תולעים חוזרים לילדים בני 4 ו 7
פורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטלתולעים חוזרים לילדים בני 4 ו 7
אירה 31/10/2023 | 09:39שלום, כל חודש וחצי חודשיים בערך, חוזרים התולעים אצל שני הילדים שלי. אני ניסיתי כל מי תכשירים, שמנים, משחות ואפילו ורמוקס. שום דבר לא עוזר… מיואשת כבר, איך ניתן לעזור ??הוסף תגובה
תשובת מומחה תולעים
סנדרה מישאל 31/10/2023 | 14:37שלום אירה, ניתן לטפל בקלות על ידי הומאופתיה קלאסית. כל מה שעליך לעשות זה לפנות למטפל מוסמך באיזור מגוריך, להתאים רמדי אישית לכל ילד והתולעים יעלמו לתמיד. מניסיון של שנים בקליניקה. העקרון הוא לחזק את מערכת החיסון של הילד. כל ה"קיצורי דרך" לא יועילו פה. באתר של האגודה להומאופתיה יש מטפלים מעולים.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"
4.9 ( 30 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים