פורום רפלקסולוגיה - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
טיפול בנערה שנתיים לאחר ניתוח עקמת (לת)
ק. 08/08/2021 | 22:08האם ניתן לנגוע באיזור עמוד השדרה לנערה שלפני שנתיים עשתה ניתוח לעקמת או שעליי להזהר בלנגוע באיזור התגובה של עמוד השדרהפתח בחלון חדש -
כאבים באזור מרכז כף הרגל מתחת לכריות כף הרגל בשתי הרגליים (לת)
טלי 26/07/2021 | 21:30הי אני סובלת כמה ימים מכאבים בזמן דריכה (או לחיצה) באזור מתחת לכריות כף. כשאני דורכת זה מרגיש בכריות אבל בלחיצה, האזורים הכואבים הם ממש מתחת. האם זה קשור לכליות? בחודש האחרון היו לי סמפטומים של דלקת בדרכי השתן אבל חושדים שזה לא דלקת.פתח בחלון חדש -
אצבעות מחוברות
חלי לוי 19/12/2011 | 21:48שלום רב, יש לי מטופל שבשתי כפות הרגליים, חלק עליון של הרגל, אצבעות 2-3 (הקרובות לבוהן), חצי מחוברות. לא נפרדות כמו שאר האצבעות. במבט בכף הרגל לא נראה משהו מיוחד באצבעות אלו מלבד רגישות גבוהה בעת טיפול. אשמח לתשובה. תודהפתח בחלון חדש-
אצבעות 3-4 מחוברות
טובה גולדברג 02/07/2021 | 05:15מה זה אומר על הנפש עכשיו התברר לי שבעלי על הרצף של האוטיזם- האם זה גם תסמין -
חידוד
- 28/12/2011 | 19:44זה לאו דווקא במובן של ניהול עסק אלא במובן של כריזמה, יכולת לסחוף ולהוביל אחריך אנשים (כמובן שזה גם יכול לבוא לידי ביטוי בניהול) -
מתאים מאוד
חלי לוי 26/12/2011 | 20:56האדם אכן מנהל עסק ומצליח מאוד. תודה -
תודה
חלי לוי 26/12/2011 | 20:55המעניין הוא שזה כנראה גנטי. גם לילדים אותם אצבעות. -
דווקא יש התייחסות
- 26/12/2011 | 14:04יש גישות שמתייחסות לאצבעות מחוברות במובן של פוטנציאל למנהיגות/ ניהול. -
תשובת מומחה אצבעות מחוברות
גב' יעל רוקח 26/12/2011 | 09:36חלי, בעבר, הרפלקסולוגיה ייחסה לתופעת האצבעות המחוברות (סינדקטיליה) אבחון של דיסלקציה, אך כיום אנחנו יודעים שאין קשר בין הדברים, ואין מייחסים לתופעה דבר. חג שמח, יעל
-
-
חוסר כוח אחרי עצבים (לת)
אנונימי 28/06/2021 | 19:40שלום למה תמיד אחרי שאני מתעצבן אני מרגיש ממוטט נפשית שפשוט אין לי כוח נפשי ופיזי לכלום ועם כאב ראש מלווה ? האם זה קורה לעוד אנשים או רק לי ?פתח בחלון חדש -
מתכות כבדות וכימיקלים (לת)
קורלי 09/04/2021 | 10:13העם כימיקלים ומתכות כבדות הם אותו דבר ?פתח בחלון חדש -
דפיקות לב מהירות באיזור הבטן
נוי 14/04/2011 | 16:27שלום, אני בת 22 ואני סובלת מדפיקות לב מהירות פתאום כך ללא סיבה מס' פעמים במהלך היום ביצעתי בדיקת הולטר וביצעתי א.ק.ג פעמיים והכל היה תקין כל הרופאים שהייתי אצלהם כולל קרדיולוג אמרו לי שזה כנראה נובע מחרדה, אציין שגם הייתי אצל פסיכיאטר והומופאט וגם הם אמרו לי את אותו הדבר. הבעיה שלי היא שהדפיקות לב מורגשות בכל חלקי הגוף בידיים ברגליים ובמיוחד בבטן. אני סובלת בנוסף מאנמיה וחוסר ברזל בגוף, הסבירו לי שיש לי דפיקות לב גם בעיקר אחרי האוכל כיוון שאני לא אכלתי תקופה כמו שצריך (ירדתי 9 קילו כמעט בחודש) היתי רוצה לדעת אם בכל זאת יש סיבה לדאגה כי אני בהחלט סובלת מחרדות נפשיות והתקפי חרדה וזה העניין העיקרי שממש ממש לא נותן לי מנוח.פתח בחלון חדש-
בעיה בחרדות
הדר 21/11/2020 | 13:08היי יעל התרשמתי מאד מתשובתך כמו שענית לנוי עדיין עשיתי את כל הבדיקות ועדיין מרגישה מוע ק ה אבל לא בוכה ועדיין מרגישה דפיקות אשמח אם תוכלי לעזור לי -
ב
12/05/2011 | 09:30דפיקות לב פתאומיות נקראות פלפיטציות יכול להיגרם בעקבות האנמיה שלך, הלב מנסה לחפר על מחסור בהמוגלובין ובחמצן ובגלל זה מדי פעם "מגביר את הקצב" את צריכה קודם לטפל באנמיה שלך... -
תשובת מומחה דפיקות לב מהירות באיזור הבטן
גב' יעל רוקח 18/04/2011 | 17:42נוי, לפי התיאור, ככל הנראה שאת עברת תקופה מאד לא קלה (יש סיבה לחוסר האיזון התזונתי והירידה המשמעותית במשקל..). יש לציין כי המתחים הנפשיים משפיעים עלייך בצורה מאד עמוקה והגוף מאותת לך ע"י ירידה בתפוקה הפיזית. לגבי שאלתך- דאגה רק תוסיף למתחים. לכן אני ממליצה ללכת לטיפול כלשהו להפחתת המתחים, בהתאם למה שאת מתחברת (רפלקסולוגיה / עיסוי / דיקור / פסיכולוגיה וכו'). אשמח לעזור. חג שמח, יעל
-
-
חום בכפות הרגליים 14 (לת)
ניה 22/04/2020 | 01:37שלום לבתי בת 14 יש תחושת חום בכף הרגל היא ללא עודף משקל(קראתי שזה יכול להיות הסיבה) ולפעמים כמו כאב כזה שהיא הולכת כאילו השריר לא נמתח בכף הרגל.. היא נוהגת לשים גרביים הרבה אבל כמובן מחליפה .. ממה זה יכול לנבוע?תודה רבהפתח בחלון חדש -
פלישות אדמה ומים (לת)
רפלקסולוגיה 24/02/2020 | 09:23שלום וברכה, ישנם מקורות האומרים כי פלישת מים תיראה כצבע צהוב ברגל ופלישת אדמה כחום וישנם מקורות האומרים כי צבע צהוב מיוחס יותר לאדממה ומים יראו כצבע בהיר בכף הרגל.אשמח לנקודת מבטך בעניין וכיצד ניתן להבחין ביניהם? תודה.פתח בחלון חדש -
גלי חום ברגל ימין (לת)
אנני 26/01/2020 | 16:11אתמול החלו גלי חום בקרסול רגל ימין . מרגישה טוב ללא כאבים. בת 65 בדרך כלל פעילה גופנית .פתח בחלון חדש -
רפלקסולוגיה (לת)
Tal 21/11/2019 | 00:05שלום, יש לי אצבעות רגליים מקופלות והייתי שמח לדעת אם ניתן לטפל בזה? תודהפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה