צינור דמעות סתום
פורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטלצינור דמעות סתום
ישראל פריד 22/05/2022 | 11:39אני ילד בן 63... טופלתי בעבר בהצלחה בטיפות פולסטילה ורכשתי שוב, הפעם זה בגרגרים 5 גרם 30 C אני נוטל על דעתי שלי 3 גרגרים 3 פעמים ביום המינון סביר?הוסף תגובה
תשובת מומחה שלום ישראל
סנדרה מישאל 25/08/2022 | 12:50הומאופתיה אינה מזיקה, גם אם אתה נוטל מינון יתר, אבל רצוי להיות מטופל ובליווי של איש מקצוע, המינונים הם בהתאם למצב שלך ויכולים להשתנות בהתאם. אם הרמדי עוזרת אז תמשיך. במידה ולא, יתכן וזה עניין של התאמת מינונים.הוסף תגובה
תשובת מומחה מינון
סנדרה מישאל 26/05/2022 | 15:23שלום ישראל, אין צורך ב3 פעמים ביום, 2 גלובולים , בדכ פעם אחת ביום מספיקההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר אבשלום (אבשי) ליבוביץ' פנימית
4.4 ( 22 חוות דעת )
"הרגשתי שד"ר ליבוביץ מומחה בתחום. היה רגיש לשאלות שלי ונתן מענה מדוייק לבעיה שלי. תודה רבה"

ד"ר אבשלום (אבשי) ליבוביץ' פנימית
4.4 ( 22 חוות דעת )
"הרגשתי שד"ר ליבוביץ מומחה בתחום. היה רגיש לשאלות שלי ונתן מענה מדוייק לבעיה שלי. תודה רבה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים