פורום הגדלת חזה והרמת חזה - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
- שאיבת שומן וויסר גניקומסטיהדואה 26/03/2024 | 14:06שלום, יש לי גניקומסטיה עם רקמת שד בשני הצדדים אבל צד אחד יחסית מינימלי ולא מפריע לי, אבל הצד השני יותר רציני ובהחלט מפריע לי. אני תוהה האם שאיבת שומן, ווויסר ספציפית יכול להוות פתרון בכך ש"יקל" על המצב בצד הגרוע יותר וישווה בין הצדדים, בלי לגעת בצד השני. בעצם אני לא מצפה להסרת כל הרקמה אלא רק באמצעות שאיבה להשוות בין הצדדים. תודה רבהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה שאיבת שומן וויסר גניקומסטיה פרופ' ליאור הלר 28/03/2024 | 23:59שלום רב על מנת לתת לך תשובה מדויקת צריך לבדוק אותך ולהרגיש את סוג הרקמה שיש לך וההבדל בין שני הצדדים. יחד עם זאת אפשר לומר שכעקרון ניתן לההגיע לסימטריה יותר טובה בין שני צידי החזה רק על ידי שאיבה בצד היותר גדול . צריך לקחת בחשבון שהתשובה היא תשובה עקרונית וניתנה מבלי לבדוק אותך. בברכה
- תשובת מומחה שאיבת שומן וויסר גניקומסטיה
- הגדלת חזה בהזרקת שומן עצמיאני 20/03/2024 | 07:02לפני כשנה עברתי ניתוח להוצאת שתלים, ללא הרמה (לא היה מה להרים) אני רזה ונשארתי ממש שטוחה והחזה נראה מאוד לא יפה וקשה לי לחיות עם זה שוקלת הזרקת שומן עצמי כמה פעמים צריך לעשות את ההליך כדי לקבל תוצאה יפה (אני רוצה למלא קצת שיהיה קטן ויפה) כמו כן אשמח לדעת מה הסיכונים בפרוצדורה מבחינת היווצרות של גושים שלא ניתן יהיה לדעת האם הם מהשומן או חלילה סרטני? מה העלות של כל פרוצדורהפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הגדלת חזה בהזרקת שומן עצמי פרופ' ליאור הלר 20/03/2024 | 07:48שלום רב מכיוון שאת ציינת שאת רזה צריך לבדוק אם יש מקומות בגוף בהם אפשר לקחת שומן בכמות מספיקה כדי לתת נפח סביר לשד. השומן המוזרק נספג בחלקו ולכן יש צורך לרוב במספר הזרקות. השומן המוזרק לא גורם לסרטן אב אם מזריקים יותר מדי שומן בניתוח אחד יכולים להיווצר גושים ולכן חשוב להזריק בהדרגה. כמו כן שאיבת השומן יכולה לגרום להיווצרות שקעים באזור התורם. בהקשר לניתוח שעברת כדאי לציין שגם באנשים רזים כאשר מצעים את השתלים ביצוע הרמת שדיים מאפשר לייצר נפח סביר בשד. בברכה
- תשובת מומחה הגדלת חזה בהזרקת שומן עצמי
- טיסה לחו"ל לאחר ניתוח הקטנה והרמהoshi 07/03/2024 | 09:55כמה זמ אחרי ניתוח הקטנה והרמה אפשר לטוס לחו"ל ?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה טיסה לחו"ל פרופ' ליאור הלר 07/03/2024 | 21:50שלום רב אין שום מניעה לטוס לחו"ל תוך ימים ספורים לאחר ניתוח. הטיסה עצמה איננה מהווה בעיה. מה שכן יכולה להיות בעיה היא הפעילות הקשורה בטיסה: למשל הליכה מרובה בשדה התעופה, הליכה ופעילות גופנית בטיול, הרמת מזוודה במטוס. במידה ונמנעים מפעילויות אלה או שמצמצמים אותם למינימום אפשר לטוס כבר שבוע אחרי הניתוח. במידה ויש עילות גופנית במקום אליו טסים ואפילו הליכה מרובה רצוי להמתין לפחות חודש אחרי הניתוח. בברכה
- תשובת מומחה טיסה לחו"ל
- הגדלת חזהעירית 05/03/2024 | 23:05היי יש לי עגילים בפטמות ורציתי לעשות הגדלת חזה ואני לא ממש רוצה להוריד את העגיל כי אני מפחדת שהחור יסתם יש אפשרות לעשות ניתוח עם העגיל ?פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה הגדלת חזה פרופ' ליאור הלר 06/03/2024 | 23:15שלום רב רצוי להוריד את העגילים בזמן הניתוח על מנת למנוע אפשרות של כוויה עקב שימוש בזמן הניתוח במכשיר שיוצר מעגל חשמלי. בכל מקרה אפשר להוריד את העגילים בתחילת הניתוח ולהחזיר אותם בתום הניתוח. לא סביר שהחורים יסתמו במשך שעה וחצי שזה זמן הניתוח. בברכה
- תשובת מומחה הגדלת חזה
- ניתוח הגדלת חזה . האם לעשות גם הרמה ? פחד מצלקותניתוח השבוע! 25/02/2024 | 13:42שלום רב , אני בת 28 לאחר שתי לידות וברצוני לבצע ניתוח הגדלת חזה . עוד אציין כי בשנים הקרובות בתכנון להביא לעולם ילד נוסף . מהתייעצות עם שני רופאים מנתחים נמסר : 1. הגדלת חזה בלבד 2. הגדלת חזה כולל הרמת חזה בכדי להביא לתוצאה מושלמת. אני מתלבטת מאוד כי ברצוני לקבל חזה יפה ככל הניתן אבל מפחדת מצלקות של הרמת חזה . אשמח לקבל חוות דעת....פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה ניתוח הגדלת חזה. האם לעשות הרמה פרופ' ליאור הלר 26/02/2024 | 08:28הי קשה לי לייעץ באיזה ניתוח לבחור אבל צריך לקחת בחשבון שהריון גורם לגדילה של השדים ולאחרהלידה והפסקת ההנקה יש איבוד נפח וזה עשוי לגרום לצניחה של השדים.
- ניתוח הגדלת חזה . האם לעשות גם הרמה ? פחד מצלקותניתוח השבוע! 26/02/2024 | 07:18הי ד"ר הלל היקר , ראשית מודה על המענה המהיר . כוונתך היא שהריון עתידי הינו שיקול נוסף לוותר על הרמה בשלב הזה ?
- תשובת מומחה ניתוח הגדלת חזה. האם לעשות גם הרמה פרופ' ליאור הלר 25/02/2024 | 22:11שלום רב ברור לחלוטין שאני לא יכול לתת המלצה סבירה מבלי לבדוק אותך מה עוד ששני הרופאים האחרים בדקו אותך. כעקרון כאשר החזה צנוח או צנוח מאד כדאי לעשות הגדלה והרמה ו"לשלם " את המחיר הכרוך בצלקות. אם החזה צנוח במידה קלה ואפשר להיות עם זה אזי לא כדאי לבצע את הצלקות בשד שבאות עם ההרמה. צריך לקחת בחשבון מספר גורמים: גם כאשר מרימים את השדים הם תמיד צונחים במידה מסוימת לאחר הניתוח. דבר נוסף קשור לעובדה שאת מתכננת הריון נוסף. להערכתי הריון נוסף ישפיע יותר על מרכיב ההרמה מאשר על מרכיב ההגדלה. בהרבה מאד מקרים ההחלטה לבחור בין שני הניתוחים היא החלטה קשה כאשר אין החלטה אחת שהיא יותר טובה מהשניה באופן מוחלט. בברכה
- תשובת מומחה ניתוח הגדלת חזה. האם לעשות הרמה
- Ripplingאורלי 22/02/2024 | 15:24לפרופ׳ הלר שלום, לפני שנה עברתי ניתוחי להחלפת שתלים וכריתת קופסית עם שתלי siltex 350 cc (השתלים הקודמים היו מעט יותר גדולים , יותר מלוכדים ושמרו על צורה יפה וללא גלים בכלל לאורך שנים (17 שנים). כחודש וחצי לאחר הניתוח הופיעו גלים ושקעים מסביב לשתל בו היתה קופסית אבל גם בצד השני . ככל שעבר הזמן המצב החמיר והשתלים מקומטים , בנוסף בחלק התחתון של השד יש קפלים ומרגיש שמרקם הסיליקון אינו אחיד ונשבר , יש גם נפילה. התקבל מראה מאכזב , קשה לי עם זה. שאלתי מה אפשר לעשות ולמה זה קרה. לצערי יש נסיבות מסוימות שמקשות עלי לחזור לד״ר שניתח אותי ובהרגשה שלי לא השתדל מספיק כדי למנוע תוצאה כזו לפחות מבחינת בחירת השתל המתאים למצב שלי. אודה על התייחסותך.פתח בחלון חדש
- תשובת מומחה שאלה נוספת פרופ' ליאור הלר 25/02/2024 | 11:02לאור העובדה שמדובR בניתוח רבעי הייתי מציע להיות מאד זהירV. אני מניח שהעור ורקמת השד שלך דקים יחסית ובעל אלסטיות נמוכה ולכן ההערכה שלי (אני לא יכול להגיד בוודאות) היא שאחרי מספר חודשים השד יצנח ושוב ותיראי שוב כפלים במעטפת השד. בברכה
- שאלה נוספת בבקשהאורלי 25/02/2024 | 09:36האם כעת כעבור שנה עומדת בפני האופציה לניחוח נוסף להחלפת סוג וגודל השתלים,,האם מומלץ לאור העובדה שכבר עברתי 3 ניתוחים?. תודה.
- לפרופ׳ הלראורלי 23/02/2024 | 14:15תודה רבה.
- תשובת מומחה RIPPLING פרופ' ליאור הלר 23/02/2024 | 07:35שלום רב RIPPLING או גלים נגרמיים מכיפולים שנוצרים במעטפת השתלים. כל השתלים יוצרים כיפולים כאלה. עובי רקמת השד, סוג השתל והאם השתל מקובע או לא בתוך הכיס משפעים האם הכיפולים ניראים מבחוץ או לא. מהתאיור שלך מתקבל הרושם שעובי רקמת השד שלך הוא יחסית דק לכן כיפולים שנוצרים בשתל סבאים לידי ביטוי כגלים בעור השד. כמו כן העובדה שכעת יש לך שתלים מעט יותר קטנים מקודם יכולים לרמוז שהשתלים יכולים לזוז קצת בתוך הכיס. אולי הדבר החשוב ביותר שגרם למצב קשורלהוצאת הקופסית. הקופסית משמשת כמעטפת מעט נוקשה שנותנת עובי יותר רקמה יותר גדול סביב השתל וגם מקבעת אותו. הוצאת הקופסית גרמה לשתל להיות יותר נייד בתוך הכיס ולכן אפשר כעת ליראות את הגלים בניגוד למצב שליפני הניתוח אז השתל היה יציב ומקובע בתוך מעטפת הקופסית. חשוב לציין שבמקרים בהם הקופסית מאד נוקשה, גורמת לדפורמציה של השתל או גורמת לכאבים יש אינדיקציה להוציא את הקופסית. יחד עם זאת לקופסית יש גם השפעה חיובית שקשורה ל"קיבוע" של השתל בתוך השד והוספת עובי רקמה סביב השל כך שהוא פחות מורגש. במקרה שתיארת אפשר לשקול הזרקת שומן או הקטנת הכיס אבל להערכתי השיפור יהיה מוגבל. בברכה
- תשובת מומחה שאלה נוספת
- שתלי מוטיבהגל 20/02/2024 | 10:22שלום ד"ר האם יש מניעה בשימוש שתלי מוטיבה בניתוח הרמת חזה ? הבנתי מקריאה מרובה שאלה שתלים שמקנים מראה מאד טבעי לשד . בהתייעצות עם אחד הפלסטיקאים המוכרים נאמר לי כי זה לא מומלץ בניתוח הרמה להשתמש בסוג הזה ולא זכרתי את ההסבר. אשמח לדעתךפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה שתלי מוטיבה פרופ' ליאור הלר 20/02/2024 | 19:46שלום רב כמו כל אביזר רפואי לשתלי מוטיבה יש יתרונות וחסרונות. היתרונות החשובים שלהם קשורים לעובדה שמדובר בשתל מאד רך שנוטה להיראות טבעי ולפי המלצות החברה הוא יכול להיות טוב לכל החיים. החסרון העיקרי שלהם קשור לעובדה שהם יחסית חלקים ולכן לא מתקבעים במקום שאתה מניח אותם. במילים אחרות שתלי מוטיבה נוטים לכלו כלפי מטה כנראה יותר משתלי מנטור ואז כל השד צונח יותר מהר ופוגע משמעותית בתוצאת הניתוח.. מתקבל הרושם שהם גם נוטים להיתפך יותר וזו יכולה להיות בעיה רצינית. בהתחשב בעובדות אלה נטיית ליבי בניתוחים של הרמה עם שתלים להשתמש פחות בשתלי מוטיבה ויותר בשתלי מנטור. בברכה
- תשובת מומחה שתלי מוטיבה
- סוכריה על מקל או עוגןשירה 08/12/2023 | 18:54לקראת ניתוח הרמה והגדלה אצל פרופ׳ ידוע, הוא מתעקש על עוגן להרמה ושתל. הנפילה אצלי בינונית והחזה אינו גדול. אני מבינה שזו השיטה שלו אבל רופאים אחרים דיברו איתי אך ורק על סוכריה על מקל והצלקת הרוחבית מאוד מפריעה לי מבחינת בגד ים ובגדים חשופים . מה אתה מציע ? בנוסף אני מבקשת לשלב שאיבת שומן מהבטן והירכיים- מה המכשור המתקדם ביותר לשאיבה כיום? האם אין סכנה בשילוב שאיבת שומן והרמת והגדלת חזה.פתח בחלון חדש
- כל הכבוד על התשובות המקיפות.ורד 11/02/2024 | 12:35כל הכבוד על התשובות המקיפות. האמת שעשיתי פעם ניתוח אצל רופא מפורסם והוא היה טוב. הוא כנראה התפרסם בגלל היותו טוב, אבל אני מסכימה מאוד גם עם האמירה שלך שיש רופאים שמשקיעים מאוד בפירסום ומעט יותר בפרקטיקה והם לא טובים ויש להזהר מהם. נתקלתי בכמה כאלה בתחום האסטתיקה. צריך לקרוא על הניתוח שעושים, לשאול את השאלות הנכונות לאחר קריאה והבנה ולא ללכת כמו צאן אחרי העדר.
- תשובת מומחה בהמשך לתשובתך פרופ' ליאור הלר 09/12/2023 | 14:50שלום רב כל רופא מציע את הניתוח שהוא חושב שמתאים ביותר למצב מסוים וכפועל יוצא מזה מקבלים את החתכים והצלקות. כמו כן המנתח לוקח בחשבון את שכיחות הסיבוכים כמו פתיחת צלקות וחשיפה של השתל. ברור שכאשר יש חתך נוסף כמו הצלקת שמתחת לשד הסיכוים לפתיחת הצלקת וחשיפת השתל יותר גדולים מאשר כאשר אין צלקת. יחד עם זאת סביר להניח שאם מנתח מציע שיטה מסוימת הוא לוקח בחשבון שהתוצאה שתתקבל שווה את הסיכון. בכל מקרה מציע לא להתקש להכתיב למנתח את הטכניקה הניתוחית. במידה ואת לא שלמה עם הצלקת מתחת לשד מציע לבחור רופא שהציע לך מלתחילה את השיטה של "סוכריה על מקל". זה לא רעיון טוב ללכת למנתח מסוים ולציע לו את הטכניקה שמנתח אחר הציע. בנושא שתלים גדולים במקום הגדלה עם שתל קטן יותר והרמה: צריך לקחת בחשבון שככול שהתלים יותר גדולים אחוז הסיכוים יותר גבוה וגם הצניחה תיהיה יותר מהירה בגלל שהשתלים יותר כבדים.ומותחים את עור השד. יש בנות שהצורה מאד חשובה להן ופחות חשוב להן נושא הצלקות ויש גם ההפיך. בסוף ההחלטה צריכה להיות שלך אם התוצאה שווה את הצלקות של החתכים או לא. בברכה
- בהמשך לתשובתךשירה 09/12/2023 | 12:04ראשית תודה רבה על התשובה המקיפה, לא מובן מאליו. האם בחתך סוכרייה על מקל לעניין הרמה ושתל שאינו קטן (300-325) הסיכוי לפתיחת התפרים גדול יותר ? אני מתכוונת להתעקש על העדר חתך תחתון ומקווה שלא אשלם מחירים מאוחר יותר. האם יש קשר לעניין פתיחת התפרים לאור גודל השתל ? האם התוצאות המתקבלות טובות יותר כאשר נוסף חתך מתחת לחזה? ובכלל מדוע לא מסתפקים בחתך רק סביב העטרה ? המחיר של הצלקות לעיתים לא שווה את הניתוח הזה. ועוד דבר- רופא אחר הציע לי לבצע הרמה באמצעות שתל גדול 500-550ובכך להימנע מהצלקות על גבי החזה . מה דעתך ביחס לכל אלה
- תשובת מומחה סוכריה על מקל או עוגן פרופ' ליאור הלר 09/12/2023 | 10:59שלום רב קודם כל אין סכנה בשילוב הרמת חזה עם שתלים וביצוע שאיבת שומן בבטן וביריכיים. אגב אין מכשיר שהוא מתקדם ביותר. קיימים מספר מכשירים שמתבססים על אותו עקרון עם שינוים קלים בטכנולוגיה. מתוך הנחה שהרופא שלך הינו רופא סביר ויותר מזה , הוא יידע לבחור את הטכנולוגיה המתאימה כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר. כאמור רוב המכישרים מאפשרים קבלת תוצאה טובה. בנושא הצלקת: אני לא יכול להציע כלום מבלי לבדוק אותך אבל אסביר לך מה השיקולים כאשר בוחרים חתך ופועל יוצא מזההוא צורת הצלקת. חתך העוגן מאפשר כריתת עור ועיצוב השד בצורה יותר טובה. המחיר הוא הצלקת שבדרך כלל ממוקמת בקו התת שדי ויכולה להגביל בנושא בגדי ים קטנים. השיטה המכונה"סוכריה" מבוססת על העובדה שלא כורתים את עודפי העור בחלק התחתון של השד מתוך הנחה/תקוה שהעור העודף ייתכווץ. העיניין הוא שהעור לא תמיד מתכווץ ואז נישארים עודפי העור בחלק התחתון של השד וזה ניראה שכאילו השד נופל. גדולתו של מנתח לדעת להתאים את הטכניקה הניתוחית לבעיה שהמטופלת מציגה: סוג העור, כמות ומיקום עודפי העור ועוד. לכן מנתח אמור לדעת לשלוט על מספר טכניקות ולא להציע לכל המטופלות את אותו הניתוח. מכיוון שהלכת למתח מנוסה אני מניח שהוא הציע לך את השיטה עם חתך העוגן על סמך הבדיקה והידע וניסיון שלו. במידה ואת לא שקטה מציע להיבדק על ידי מנתח נוסף. לגבי השאלה אם למקם את השתל מעל או מתחת לשריר: היתרון של מיקום השתל מעל השריר קשור לעובדה שכאשר השד צונח, השתל והשד צונחים כיחידה אחת וזה ניראה יותר טבעי. מתחת לשריר השתל יכול לצנוח פחות, אבל במידה והשד צונח נוצר מצב שבו השד והשתל לא נמצאים ביחד כלומר השתל גבוה והשד נמוך יותר...וזה יראה מוזר. גם כאן המנתח צריך לבחור את השיטה הספציפית שמתאימה לנתונים שלך ולכן רצוי לסמוך על שיקול דעתו. לפי התאור שלך הרושם שבחרת רופא מנוסה אבל כאן אני חייב הערה: רופא מפורסם וידוע ורופא מנוסה הם שני דברים שונים. כך למשל יש רופאים שמשקעים הרבה מאד בפשיווק והם ידועים, ויש כאלה שמשקעים פחות בפרסום הם פחות ידועים אבל הם מנוסים. כמובן שיש רופאים שהם מנוסים והם ידועים . מקווה שעזרתי לך בברכה
- כל הכבוד על התשובות המקיפות.
- רחיצה לאחר ניתוח חזהשרה 08/02/2024 | 04:20שבועיים לאחר ניתוח הרמה והגדלה - האזור חבוש בפלסטרים חומים רחבים. עד כה נמנעתי מלהרטיב אץ האזור במקלחת ורק ניקיתי עם סבון אנטיספטי מסביב. האם זה עדיף לא להרטיב את האזור כשהוא חבוש? מרגיש לי לא נכון להרטיב את האזור כשיש פלסטרים וברור שמים יחדרו ולא אצליח להספיג הכל . הרם עדיף שלא להרטיב את אזור החזה החבוש בכדי לסייע להחלמה. בשבוע הבא מסירים לי את התחבושותפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה רחיצה לאחר ניתוח חזה פרופ' ליאור הלר 09/02/2024 | 22:28שלום רב הפלטרים החוצים הם פלסטרים מיוחדים של חדר ניתוח. ניתן להיתרחץ איתם. לא רצוי לשפשף אבל א]שר בהחלט להרטיב אותם. בברכה
- תשובת מומחה רחיצה לאחר ניתוח חזה
- פירסינג בפטמות אחרי הגדלת חזהלינור 20/07/2023 | 14:42היי אני חודש אחרי הגדלת חזה ואני רוצה לעשות עגילים בפטמות רציתי לדעת אם זה בסדרפתח בחלון חדש
- תשובת מומחה פירסינג בפטמות אחרי הגדלת חזה פרופ' ליאור הלר 05/02/2024 | 19:12ערב טוב לדעתי חודש לאחר הניתוח אפר כבר לעשות פירסינג אם רוצים. צריכה רק להיות ערה להופעה של סימני זיהום כמו אודם או חום מקומי בברכה
- עגיל בפטמהש.ג 03/02/2024 | 23:30היי, היו לי עגילים בפטמות, ואני שבועיים אחרי הרמת חזה. באיזה שלב יהיה בסדר להחזיר את העגילים? התעלות עוד קיימות, כל שצריך לעשות הוא לשים את עגילים בחזרה
- תשובת מומחה פירסינג בפטמות אחרי הגדלה פרופ' ליאור הלר 22/07/2023 | 22:55שלום רב הייתי מציע להמתין עוד חודש כדי שהבצקת הקשורה לניתוח תירד והסיכוי לזיהום יהיה יותר קטן בברכה
- תשובת מומחה פירסינג בפטמות אחרי הגדלת חזה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים