקדים מוגדלים אנחנו רוצים למנוע הצטברות ליחה ונזלת באיזורים אלו. אין בעיה במתן חד פעמי. אבל בהחלט מומלץ להמנעהוסף תגובה
- תשובת מומחה המנעות ממוצרי חלב
- דלקות אוזנייםנטי 05/12/2021 | 20:52שלום רב, האם ניתן לתת תרופה המאופתית לילדה בת שנתיים לאחר מתן נורופן באותו היום?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה דלקות אוזניים ומתן הומאופתיה אחרי נורופן סנדרה מישאל 07/12/2021 | 20:40בעקרון ניתן לתת הומאופתיה לאחר מתן תרופות, רק רצוי שיהיה מרחק בינהם , ולקחת בחשבון שתרופות מפריעות לטיפול ההומאופתי ופוגמות ביעילות הטיפול. אבל זה לא גורם לתגובה כלשהיא בינהן.הוסף תגובה
- תשובת מומחה דלקות אוזניים ומתן הומאופתיה אחרי נורופן
- נוזלים באוזן, שקד שלישי וירידה בשמיעהPk 07/12/2021 | 12:59שלום. פעוט בן שנה וחצי. האם ניתן /מומלץ לטפל בהומיאופטיההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה טיפול בנוזלים באוזניים, שקד שלישי וירידה בשמיעה סנדרה מישאל 07/12/2021 | 20:39ערב טוב, בהחלט !! הומאופתיה מעולה בפתרון בעיות כאלו ודי מהר למעשה, ניתן למנוע ניתוחים לשקד שלישי ולסיים את דלקות האוזניים והפגיעה בשמיעה עקב כך. מומלץ ללכת ולהתאים טיפול אישי ומותאם לילד על ידי הומאופת מוסמךהוסף תגובה
- תשובת מומחה טיפול בנוזלים באוזניים, שקד שלישי וירידה בשמיעה
- רסקיו לילדה עצבדודה 13/10/2021 | 19:38אחייניתי בת 13 חסרת שקט ורוגע ומתעצבנת מהר. האם אפשר למהול מספר טיפות רסקיו במים ולתת לה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה רסקיו וחוסר שקט ועצבנות סנדרה מישאל 07/12/2021 | 20:37בעקרון רסקיו מרגיעה קצת, ואין מניעה לתת לילדים. אם את רוצה לפתור את הענין לעומק, צריך טיפול ואבחון אישי והתאמת רמדי אישית. אפשר בהחלט לעזור בחוסר שקט ועצבנותהוסף תגובה
- תשובת מומחה רסקיו וחוסר שקט ועצבנות
- טיפות הומופאתיות לאטופיק דרמטסיסנגה 02/10/2021 | 08:21הבן שלי בן 5 ולפני שנה החל לסבול מאטופיק.הטיפול הקונבנציונלי לא עוזר לטווח ארוך (סטרואידים וכו). ניתנו לנו טיפות הומופאתייות שמכילות graphites homdr, pdorinoheel ,galium, caustocum אלכוהול ועוד רכיבים נוספים.. 1. האם יכולות להיות תופעות לוואי בצריכה של זה? החל מחמורות ועד קלות? 2. הטיפות ניתנו לפני שנה עם תוקף לשנה כל עוד הבקבוק סגור. הן בתוקף עד נובמבר השנה..2021..הבקבוק סגור..האם מותר להתחיל להשתמש בהן עם התוקף הנותר של חודשיים ( לא נראה שמשהו התאדה או השתנה במרקם) 3. האם מותר להשתמש בטיפות הללו גם אחרי נובמבר לעוד מספר חודשים? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה המשך תשובה סנדרה מישאל 05/10/2021 | 14:05הומאופתיה מודרנית בתערובות כמו שציינת יכולה להזיק , בדיוק כמו שרמדי לא נכונה יכולה להזיק בשימוש לא נכון. חשוב להיות מטופל אצל איש מקצוע אמין ומקצועי שיכול לענות לך ולהתייחס למה שקורההוסף תגובה
- בהמשך לתשובתךנגה 02/10/2021 | 11:03תודה על המענה. מנסיונך-האם הומופאתיה מודרנית עלולה לפגוע בילדים? נזק קצר טווח או ארוך טווח?הוסף תגובה
- תשובת מומחה אני לא ממליצה על טיפול בתערובות הומאופתיות סנדרה מישאל 02/10/2021 | 10:49שלום נגה, אני הומאופחית קלאסית, אנחנו לא נותנים טיפול משולב של כל מיני רמדיס ביחד באותו בקבוק. בדיוק בגלל היכולת של תערובות האלה לגרום לתופעות לוואי. לצערי, אין ביכולתי לענות לך כי אני לא יודעת מה הן יכולות לעשות כשהן ביחד. כל רמדי בנפרד, אני מכירה , מה עושה התערובת כשכל הרמדיס יחד, לא ברור לי. תפני בבקשה למי שנתן לך אותן. ברמה העקרונית, כדאי לפנות ליצרן ולשאול לגבי התפוגה. אם את רוצה לטפל מהשורש ולסיים עם האטופיק, אנא פני להומאופת קלאסי מוסמך שיתן טיפול מדויק. שימי לב, שההכשרה שלנו כוללת הכשרה של כמה שנים לעומת כל מיני אנשים שעשו קורס או שניים וקוראים לעצמם הומאופתים. אנחנו מאוגדים באגודה רשמית ויש השגחה על כל מי שמתקבל לאגודה. בהצלחה, סנדרההוסף תגובה
- תשובת מומחה המשך תשובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
- הומאופתיה
רופאים מומלצים
רוית גורי רפואה משלימה
מטפלת בכירה ברפואה סינית מסורתית ועתיקה ותזונה מקרוביוטית, מטפלת מומחית בליווי אונקולוגי, טיפול בנשים ובבעיות עיכול, מטפלת משנת 2004 בדיקור ותזונה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים